Djurgårdsjävlar!

Detta har varit den underbaraste kvällen på länge vill jag lova!
Elina bjöd på middag, mötte henne påväg hem från skolan, så då tyckte hon att jag skulle följa med henne hem å käka middag.. Det var jättegott må jag säja. klyftpotatis och kotlett som var indränkt i grillolja.. mumma.. stressade i stort sätt i oss maten, å när vi var klara så fann vi att vi hade flera timmar på oss innan hockeyn skulle börja, så vi satt å bara "chillade" vid varsin dator, spelade hjärter.. kul va?

Vi drog hem till mej innan hockeyn, skulle hämta mitt säsongskort och lämna väskan.. sen drog vi till emmell å satt där ett tag, sen drog vi till Skellefte Kraft Arena fetth koola var vi!
Period 1
Det sög där till en början.. 0-1 av Fredrik Brenberg efter bara 3:22 in på första perioden, å jag kan ärligt erkänna att jag var beredd på att sura resten a kvällen.. saik har ju inte haft så "tur" (nej, dom har rent utsagt varit värdelösa och jag har hatat dom!)
Men som tur var så fanns då Lee Goren på rätt plats framför mål å sköt in 1-1 efter 17:30
Jag hade fortfarande inget större hopp, mej hejade iallafall..

Period 2
Allt går som smort.. efter 9:29 så pangade Thomas Larsson in 2-1 målet och jag hade ändå inte så jättemkt hopp om vinst.. Men sen vände sej mitt hopp också, då Antos gjpprde 3-1.. å det började faktistbli stämmning i ladanoch det blev fler och fler som sjöng.. riktigt skönt faktist! image82'

Period 3
stämmningen blir allt högre och högre och jag och Elina blir allt gladare och gladare.. å gladare ska vi bli.. för efter 4:57 så gör Fredrik Öberg 4-1.. hopphopp hopp kn jag ju säja.. mer å mer peppad på livet blir man.. och bara efter 9:18 in på tredje så gjorde Koskenkorva 5-1 målet.. vi visste då att det skulle bli vinst!
image84image85
image86



Och det bblev det, och nu måste jag knulla med Kimmo, skulle ha det om han gjorde mål ikväll.. och då gjorde han sista målet bara för att dra ut på allt.. fuuck! Men matchen var hur som hellst underbar! Dom har inte spelat såhär bra på jättelänge så d känndes skönt med vinst!=)

Morgondagen e fullsmocked.. ska hinna vara med Johan innan Lisa (ev.) m.fl  kommer å vi ska dra till Stefan.. och däremellan ska jag hinna käka, duscha, sminka, klä på mej osv... tur att jag är gjord för stress! Lina tål allt..!

Nu ska jag fortsätta se scrubs.. men ni må ha d gött!!
åå.. och ville bara säja; VI ÅT ER LEVANDE DJURGÅRDSJÄVLAR!!
haha!!

image87image88

Åh! Hur fan orkar man!?

Fan vilken underbart världelös dag!
Den har precis börjat, å den började världelöst.. eller jaa.. lite plus på Johan som väckte mej.. synd att det var klockan 3 bara.. Han hade varit å jobbat å hade tråkigt.. så jag övertalade han att komma hit, eftersom jag inte orkade.. jag låg ju fortfarande i sängen när han ringde.. Hur som hellst så var han inte här så länge.. Han skulle vänta på bussen här. Men d va kul å träffa han eftersom d va så länge sen sist.. Min bror ringde också, typ "hej ville du ha en skoter? Det finns en för 3000 å så betalar jag lite för jag vill ha stryet".. ja det var ju gulligt, men hallå jag vet ju hur det blir.. hn tar styet å sen säjer han att han ska sätt på ett nytt, men han gör det aldrig. Så har det ju blivit med alla andra saker så varför inte nu också?

Hursomhellst! Hockey ikväll. så nu vet nu det!

Vad ska jag gör med mitt liv, vad ska det bli av? det vette katten, hursomhellst så vet jag att det blir något bra! det blir det alltid!
Allt jag vet 'r att på onsdag så är ni alla bjudna på bröllop! Jag och Mikael ska gifta oss, allt e bestämt.. Helt underbart eftersom vi ska till USA i sommar för han ska tävla i freestylemotrocross.. slå det ni!! ;)

I quit, i give up...

så vacker  den är!=)


Me, I'm a part of your circle of friends.
And we notice you don't come around
Me, I think it all depends on you .
Touching ground with us
but I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else,
 It seems And I quit, I give up,
nothing's good enough for anybody else,
 It seems And being alone is the best way to be
 When I'm by myself it's the best way to be
When I'm all alone it's the best way to be
When I'm by myself, nobody else can say goodbye
Everything is temporary anyway
 When the streets are wet, the colors slip into the sky
But I don't know why that means you and I are,
 that means you and I I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else,
It seems And I quit I give up, nothing's good enough for anybody else,
 It seems And being alone is the best way to be When I'm by myself,
 it's the best way to be When I'm all alone,
it's the best way to be When I'm by myself,
 nobody else can say Me, I'm a part of your circle of friends
And we notice you don't come around

Bögarna!

image80image81
Vi äro BÖGAR allihopa, TBS-bögarna det är vi det!
TA OSS!!

Tameh!

Har just haft matteprov! det sög fet å liten penis, kändes inte som at d gick så bra, men d e som vanligt då...
Lisa ringde mej i morse å sa att jag hade missat min spanska tydligen, men när jag kollade schemat så hade jag inget.. så Thoren kanske borde göra schemat! fan så irriterande! hoppas att jag inte får någon frånvaro för det!
Hursomhellst så har jag prov nu igen,.. Om FN och EU,.. önska mej lycka till för det kommer å gå åt helvete!

Nu har vi bögiga frisyrer, lägger in bilder när jag kommer hem!
Kössh!

Backracingen

Var i jörn mellan igår och idag, trevligt å umgås med mamma lite.. eller umgås å umgås.. hon satt i telefon eller vid datorn hela tiden, så jag gick upp på mitt rum å spelade gitarr istället.. vi åt inte ens tillsammans.. men men, kan va skönt å inte behöva prata med varandra hela tiden, man blir inte lika fort less då, jag tror att det var just därför som jag faktist uppkattade den lilla tiden som jag va i jörn!

Idag innan jag skulle fara så ringde min bror å snackade med mamma, och.. tro det eller ej, men han ville faktist prata med mejockså!! han frågade om jag ville följa på backracet på vitberget, våran kusin skulle nämligen tävla, och givetvis tackade jag ja eftersom jag för det första sällan träffar min kusin, för det andra så har jag aldrig sett han köra och för det tredje så umgås jag och min bror väldigt sällan..

Simon och Angelica kom till mej sen kring sex, vi kollade på reprisen på singing bee, sen drog vi på vitberget, stod å hejade och frös.. Johan hamnade i mitten nån stans.. han hade ganska otur.. han kände då igen oss och vinkade när han kom ner igen.. uppskattat!=)

Nu festplanering.. som just nu känns väldigt negativ.. men jag har inte gett upp hoppet än!
hej då jag älskar meg själv!

Att tycka om!

att tycka om.. ja!
Man kan älska olika saker, det usla är att folk är så hatiska mot allt.. och skriver bara om saker som dom hatar.. (jag är inräknad med dessa människor) därför så har jag gjort en liten lista på saker som jag faktist tycker om:
  • Folk som är ärliga, även vid "fel" tillfälle som vissa skulle ha sagt
  • Obrydda, men samtidigt respektfulla männsikor
  • Smink, i massor! det räcker att bara titta på det, så länge det finns i närheten
  • Att ibland bara sitta själv, nersunkad i min egen lägenhet å se en usel film
  • sånna som bara kan gå fram till nån random och ge en ärlig komplimang om den personen.. det är nog det finaste man kan göra för någon, speciellt om d e nån man verkligen aldrig träffat förr, i helt nyktert tillstånd!
  • Lagom gosiga människor.. inte för mkt å inte för lite.
  • Spela gitarr
  • att blogga ut om sina små tankar och funderingar
  • Sist men inte minst.. så älskar jag dom som gör precis som jag vill även fast jag inte har sagt något, för då gör dom ju ändå nåt för min skull.. och eftersom jag er en självisk jävel så skulle det vara underbart!=)    För jaaag älskar mej själv.. jag jag jag jag jag!!!

  • image79

Förresten så hann jag med att shoppat underkläder på gina också, innan jag och flickorna for iväg på expolaris! NÖÖJD!

vilken dildo är bäst?

Hejsan alla söta bloggläsare!
Jag är en tösabit på 16,9 år som har börjat fundera på att skaffa en liten dildo att leka med dessa kalla vinternätter, jag behöver värme och kärlek, men eftersom jag har blivit så sviken av alla mina 300 karlar så vill jag inte ha en sådan. En dildo helt enkelt.
Den ska hellst vara billig, men ändå ganska avancerad. maxpris 1000 kronor.. Ny eller begagnad spelar ingen roll. Om du vet någon eller har någon egen att sälja eller bara något tips på vilken som är bäst, hör då av dej till mej.. En kommentar eller så!


tack på förhand!
puss hej!

Dagens!

Er pa skoklan nu!
Mötte Emma redan klockan halv nio.. började egentligen 10 över, så vi satt som bara å CHILLA, fedt najs!
Sen blidde det spanska.. otroligt tråkigt, fick veta att vi har prov på capitolo 3 nästa vecka.. askul eftersom vi har 2 andra prov då också.. fuuck!

Håltmman efter spanskan betydde storshopping! i love it!
eller ja, storshopping blev det ju inre.. bara ett par röda jeans och en roll-on.. (säjer man en eller ett roll on?)
hursom hellst så var d på rea och jag gillar reor!
kisskisskiss.. nu har jag swenska.. kisskiss

Han blev bara 28.. sen dog han bara!

Åh.. det är ganska bra när man vaknar tidigt.. man hinner med så mycket på morgonen då.. jag var uppe halv sex och stod i duschen 10 i.. å nu är jag pigg.. ni fattar inte hur skönt det är! Nu sitter jag och kollar nyheterna, vilket är vääldigt ovanligt för att vara jag, men jag tror jag har blivit intresserad av vad som händer i världen.. det är konstigt, och inte alls likt mej! haha!
Det dåliga är att när jag för en gångs skull ser nyheterna så får jag skräckbeskedet att Heath Ledger är död.. vad fan! han ska ju inte dö.. varför dog han? åå.. jag ville ju gifta mej med han.. nej men allvarligt.. dom hade bara hittat han i sin lägenhet igår.. och om man ska tro på rykten så tog han en överdos, men det kan ju lika gärna vara skitsnack..!
28 år blev han..
Vill man verkligen bli kändis? det är ju inte alls ovanligt att man dör påtok för tidigt när man är det.. det är ju knappast en slump..

Tack för mej! Nu ska jag klä mej.. jag är nämligen nyduschad och naken!

Han blev bara 28.. sen dog han bara!

Åh.. det är ganska bra när man vaknar tidigt.. man hinner med så mycket på morgonen då.. jag var uppe halv sex och stod i duschen 10 i.. å nu är jag pigg.. ni fattar inte hur skönt det är! Nu sitter jag och kollar nyheterna, vilket är vääldigt ovanligt för att vara jag, men jag tror jag har blivit intresserad av vad som händer i världen.. det är konstigt, och inte alls likt mej! haha!
Det dåliga är att när jag för en gångs skull ser nyheterna så får jag skräckbeskedet att Heath Ledger är död.. vad fan! han ska ju inte dö.. varför dog han? åå.. jag ville ju gifta mej med han.. nej men allvarligt.. dom hade bara hittat han i sin lägenhet igår.. och om man ska tro på rykten så tog han en överdos, men det kan ju lika gärna vara skitsnack..!
28 år blev han..
Vill man verkligen bli kändis? det är ju inte alls ovanligt att man dör påtok för tidigt när man är det.. det är ju knappast en slump..

Tack för mej! Nu ska jag klä mej.. jag är nämligen nyduschad och naken!

Jag älskar Gunnar!

Har gruvat mej i ca en och en halv vecka, har haft ordentliga fel på datorn.. Men det är förnekelsens sjukdom! jag har nämligen inte vågat lämna in den till Gunnar, Han är som så arg hela tiden.. Jag förstår att han e arg eftersom alla lägger skulden på honom! hursomhellst så tog jag mej mod å gå dit.. Han var bara lite sur.. nu är min dator ny å fin! tack Gunnar!=)

Var hos syster Lars idag också, en annan sak som jag skjutit upp.. Måste till optikern igen.. faan vad jag hatar detta.. Annars var allt ok med mej.. hörsen som jag var orolig över var helt ok.. *pust som fan!

Nu back to work!
bajs

ät mej!

om ni undrar så har jag inrte skrivit på länge, men vad ska jag göra åt det? jag tar dert i min takt, passar det inte så är ju det otur! =)

jag mår så illa, är jag påväg å få magsjuka? om så e falleet så vill jag inte leva längre! hursomhellst så har jag haft världens underbaraste natt! första gången på hela helgen som jag slapp trängas med nån i soffan, (det är självklart mysigt å trängas ibland, men inte flera nätter på rad!) jag somnade typ halv tolv.. vaknade sen tolv och trodde att jag skullle stiga upp, men icke! sen sov jag igen, allt var lagom varmt å jag älskade mina drömmar!=)

ska av vakta ett tag nu å se hur jag känner, vi börjar ju trots allt ett.. så  vi ser om vi syns på skolan eller inte!

köööö!

Om att ringa mitt i natten

Har sovit väldigt oroligt inatt.. vaknat flera gånger av olika saker.. å bara för det, så ska nån jävel ringa till mej klockan ett på natten.. Kan tänka mej att det var nån som ringde fel eftersom det var nån från typ Markaryd.. och jag känner ingen där.. jag vet ng inte ens vart det ligger.. jag tycker nästan synd om den som ringde, så trevlig som jag är när jag blir väck..

Jag:"öööhhmmmiiööuuu"
Den/det: "blablabla" (sov så jag hörde inget!)
Jag
: "mmmva? HEJ DÅ!"

haha stackars.. jag tycker så synd om dom som ringe fel.. det blir ju som pinsamt.. men då är nä'sta fråga.. vem  faan ringer klockan ett på natten till nån, en vanlig veckodag, när man inte ens är säker på att det är rätt nummer? Snacka om att störa folk i deras sköna sömn.. jag blir så ledsen.. jag är nästan säker på att samma person har ringt till mej förr, å den personen var tråkig..

Morgondagen kommer att vara så underbar! EN lektion, gympa..... pardans.. faack vad tråkigt =( jag vill inte att nån pojke i min klass ska vara så nära mej.. känna nån flåsa i örat å hålla om varandra.. det ska man ju göra när man har sex å inte men en klasskompis när man dansar.. wierd..
image76
min elsked mobiil


mer sen! puss!  


shiet vilken dag!

Ville verkligen inte vakna imorse, var så trött å tyckte verkligen synd om mej själv! Sen så måste jag säja att jag har jobbat relativt bra idag med tanke på att jag inte har haft nån dator å jobba med!
Efter skolan så fick jag och Emma iaf lite belöning, pizza på dallas! muums! proppmätta och allmänt färdiga så gick vi hem till mej å slappade, han inte sitta så länge innan pappa ringde å sa att jag skulle sätta på kaffe. han skulle fixa med min dator lite, å förhoppningsvis få bort det eventuella viruset som har flyttat in.
Det blev då bättre iaf! tack pappa!

Lisa ringde sen,hon mådde bättre.. hon kom hit å sen fick vi skjuts på expolaris, niice, vi skulle informera nåra nior om våran älskade? skola. Det var förvånansvärt lite folk.. var det ens 10 pers?

Hursomhellst behövde vi inte göra så mkt.,.. ska vila ett tag farmför tvn nu.. en knarkfilm med Johnny Depp.. "Blow" tror jag bestämt! Asbra e den då iaf!

Hörs sen! puss!

Hästhoror och medeltiden!

Har varit jätteduktig idag! snart gjort ett jobbigt uppgiftspapper om medeltiden.. snaart klar, dessutom så åt jag på skolan för första gången innan jul! Å inget gott var det.. fick bli en broccolipaj, eftersom jag var allergisk mot dom överiga rätterna!

Efter Lunch så kom vipå att Hamups älskar sin häst så mkt så att han ska spela in en porrfilm med den! Det ska heta "Hampus:
Hästhoran!"

Jag och Emma ska vara regissörer..
Hahha vi älsk poooorr!!

Var på hockey igår, å vinst blev det! 2-1 över timrå! i loove! Blev bara lite stressigt eftersom jag hade främmande till typ sex, sen glömde jag mobilen hemma när jag skulle följa johan på bussen å sen så var jag tvungen å springa fort tll ladan.. tur att jag är snabb haha!

Lisa- Om du läser detta så saknar vi dej mkt mkt, sluta vara sjuk nu tussan!

Ikväll ska jag å Emma gå å käka, en fara på expolaris å informera nior om tbs.. ska väl bli kul i sej, med porriga outfits å liknande ;) haha!

Nu vill Emma göra nåt så hon ska få tillbaka sin dator eftersom jag glömde min hemma imorse pga all stress i mitt lilla huvud!

shåååping!

Jag har faktist shoppat idag, for å träffade Emma imorse, hon hade redan hunnit köpa en klänning med söta mönster på! Vi träffade Lisa på din sko .. Hooon e ju sjuuuk stackarn, Emma köpte ett par ballerinaskor för bara 50 kr! biiiligt må ja säja! själv så köpte jag bara 2 par kneesocks, en foundation och ett par jeans, riktigt stolt över att jag inte betalade så mkt för skiten.. jag älskar reor!
Dom här flickorna har fått mej att gilla shopping.. eller ja! lite iaf..
ikväll är d hockey! å jag måste gå.. om jag har nån å gå me, funderar på att övertala jenny! d skulle va kul! matte nu! puss

wierd and scary

först å fräämst så måste jag ursäkta mitt YouTubande!
det är egentligen inte friskt vad man kan hitta där, men man hittar också många förklaringar på sina frågor.. Jag kom på att jag måst fråga mej själv hur sjuk jag egentligen är.. Hitttade en såndär konstig å äcklig film, å jag gillar sånna.. fattar inte varför, eftersom dom innehåller en massa skrik och en massa läskiga å skrämmande bilder, förstår ingenting!

Har varit småduktig idag förresten, städat mitt badrumsskåp, sen kom jag på att jag skulle göra läxan om FN och EU, om jag inte hade heft ett sånt shitty internet så hade jag varit klar nu=)
ÅÅH jag är uttråkad, minus till min mamma som inte vill umgås med mej idag.. jag ville ha tjejkväll, men hon bryr sej mer om kartonger, det får mej att känna mej obehövd jjuuuuuu!! :( så läs med dåligt samvete mamma!=)


Kärt återseende!



Mina damer och herrar! Jag har så otroligt tråkigt att jag snart börja gråta å drunknar i mina egna tårar, det låter då kul iaf! hihi Hur som hellst så kommer detta vemod tillbaka när jag som vanligt YouTubar och som vanligt inte kan låta bli å söka på detta underbara namn! Sid Vicious (RIP) Jag vet att ni har sett den förr! men jag kan inte rå för att jag känner att jag måste hedra hans minne (och Nancys såklart!) Felåt om d e tjatigt men.. Jag Måste!!

Annars då? Jag måste göra nåt, jag kommer å ruttna här! jag ska då  på skolan imorron hur jag än mår.. man blir så gudförbannat rastöls när man bara ligger här..
Mina tangenter pajade idag! kunde inte skriva i j k l m å nåra till, så jag kunde inte logga in på min msn eller nåt, det blev en massa siffror istället! wierd!, men nu har dom då tillfrisknat!

Pratade med min mamma idag, klagade på vars jag hade ont.. vi började diskutera om jag var gravid.. ono! Hon frågade om jag hade haft sex nyligt jag sa ja, och självklart ska hon bli nyfiken å undra.. d kan hon fortsätta göra, men min mens är normal och min mage är mjuk.. så d ska inte vara nåt problem! men självklart så blir man ju ändå nojig när hon låter som hon gör!

Nu: Ännumer Sun med John Lydon (aka Johnny  Rotten)
se förra inlägget för att avnjuta!

il

youtube/blogg-IL
kan bara inte låta bli att älska denna karl, eller denna låt/musikvideo!


sjukt stolt!

Ligger hemma med feber! ååh så skönt, nej verkligen inte!!
Det är tack vare den där dumma sprutan, förra gången fick jag lite feber av den, eller jag kände mej iaf småsjuk!
Denna gång är det värre! har ingen febertermometer hemma, men jag kan tänka mej att den är ganska hög, det känns då iaf så!
Vaknade halv sex imorse! halv sex!!! inte illa! Såg Montel show därikring nie, dom snackade om dagisfröknar som gjorde illa barnen, så jävla sjukt! En hade tillochmed dödat en 2årig unge, hur illa kan det bli?
Sånt där ger ju folk b'ttre anledningar till att bete sej illa! som tur var så hamnade, alla fröknar i fråga, i fängelse. Egentligen så borde det vara dödsstraff på sånna saker!

Vill också bara säja grattis!
 grattis till Johan som klarade sjukvårdsprovet!
Men viktigast av allt; Gattis till min kära bror, Simon, som klarade teoriprovet! Sjukt stolt över dej bror!

Nu sova mera!
ginutt!

Körv!

Jag vet varför jag blev blockad på apberget nu... ja blir straffad för att jag har busat!! inget nämnt men så är det! Jag är straffad för att jag försör för andra... d får mej å må bättre känner jjag=) haha jag älskar att förstöra! wow, nu har då skolan börjat om, första lektionen på denna termin, å jag är ändå inte såvärt olycklig för det höhlö!!

Jag och min mamma klurade på vem fan Felix Herngren är, å jag kom på det! haha jag är tamefan bääst!!'

Dessutom så har jag fått en spruta ida, jaag är duuktig flicka!=)

ha d mummie knullgummi!

Förbannad! Jag hatar communitys!

"Hej jag heter lina öch jag  är förbannad...!"
Nej men allvarligt, fick just upp världens konstigaste grej när jag skulle logga in på apberget! efter att jag skrivit in mitt  lösenord (jag hatar lösenord!) så stog det att jag var avstängd från att logga in på apberget fram till den 17/1.. fattar ni hur sjukt egentligen?! varför blev jag det då? jag har inte den blekaste jävla aning, men jag antar att det är för att jag har chattat en hel del, å blivit avstängd en held del från chatten.. men allvarligt, man kan väl inte bli avstäng för det? jag har ju blivit avstängd från chatten, det räcker vä'l gott å väl?!

Nej, denna dag som börjadeoerhört bra, slutar i en apberget-katastrof ! ååh, jag vet att d låter sjukt, visst det är bara apberget, så d är ju inte sådär jättefarligt, d finns ju annat å göra än att sitta där, men jag gillar apberget, d är som bra eftersom det alltid finns nån som känner nån som känner den man skriver med. jag vill inte sitta som en sjuåring på lunar : "hej jag är en söt tjej på sju år! vill nån prata med mej? jag har inga vännner här å jag känner ingen!"

nej fy bövelen ! Nu säjer jag snart upp mej från mitt liv!
en possitiv sak är ju iaf att istället för att sitta framför datorn å bli tjock så kan jag ju fara ut å skringa bort dom kilona som jag skulle ha lagt på mej om jag satt här!
haha nej jag tror inte heller att jag kommer att göra det, men vi ser ju!


Tänkte Lägga upp en bild på skiten, men eftersom jag är i jörn så pajar ju allt direkt... åååh bajs, jag vill döda, lyckan kommer ändå krypande från å till, så jag är glad iaf!


Amerikaner är dumma!

Jag minns en dag, för längesen, då min bror sade "alltså, amerikaner är ju helt klart det dummaste folket! det är som om dom har samlat alla dumma människor och satt dom på ett ställe!"
Jag är skrattade bara först, sen såg jag detta nedan, och insåg att han hade ju helt rätt!



så ja! =)

Ja!

Ja, nu är jag glad! Jag har just fått ett eget slott tillängat åt mej själv=)
har som en egen "vakt" i slottet brevid!
tack johan! =)

hihi

http://www.gratisshop.se/?ref=1088063

sådär=)
man kan typ vinna pressentkort på hm, det vill jag!=)

Shopping i rumpen!

Sådär, kom typ just hem från en lite shoppingtur på stan med Jenny! riktigt trevligt, eftersom vi inte har setts på länge.
Blev inte åså mkt jag handlade för. Köpte en röd BH, en vit skjorta, en t-shirt å en tjocktröja.
Har kvar mer än hälften av pengarna på mitt pressentkort, fan va najs, får köpa upp dom sen eftersom det inte fanns så mkt som jag ville ha där, d mesta var upphandlat, och det var en massa stök å skit så jag orkade inte vara där så länge, man hittade ju ingenting!

Det blir tydligen ingenting ikväll =( besvikelse eftersom jag har peppat, skulle bli tjejkväll ihelgen istället, ska inte vara med på den eftersom jag måste hem å vaccinera mej, skitbajskorvhoraockså=(

hej allihopa!

förlååååt! jag har haft fullt upp med annat å har inte riktigt tagit mej tid för min kära blogg! inte så mkt har hänt! Hade en underbart fin nyårafton! Fick ju fira med mina flickor så d var underbart, plus i kanten var ju att det fanns andra trevliga människor där också=)
synd bara att d var för kallt/blåste för mkt för att vi skulle skjuta rakteter, men det var najs ändå, synd bara för sånnadrär som inte säjer så mkt.
Nej Julskinka å Rån is the shit!

Har två låtar på min musikspelare nu, har tänkt lyssna ihjäl dom.. det är "jag är en gummibjörn..(kan inget..) ät mej gång på gång!" sjuuuk!
åsså "alla som inte dansar är våldtäktsmän"

jag vet vad ni tänker om den sistnämnda, eller jag gör det iaf- "döö lina, hur i helvete kan du lyssna på en sån skitlåt?!"
mitt svar till mej själv å er-"jag vet inte, det är en sån som man får på hjärnan, å jag tror bestämt att jag har tänkt lyssna död på den!"

vad har jag mer å berätta då?
imorron ska jag nog ut på stan å shoppa med jenny, inget bestämt, men hoppas på 1 timma iaf, var ju så längesen vi såg och jag vill se hur brun hon blev när hon var i thai=)
nu ska jag våldta musik eller nåt.!

puss pudd!"

RSS 2.0