Det finns inget mysigare!

Hemma nu och helt utslagen efter 6 dagars svir. Men dock så himla lycklig! Det bara pirrar och pirrar och jag vill tillbaka. höjdpunkterna var:
Konsertdag ett - The Hives, The Wombats
Konsertdag två - Thåström, PISTOLS (+ Man fick ju även se Rottens rumpis), Clutch, Crystal Castles
Konsertdag tre - Nationalteatern, och Håkan var väl mysig han med.

Mera kommer imorron då jag har bilder och annat, allt är fint iaf!
Jag vann iaf tävlingen!! WOOHO

Knark

hej borlänge!... snart

Om en timma lämnar vi skelleftehålan och åker vidare på nya äventyr. Denna vecka kommer bestå av bra band, trevligt folk och en massa oväntade, spännande överraskningar. Jag hoppas att de övriga vännerna är pepp, för det är jag, som as!!
Så no blogg förrän då jag kommer hem.

Hoppas folket håller ställningen medans vi är borta. jag nås på telefon i nödfall. Bara mamma och pappa får ringa. Och kanske andra utvalda människor!

Jag och Lisa har legat uppåe och kollat på "what happens in vegas" sjukt rolig film, speciellt då texten skulle vara på engelska men innehöll även några svenska ord. Haha fjäl!
hrsomhellst älskar jag livet! Och ajg älskar folk,
så.. puss världen, och hej borlänge!

Knark

5h

Om 5 timmar är det avfärd till umeå. Eller ja, vi kliver då upp då iaf. Mona pillar med sallad, shnel.
Jag och Lisa pillar med att färga hår, porrblond igen, sk jag försöka sikta på. Lisa ska fortsätta med blandhåre!
Vi lyssnar på thr wombats och pillas på vårat vanliga vis. Det pirras och killas i magen. Oh. Inte långt borta nu!
Knark

Måndag aka hejdå

eller njaa, jag vet inte, drar då hursomhellst inatt. peppad som fan, men sjukt rädd att jag sa glömma nåt här hemma. fast det skulle inte göra nåt, så länge jag har pengar och alla biljetter som man ska hålla koll på.
Mamma är så söt, hon har lånat ut kameran till mig. Jag är livrädd att jag ska råka ha sönder den, men hn säger att det inte ska göra något. shnell!

sitcker då till Lisa kring halv sex kanske. hennes snälla föräldrar skjutsar oss till umeå, då är det lika bra att spendera den lilla delen av natten där, men min älskade. ska nog ringa och säga adjö till morsfars osv.

och folk - sörj inte så hårt, medan jag ligger i ett tält å blir tagen hårt! (nej jag har inte tänkt få dirverse sjukdommar, så no tältsex for me)

Helgen.

Ska jag berätta om midsommar? njaae, kan ju säga att allt var fint. bortsett från för mkt alkohol och feber, då får man inte så stor lust att vara vaken längre, som tur var så kom Lisas vänliga bror Anton och hämtade oss, det blev en tidig kväll, men det göär inget, för allt var ändå fint.
Midre fint då jag vaknade och inte visste om jag var vaken eller om jag sov, eller vars jag var. Men då jag öppnade ögonen så kände jag allt att jag mådde bra och var hemma. Knappt bakis!

Kom just hem från moskosel. Händ inte så mkt där, Simon var bakis och paranoid hela vägen dit och jag glömde mobilen hemma. Tur att min pappa är så shnel att åker en dag tidigare till jobbet och svänger föbi med mobilen på campingen. Gulle.
Ida säger att jag är bäst och att jag bestämmer, gullunge!=) Ryssland vann igen, denna gång över holland, fyfan va najs!=D

Åkte hem idag, träffade Alexander på vägen, så vi bästämde oss för att käka pizza, överskattat, inte lika gott söm förr. Sen böjd han oss på kaffe, sen bar det av hem.

Haha Kooling! Pappas brllers och min keps, snuttan!

Åker tisdag morgon, inte länge kvar nu.. ååoooww, peepp!

Knark

Det är dag nu!

och sol! YES!
hursomhellst så sticker jag till okänd ort nu, kommer tillbaka imorgon, då ska jag städa. Om ni vill nåt så ring min cp, den har slut pengar.
skriver om gårdagen någon annan gång, hade trevligt iaf!
Knark

Halshuggen bambi

Titta bara! Lilly Allen på Glamour Women of the Year Awards, förlåt, men jag älskar klänningen, en rosa halshuggen bambi. Förlåt alla barnfilmsfantaster, men den är ju så otroligt fint. VILL HA!




Knark


flera timmar

Jag tänder kvällens sista cigarett..

Idag är det midsommar, feber har ökat igen eftersom jag städat, men allvarligt talat så skiter jag i det, jag ska dansa hela kvällen! Det är dansdagen idag förståer ni. Pappa är söt, han vill att jag ska hålla mig från att alcohola ikväll, han tror att jag ska hamna på sjukhus med respirator å shit. Nej pappa, jag är odödlig!
Mamma är jobbig, hon vill att jag ska fira midsommar med pappa för att jag är sjuk (Pucko! Jag blir inte friskare av det!) hannes samtal och skiter jag i nu.

Resten av veckan är jag ullbokad! Känns bra!
Lördag - Drar till moskosel, jobbar kanske, får iaf träffa småflickorna som jag saknar. (Jobbigt å fästa sig vid bonussyskon men.)
Söndag - Är i moskosel, åker hem nån gång på dagen/kvällen beroende på simon, packa lite och sen sova som en korv ska jag göra.
Måndag - Sista förberedelser, packa klart, tvätta lite, kanske åker på lassa å kollar upp öron/hals om det inte blir better. DANSA!
Tisdag- Avfärd till borlänge från Ume. Fyfan så pepp!

Resten ser vi. Om jag dör därborta så vet ni iaf att jag dog lycklig!

Jag fimpar kvällens sista cigarett...

Knark!

dagen innan midsommar

ja, imorgon är det midsommar om ni undrar! jag ska olla folk i örat tror jag! Har dock feber nu, inte så lite, men jag blir allt friskare nu då flickorna är här och myser med mig. Kollar på fotboll och tyskland vinner, jag lofar!
Igår vann vi. (Ryssland alltså) Inte så svårt å fatta faktist, men fett najs!

5 dagar kvar tills jag och mina kära vänner åker till borlänge å peace and love. Fet jävla pepp!! >Jag ska alltså se underbara band med underbara vänner och göra underbara saker (det berättar jag senare, för de som ska med, lyckobesked vill jag säga!)
Det mesta är inhandlat, ska bara köpa 2 kameror först.

+ Lisaw då!

Knark!



Tisdag?

Har ingen aning om vad det är för dag idag, men jag tror att det är tisdasg, ja! Hur som hellst så är Fredrik Landström dagens hjälte, eller gårdagens (funderar dock om jag ska utmämna honom till veckans jhälte?) Mina kära undrinkablesmedlemmar; Vi ska få en replokal så vi kan vara där när vi vill! =)=)=)=)=)

Min mamma är ägd btw! Talade med henne om att vi förmodligen inte kommer träffas förrän jag kommer hem från P&L, svaret jag fick blev "Men Liina, jag måste, jag kommer dö!" Haha typ, ÄGD mamma.


Jag och Tobbe älskar.... att va mongos!

Ägd!

Fredrik Öberg blev knivskuern av sin exfru. Han skulle dit och skriva på skilsmässopapprena  kring 2 på natten.. Hon hade nog PMS. Det roliga är att han inte blev skadad av såret han fick av kniven, utan att han slog söder rutan för att ta sig in då frun hade låst in sig i hemmet med kniven och sonen. (Han terodde alltså att hon skulle cutta sonen, vilken hjälte!) Hursomhellst så finner jag det roande.. ÄGD!

Idag har jag städat. Eller halverst iaf, drar nog lite imorgon också.
Imorgon blir det stan med mina flickor, verkar aldrig få ngt svar när dock, så jag får väl så lov å vara vaken ett tag till då.

Rallycross

Rallycrossen var najs! En naken man sprang ut på banan, han hade en söt liten rumpa. Hursomhellst var det najs med V.I.P! Kände mig porrig. Dock jobbigt att åka 50 mil.. Men då vi kom hem väntade mysmidda så det gör inget!

Jag ska dela med mig av bilder senare när jag känner för det, det blev inte så många men bajs iaf!


Barnens avslutningsdag

Idag har de flesta grundskolor fått sommar. Hade gärna varit i jörn och sett niorna som gick ut, eftersom den klassen bestod av så många underbara människor. Men istället var jag i stan och såg min älsklinglillebrors examen istället. Han gick tydligen ut femman, och jävlar vad tiden går fort har jag märkt!

Jättetrött nu, somnade 4 imorse och steg upp 2min över sju.  Så jag lär ju sova tidigt iafton, det behövs eftersom jag och mina kära bröder ska åka till kalix och se rallycross. Simpan hade tydligen fixat "V.I.P" (eller halv vip iaf), så dagen kommer att spenderas sittande och titta på bilar som bara kör och kör och kör. Ska bli kul. Var så längesen! Hoppas på bra väder!

Saknar flickorna, och även en liten speciell vän som jag inte träffat på riktigt på väldigt länge. Ont gör det, men jag överlever.. än så länge.
Nu ska jag nöta GH på datorn.

[11!!!!!]

Hahha, bara fär att den är så underbart somrig.,. Och för att simon var så jävla dragen!

"Det är inte så farligt som det låter.."

"... Det är värre!"
Det var min Farmors söta kommentar när hon sprangrunt och fulade sig. Åh vad jag saknat henne. Det var så längesen, hon sa tillochmed att hon skulle äta med mig (hon "bantar") bara för att jag är där så sällan. Hon var så glad, och jag blev glad.
Har gått på stan med flickorna idag, inte länge, men det räknas. Jag är så tacksam för varje sekund jag får med dem, de är så fina!
Köpte ett par likadana brillor som jag redan hade, ALLT för Peace and Love. Jag vet att det enda jag i stort sätt skriver är om P&L, men det skiter jag i. Jag längtar, jag är pepp!!!

Sugen på svir?!

Tölv! Eller 11

Hej snyggingar! Idag är jag på bra humör! Jag fick kebab, jag fick träffa Jenny,  jag har köpt en festivaloutfit, jag har fått blommor av söt-Emma, vi har gjort et litet festivalschema (som finns på Emmas blogg), jag har spelat GH och livet leker!

Festivaloutfit består av - Byxorna som jag trånat efter sen jag såg dem, ett vanligt svart linne och en söt liten kofta, det finns som vanligt inga bilder på det jag köper, men men får tänka!.. Eller komma till Peace and Love, för dit ska då jag.. Om 12 dagar.. eller klockan är efter 00, så det är 11

Peace and Love

13 dagar kvar. Det är inte ens 2 veckor! Det pirrar i min mage mest hela tiden. Jag är lycklig! Jag ska på ett underbart ställe med de underbaraste vänner! Nån mer som ska dit?

Var med Emma idag, vi åt middag, kollade på film och myste. (vi saknade dig Lisa!)
Nu resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, vila, kissa å kanske kolla tv! fett!

Puss folk!

party party!

Detta inlägg ska innehålla en jävla massa hade jag tänkt, därbland lite uppdaterings! Min avslutningskväll gick bra, om man bortser från sönertrasade strumpbyxor och ilskenhet på en jävla moderatstudent som hängde på statiol norr! Jag tror bestämt att det var den manliga versonen av blondinbella.

Tisdagen spenderades hos Torkel, där det var himla trevligt med sanning och konsekvens, dildos och folk. Vi drog sedan till rovön där jag voltade i brännässlor, men även där fanns det trevligt folk.

ldfkc

Min avslutningskväll/afton började med smörgåstårta hos ales, som tog studenten (Grattis!) sen bled det stress hem, där jag hann vara i ca 10 min innan Lisa kom å knackade på dörren. Sötnosen hjälpte mig att städa! Bara några minuter senare fick vi finbesök av Emma, Carro, Patrick, Lisaw och Orly, vi drack nån öl och gick sedan ut i solen. Först torget där det ihandlades cigaretter inför kvällen, sedan bar det av till älven, där det oförberett satt nåra fulla klasskompisar å pimplade. En viss Simon var väldigt full redan och var en riktig myspojke.. ja, ett tag iaf. Sedan kom några till klasskompisar med vänner (ÅNEJ!!!)
Efter en heldel snack, sång och öl så stack vi till bonnstan, där jag bestämt tror att halva skellefteå befann sig, det lät som ett getingbo när man kom. Allt var så mysigt och jag fick träffa min f.d klasskompis älsk-marklund!=D Vi sa attt vi inte skulle släppa varadra på resten af kvällen, men jag var kissnödig som vanligt, så det sket sig.
P.s, grattis även till pojkarna som tog studenten!=)





Mer än så behöver ni nog inte veta, jag är nöjd och jag älskar livet!

avsluning!

vi har äit mysfrukos, som besod av öl och kaffe. Emma tror att hon kommer at dö i vårat härliga väder, 40 grader i solen. Idag är de sommarlov och jag vill pussa alla! Vi ses snar Lisa!

hhihihihihihihihihihihi

YES!

Nu har jag internet igen, underbara värld!

FOrtfarande ont i huvudet, men snart bättre, spelning imorgon, känner mig faktist rik för en gångs skull och jag är lycklig. Lisa kommer förmodligen snart, ska hjälpa henne med hårfärgning, hon kanske tar med sig Emma?=)

tjött

jättetrött, jätteont i huvudet!


Repade igår, i min lägenhet.. yeeey! fett najs!det var kul! Provade även sola i ståsolariet, det var läskigt svimmade nästan.. det var precis som den där gången som inte bör nämnas. Det är sommar å jag gilla det!