Yes! Lycka!

Idag har jag varit en döktig_phlikka91! Steg upp halvtidigt och sen städade jag! Oj vad jag städade! Jag kan ju meddela att jag ska bjuda hem folk mer sällan eftersom det blir så stökigt då och jag allltid måste städa upp efter folket, plus att Pappa alltid hotar med att jag måste flytta hem om jag inte håller efter, vilket är jag förståt! Men jag är ju en ungdom.. Lite stök måste man ju få ha då, jag hittar inte annars, på riktigt!

Har inte slagit på tvn förrän nyss, å det första jag så var reklam (som vanligt).. Men denna vackra reklam visade att Sex and the city ska börja om å sändas! Fattar ni vilken lycka det är?! Har man ett satc beroende som heter duga så finns det inget bättre än att ligga som en slusk i soffan å kolla på det!..
Åh! love life!
image128


P.s! Min helg kommer att bli underbar!!!<3

Jag er kjer!

eller ja, inte på riktigt. Tror mer att jag är kåt, men vafan Joel (Kinnaman) e nog den vackraste personen jag lagt ögonen på!
image127

Penisdag

Allt går penis med det jag ska göra, och just nu så gillar jag inte penisar! Jag är trött som ett svin trots att jag somnade tidigt och vaknade relativt sent idag. Virr! Jag har ont och brist på vätska.. Dricker som en tok men inget biter. Min pappa kom förbi, det var fint! Mindre fint var att han glömde en helt ny snusdosa och jag fick inte ha den.. nej jag måste spara den tills han kommer hit nästa gång=( FETGLÖM FAR!

Men jag är glad idag ialafall, för en masskonv. äger rum på msn, och alla är så söta och fina!
Just nu består mitt liv af: Underbart folk, Världlösa filmer, trötthet, sex och smärta.. Och jag bara älckar det så jävla mkt så jag vet inte vad!
image126
Dän ä najs!

En fet jävla uppdatering!

Tänkte bara uppdatera lite smått om hur mitt lov (hittills iaf)Har varit, kan ju börja med födelsedagen, asbra! Mkt rikare än innan och allt ska in på "sommarkontot" / P&L kontot! Nu är jag så jävla peppad så det finns inte!!

Igår blev det ett inpulsparty, tänkt med myskväll, men det blev fest.. Som Var lite konstig i början, men sen löstes allt upp. Det blev en lapdance, en spricka och skrulf får äntligen leva upp till namnet sexmeister! Hellyckat! Plus att jag fick mej en siamesisk tvillingsyster.

Idag var det bara chill, vaknade av att Lisa är en datanörd, men det gör inget. Johan kom sen. Han lovade igår, full som ett ägg att han skulle komma, så då var det bara å komma tyckte han! Det var mysigt, vi gjorde allt å ingenting.. Mest ingenting, inte ens tv!

Alla är så vackra, och jag måste börja ta kort också, köp en bra kamera åt mej????!

=)

Idag när jag loggade in på Apberget så hade jag fått mail! Jag blev förvånad eftersom enda gångerna man får mail är då nån är kåt, när man snackar hemlisar eller så är det "utomsvanskar" som skriver, men då jag öppnade mailet så var det från min gamla kompis Jenny:

"nu är det såhär att eftersom jag ska till fjällen på din födelse dag så är jag 2 dagar tidig med att säga grattis,
men här har du en dikt :)

linalinalina, du är alltid så vacker att jag snart börjar grina,
tänk att jag fått lära känna en sån fin person som dej,
asså shit att göra dikter är verkligen inte min grej,
men lina, jag gillar dej du är en läcker sak,
jag gillar dina bröst men mest din bak.
grattis lina på din födelsedag i mitt hjärta kommer du alltids finnas kvar :)"

Fan så fint!=) (Hoppas inte Jenny hatar mej nu för att jag lagt in den här?) Tack sötnos=)

Det jag hatar mest! -Modebloggare!

Det finns saker som irriterar folk, och det finns saker som man börjar hata väldigt mkt!
Modebloggare tillexempel, vem fan bryr sej om vad som är "inne" och vad bloda anorektiker har på sej, vart dom har köpt det osv. Jag vill inte veta, visst finns det folk som tycker att det är bra osv, men jag är inte en av dom (och har inte ngt emot dom så tycker om att läsa dessa bloggar heller!)
Dom som lägger ut "dagens outfit"-bilder ibland är helt okej, men vem fan lägger ut bilder på sej själv varje dag för att visa vad man har på sej :
  • På jobbet
  • På skolan
  • Då man firar 1 månad med pojk-/flickvän
  • Då man ska ligga inne å mysa
Visst kan jag förstå "party outfit"-bilder, men allvarligt! Sök modelljobb då om man vill bli fotad hela tiden, om man inte får det så kan man väl acceptera att det inte bli nåt?!
Snälla, sluta vara så uppmärsamhetssökande/utseendesfixerade och lev livet, ni kommer ändå bara bli gårahåriga, rynkiga och sega så ni blir gamla, så ung för helvete!


Livet är allt underbart!

Jag är glad, vi ser pokémon, käka en massa snask å sjunger. Helt underbara!
Det var längesen vi hade en sånhär tjejkväll, och det är ju helt underbart, jag älskar er flickor!

"Tänk om pokémons fanns ute i skogen, på riktigt" // Emma

Kommer tillbaka sen!

Mommy´s little monster

Jag börja slacka på detta skrivande känner jag, men d gör inget, för jag har annat för mej.
Kan ju börja med att berätta om gårdagen:
Vaknade av att min dag var förstörd, jävla bakishuvudverk, fast jag var nykter på onsdagen, så jag låg typ stilla i soffan farm till typ fem.
Efter ett tag kom Kåggan förbi med film,holy grail, jag blev lite ledsen på slutet, för det var ett världelöst slut =/
Hursomhellst så vart kvällen räddad!

Idag då? Jo, mina damer och herrar, idag så kommer flickorna. Vi ska ha lite tjejkväll å lite trall å lite mys sådär, kommer å bli kenown ju, fan vad jag älskar dom flickorna! ++ På Lisa och Emma alltså!

Mommy's little monster shoots methadrine,
Mommy's little monster had sex at 15
She left home for the streets,
She couldn't deal with all that heat.
She had fun with the boys in the band, In her eyes it will never end.
Her dad asked what happened to her face, It could have happened in any place!!!
Her eyes are a deeper blue, she likes her hair that color too.
She can even wear a dress, that doesn't mean she'll ever confess.
She's mommy's little monster DON'T TAKE HER LIFE AWAY!!!

Hittade nåra cooola bilder på Jag och Jessica, satan säjer jag bara! Vad liten jag var där, men cool som as! Gick jag sjuan eller åttan kanske?



Fuck & jävla satan!

hihi!
Näe. Jag har precis sett en världelös film. The Devil  wears prada, totalt jävla världlös måste jag säja!
Denna dag har varit allför lång, men samtidigt så gick den fort, hmm. På Engelskan såg vi faktist en helt bra film, å SötLisa köpte godis åt oss till den, tack söta du, förlåt att jag är fattig!

NU har jag hursom hellst påsklov, så jävla skönt! Jag vill ha äventyr, ge mej nu! Älsklingsflickor?=)

Svenska

Ny dag, nya tag. Fet jävla försovning iaf!  Vaknade 10 i 9 å fattade inte vad klockan var, så jag segade mej in i duschen å näör jag kom ut var klockan 9 (jag började 10 över) så jag halvstressade på mej kläderna osv. Sen skola å Spanska, redovisning å shit. Jag slapp, fick lite längre tid på mej osv.

Nu äre svenska med sur-Annelie (ja, enligt mej!)
pusszz!

Mördarsnus

En riktigt najs dag på skolan. Var dock väldigt trött! Min kropp är konstig, igår var jag sådär jättetrött redan kring åtta igen, lade mej för att kolla på film å sen sova, men icket! Vaknade halv tio av att min snus tänkte döda mej. Efter det var jag pigg, jävla mördarsnus!
Ikväll får jag inte gå å lägga mej förrän efter halv åtta, ååååh! Jag vill hellst sova nu! Men först repa, chilla å sen sova! Fettttttt

Kiss kiss

Jag har inte skrivit på jäääätteelääängeeh! Men det skiter jag fullständigt i, för jag har annat för mej än att sitta här.
Idag:
Utvecklingssamtal - Gick som smort, eller ja, dom tycker att jag är för översocial å snackar lite för mkt på lektionerna, men annars var det mest glada besked.
Plugg - strax klar med häftet bara fördjupningen klar, yeeey! Hann en massa extrauppgifter också, döööktih plikka!
Rep -  Läääängtaah!

Felåt att jag är så oseriös men vad fan?! =D

Sjukt/sjuk

Jag tror jag är sjuk, känns som om jag har lite feber. Jag har ont osv. Men det är inte det som är det coola med det hela, nej, det coola är att jag var jättetrött redan klockan åtta igår kväll, så jag duschade och gick sen å pluggade inför naturkunskaps provet, läste igenom ett papper. Lade mej sedan för att kolla på tv men det gick verkligen inte. Min hjärna ville se detta intressanta program om koncentretionsläger, men mina ögon ville inte. Så klockan 20:55 stängde jag af deven och somnade! (Yeey!)

Vaknade dock 20 min senare av att min pissblåsa höll på att sprängas, så jag gick självklart upp å pissade. Just när jag var klar ringde Johan, och jag kände hur otrevlig jag var (Felåt!) Men vi var som båda lite käftiga mot varandra i några minuter tills vi sa att båda måste sova. Jag la på och slocknade i stort sätt direkt! Det var skönt! Sov till typ 9:10 imorse, väl utvilad.

Ny

Jag funderar på ny bloggdesign igen, men jag har inte photoshop på datorn, laddar ner nu, sen leka. Så det lär ju ta ett tag innan det blir nåt nytt, men jag tänkte bara förvarna er ;)

Tråk nu när jag inte ska repa, jävla bajs.

Fundersam!

Jag undrar och Undrar, minns ni mitt inlägg om Skrulf aka. Sexmeister? Att han hade gjort sej en liten sexblogg. Det var tydligen inte alls han, det är någon som lägger in censurerade bilder på honom och skriver kommentarer till brudar som typ "söt bild" osv.
Jag antar att det är någon i våran umgängeskrets som ligger bakom allt, men vem har jag ingen aning om?
Jag vet att det inte är jag, Lisa eller Emma eftersom det har skrivits delvis då vi har lektion, jag sitter brevid dom och ingen av dom skriver.
Jag blir förvirrad! Kan ingen säja till mej vem det är?
Kåggan säjer att det inte är han (hmm?) eller så kan det vara Patrick?
Vem det än är så måste ni säja till mej, för jag dör av nyfikenhet! På riktigt!

Fick just veta att det inte verkar bli nåt rep ikväll, bajs!=/

104 dagar kvar!

Fattar ni?! Det är 104 dagar kvar till Peace & Love, fattar ni så underbart!? Bra band, sommar å underbara vänner!
Jag Längtar som as!


Lite småtrött idag, Simon väckte mej tidigt för att berätta att jag hade 8 minuter på mej innan vi skulle åka. Det blev stress som as eftersom jag skulle packa, men det var värt det! Jag orkar inte sätta mej på en bussjävel tidigt på morgonen då man får åka bil, även om man åker 30 min tidigare? Nej det är så värt! Tack simme!

Kiss kiss kiss! Är på skolan nu hur som hellst, vi skulle ha börjat för ett tag sen, men har inte gjort det än. Så jag chillar ett tag till!

image121

Jörn!

Drog till jörn idag, fanns en massa skitsaker som behövde göras, tur att jak er snel då! Och tur att min kära bror har tagit körkortet så jag slipper åka bajsbuss.

Hursomhellst så har jag varit väldigt duktig idag! När jag kom hem så drack jag kaffe, det tycker jag var väldigt duktigt, men kaffe e gotteligottgott!
Det snöar som as i jörn! Våra grannars brotak hade rasat, så vi var tvungna att skotta av garagetaket och brotaket, plus en jävla halvmeters snö från gården. Döökthiphlikka_12!
Det var som en fin familjeaktivitet!
Sen kom vi på att vi skulle vara tvunga å baka, mamsi fyller ju år i helgen så. det var kul.

Nu är stockholmarna här, kewl, men jag orkar inte vara social längre så jag satte mej här ett tag, dom ska hänga här till deras tåg går, typ 23:37? (Fittjörschare, minns ni?!) =)

Sexmeister

Min vän sexmeister har tydligen skaffat en liten sex-blogg. Killen är sjuk! hihi
Om ni vi knölla så hör af er till han!

No One Wants Forever

Hihi! sitter å lyssnar på självmordsmusik (inte emo, men nästan!)
å ändå kan jag inte låte bli å skratta å vara glad! 10-20 år till?! Japp!

Jag borde egentligen sova, ska göra det snart. Godnatt!

Kom in i mej och gräv en grotta, flytta in där och lev som dom gamla rövarna gjorde. Skit i allt! Bara lev!

Lovet, sääx

Nu känner jag mej dum för att jag inte har skrivit vad jag har gjort, jag visste ju att jag skulle glömma. Fitta! Jag lär mej aldrig. Hursom hellst så ska jag försöka mitt bästa, så bajsa inte på mej om det går åt helvete!
Detta är då mitt lov:

Måndag: Knull ( = dagen helt borta) satt förmodligen i min lägenhet å såg nån världelös film.
Tisdag: Repade. Träffade Lisa. Åt på frasses. Lanade
Onsdag: Fick med Lisa till jörn. Träffade finfolke´!
Torsdag: Åkte hem igen. Kåggan kom å såg världelösa filmer med oss (jag tog äckelblodprov)
Fredag: Åkte hem till Lisa i hamn, träffade hennes söta familj, vi drog till ursviken där vi egentligen skulle kolla på film, men det blev typ fest eller vad man ska säja. Jag = nykter, fett kul iaf! Sovde i Ursvken (typ 1h?)
Lördag:  Åkte en cool buss tillbaka hem till Lisa. Sov lite på dagen. Gjorde oss iordning eftersom våran söt-Emma komme hem från London. Efterlängtat å jävligt kul!

Mkt Lisa på lovet må jag säja, tack för veckan, du är sötnos!

Fick faktist ihop mkt, endast en dag borta och det var måndagen, pra minne hära!(nja)
Nu ska jag väl bara tacka allihopa för att ni är söta!

Jag kunde ju ha lagt upp bilder, men då när jag inte har nån kamera så blir det ju svårt å ta några bilder som jag kan lägga upp! Så mina söta vänner får gärna skicka det som tagits=)

Bresa mera!

....Not!

Har blivit en såndär "dissa bloggen-vecka" i stort sätt hela veckan. Vi har lanat. Det är som allt, fick med mej Lisa till jörn, vi gjorde inte så mkt, och det är ju som allt man kan göra där också.
Nu är vi hemma hos Lisas söta mamma i hamn, hon lagar mat åt oss. Sen blir det Ursviken å filmtajm!
Lisa duschar just nu den lilla bögen, så jag sitter på hennes rum med hennes gitarr och min dator. Miih!=)

Dag 2

Nu har vi lanat läänge, men vi klarade det galant!=)
En viss Kåggan trodde att vi skulle sova innan 10 idag, men icket, vi är vakna och vi lever! Tji fick du=)
Vi har spelat in film, skrivit musik, skrattat och så vidare, nu e vi coola!
lägger väl upp nån bild sen kanske!

haha!

Lisa-"Öppna din dörr! fatta hur porrig den låten egentligen är, alltså öppna dörren till fittan"
Lina- "Man har ingen lucka i fittan, det är bara du som tror det, det är därför du fortfarande är oskuld"

Miwhi

"Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch. Du är änden på min fantasi. Du är brödet man vill lägga korven i. Du är skepp och hoj, du är sodastreamad O´boy. Du är allt en man kan få. Du är bättre än Die hard två. Låt oss vandra natten vidare. Dansa nakna tillsammans i en vattenspridare."
Helt klart dom bästa citaten, dåm pasar ju in på dähj okzå!

Vråål!

Idag är det soligt för första gången på länge, klad Lina!
Jag har faktist städat lite, tänkte göra det ordentligt, men då ringde telefonen och bara halva golvet är damsugat, nu har jag tappat städlusten!

Ikväll kommer min älskade prins Lisa till mej, hon ska komma med sin skinande rustning till replokalen då vi är klara, sen ska vi äta. Gissa vad vi ska göra? Hihi, lan och doodis, mys å film. Jag längtar. Jag längtar efter Lisa! I need loove, och ikväll får jag det!=D

Argh!

Idag e jag klad!
Men jag är less, på jävla vädret, på människorna som är lika stela som skytdockor.
Vi drar? Du e på?! Vi lämnar detta underbara sverige, ett tag? Bara drar, utan ett ord?

Dagen

Min dag har varit kort, hatar lov eftersom jag vaknar så sent jämt, hursomhellst så fick jag ett sms av Alex typ 20 min efter jag vaknat. Drog in på stan å sen på Waynes, riktigt trevligt, satt där å nåra timmar, drog på ica och sen så skulle vi hem, fick skjuts av Åsa, riktigt najs.

 Kvällen har spenderats i soffan, kollat film så ögonen nästan blöder, och jag gör det än. Imorron äre rep och Lisa som gäller, iih läängtha!

Överdos

Just nu sitter jag å fortsätter på mitt och Johans knarkande av Håkan Hellström. Jag kan inte säja att jag är överkåt i hans musik, men den är skön. Det är sån där musik som gör att man blir mer depp då man redan är smådeppad, å överglad då man är "neutral".
Idag var jag så glad, så jävla glad. Av olika anledningar. Men nu när jag fortsatt och jag tror att det gick för långt, för nu är det skit, jävla överdos!

snygg eller efterbliven?

Det är nån film på trean med Gwyneth Paltrow, började undra om hon var vacker eller om hon såg efterbliven ut? Det är nog 50/50 enligt mej!
image120

Idag!

Kort sammanfattning..
Vaknade påtok för tidigt, åkte hem, väntade på Johan, som kanske kom en timma senare. Snackade och såg the dudesons. Haha najs, jag tror smått att min vän är lite howmow. "ååh, kolla Jukka, han är såå snygg. Undra om hans snopp är stor?" osv. (ca) 6,5 gick fort. Drog på frasses å käkade. Sen ica, sen väntade vi på hans buss å nu e jag hemma.
Kallt e d då ute, usch!

Nu funderar ja på å se cry baby eller liknande, hade!

Morgon!

Är vaken tidigt idag, ska strax till stan. Simon ska skjutsa mej. hihi han var så söt imorse "Lina, vill du att jag skjutsar dej på bussen så du slipper gå?" Han er sneel! Dessutom ska jag få låna busspengar af honom, tack bror!

Det var egentligen tänkt att jag skulle stanna ett tag till, hinna umgås lite med familjen, men det dök ypp en grej, och bara för att jag är sån så vill jag vara på flera olika ställen samtidigt. Så jävla omöjligt är det inte!
Emma åker idag, Lisa kommer (förhoppningsvis) imorron. Klarar inte av å vara själv ikväll, eller jo jag tycker om att vara själv, men jag vill inte bara sitta å glo.
Va med mej!

Kvällsoro

Lider alltid av oro på kvällen, det händer jämt så vafan, det är ändå oerhört lite nu, trots allt som har hänt under dagen. Mest är jag orolig över Emma, tänk om hon får för sej att stanna i London nu då hon åker imorron =(. Men jag hoppas ändå, nej förresten, jag vet att hon kommer å ha det underbart då hon är där hon kommer å steka! Å när hon kommer hem..... När hon kommer hem gott folk så äre välkomstparty, oj vad jag vill fixa å ha mej. Jag ska fixa! =D

En annan oro är Johan, jag är orolig! Speciellt kvällar som dessa.. Fan, horsvin! Jag känner mej så hjälplös då du är där! Och jag önskar att det fanns nåt jag kunde göra för att läka. Men jag kan inte! =/

Men allt är lugnt nu, allt! Jag är kär i livet, livet är kär i mej, Ni alla är kär i mej! Jag knarkar luft å liv.. Jag lever!
P.s jag är lite kär i Lisa å Emma också!

Jag vet att det finns sjuka människor! För jag har dom nära!

När jag tittar på vissa bilder så kommer jag på mej själv, jag umgås med allför konstiga människor. Och fyfan vad jag älskar det! Jag trivs! Jag trivs så bra. Jag tänkte lägga ut en bild för att visa hur sjuka folk faktist kan bli när kvällen lider mot sitt slut, men jag komfram till att för allas säkerhet s¨å får bilderna vila i partymappen så länge, för ni vill inte se halvnakna, fulla pojkar med pungs=) i partymappen så finns det förövrigt väldigt många andra skumma bilder som också egentligen förtjänar en plats i bloggen. Men icket, för säkerhets skull.

Hursomhellst så hade jag trvligt igår! tack folk. TACK!

Nål å tråd

mina vänner går inte beskriva med ord!
Lisa och Emma, jag älskar er så mkt så det är synd om er. Jag är er evigt tacksamma och jag ska älska er i nöd och lust.
Ni får mej att känna hur det känns att verkligen känna, nu vet jag att det inte är omöljigt att gråta, det var faktist väldigt skönt!
Saker går åt helvete, saker händer. Men med rätt vänner så vet man att man inte dör. Nej utan er är jag odödlig, även om jag är ett  jävla otänkt, särt toppmongo större delen av tiden.


Nu drar jag!

Sticker hem, till jävla jörn! Stannar nog där ett bra tag. Säjer upp lägenheten och så! Vad fan ska jag göra här? Och varför ska jag fucka upp allt när jävla såren äntligen är läkta?!
Varför kan jag aldrig fatta att det blir aldrig bra?
Sår läker aldrig, dom rivs alltid upp förr eller senare, helvete!


RSS 2.0