Yes!

Jag gillar inte oreo-reklamen vad ärfelet. Sex sells, men det känns som om det är lite för mycket. "Vrid" (vrida ur penisen som om det vore en trasa eller?! "Slicka" och "Doppa". Det är fel för att det är snuskigt, sex är fel och smutsigt!

Hur som haver så var jag och fick mig medicin idag. Iblande känns det som om folks dumhet borde dö ut.

Imorgon önskar jag att någon ville leka med mig! (N¨s på nallen!)

ååh!

Spöken kan väl lika gärna vara fläckar på hornhinnan!?

Ingen tid hos läkarn idag=ajaj=ingen medicin=död=begravning=intsåkul=ganska tråkigt!

Vi sög!

Jesus! Det är sommar, förlåt mig bloggen om jag glömmer bort dig! Vädret är oslagbart och jag har blivit svart.
Igår var ännu en fin dag, Marre kom till stan trots sjukdom, fett gullig. Dessutom fick jag umgås med Annika och de två flickorna fick träffa varandra.
Sökte jobb ockås.

Idag är det midsommar, blev bjuden på midsommarmiddag men grejen var bara den att det var imorgon, så självaste midsommarafton står i frågetecknets tecken.
Så går det då man inte kan läsa! Jag är dock inte bitter, allt ser lovande ut!

Testar!

Jag och Klas har länge talat om långfil. Långfil är något som jag aldrig provat eller ens sett, men har hört att konsistensen är speciell.
Igår köpte klas långfil åt mig, idag testade jag det. ÄÄÄÄckligt! bläbläblä!!

2 av 5 kukar - Det var ju kul konsistens, men det var nog det enda som var kul också


Inte dålig på att blogga? fast jo

Har levat i garaget den senaste tiden, känner mig sådär grymt sexigt manlig! Nekade till och med krogen i lördags, dock tror jag att det hade varit roligare att följa dit.

Igår tog jag en morgonprommis till Klas och åkte och besiktade bilen, vi vann!
Sen hem och lassa. Jag gillade inte besöket! Hon var arg, kall och hård, vilket är lite fel om man jobbar i den delen av vården.
Where Is the löööve?!

<3 att bajsa på olles är great!


Gissa vem sm sjunger?

Just det... Ica_stig! Fett kewl


Att säga Tack men nej tack!

Blä, har verkligen inte sovit bra de senaste dagarna. Vi flyttade iallafall Sid igår, han har en förmåga att starta en utgrävning mitt i nätterna, vilket inte är så mysigt att lyssna till.
Dessutom Får vi inte sova om nätterna för att folk behöver hjälp.
Det finns verkligen folk som vet hur man utnyttjar på rätt sätt. Jag tror att det har med oss kvinnor att göra, vi ska spela osexigt okunniga.

Typ som klas föredetta arbetsgivare. Hon tror att han är någon slags springpojke och ska laga gräsklippare åt företaget, utan betalning och helst på vilken tid på dygnet som helst.
Han kommer aldrig att bli klar med sin egen bil för att han vill hjälpa alla andra först. Yes, skitsnällt absolut! Men lite vett måste man ju ha.
Grejen är den att folk kan ringa och ställa så dumma frågor som "Jag vet att klockan är 23, men skulle du kunna gå och se vad det är för öppetider på frasses på morön? det står inget på hemsidan och jag orkar inte gå!"

Kanske lite överdrivet, men nästan så extremt är det. Dock så  måste även han lära säg att säga nej, men något vett hos folket borde också finnas.

(Haha, ändå tönt jag är som sitter och försvarar min pojkvän, men då det går så långt att man inte får sova på nätterna så är det fel!)

"Det är löjligt vad jag älskar dig!"

 

Precis som du sa.


Så rätt!

Alla har vi hört om jordbävningen igårkväll. Ganska kul egentligen! Mest fr att den kändes så mycket, det blev liksom spännande.
Jag minns att jag frågade klas vad sjutton det var som gjorde så att det kändes som om hela lägenhetshuset skulle rasa, han sa att et var en bil. (Ofta en bil som gör så att porslinet skallrar!?!?) Jag sa på skoj att det var en jordbävning, för jordens undergång.

Hittade artikeln om det idag, fett rätt jag nästan hade.

Kvinnan kan, mannen försvann.

Bilder från igrå kommer sen!

Jag kände en gång en karl. Han var snäll, helt okej och askul. Denna karl kunde snacka. Han sa en gång att "Jag hatar kvinnomisshandlare, att slå en kvinna är det värsta du kan göra." osv.
Men denna karl var mest käft. Så mycket käft att han, istället för att slå, misshandlade en kvinna som står mkt nära psykiskt.
Egentligen är det ingen skillnad på att slå och att snacka, men denna man verkar inte ha tillräckligt med IQ för att förstå det.

Just nu är jag så arg så att en känga i huvudet på kukskallen som inte ens vet hur man stavar till värdighet skulle sitta helt rätt. Men jag är så mycket smartare än så.
Denna man går nu härifrån utan värdighet och utan vinstlott, och inget slår den känslan man känner då man tänker på att kvinnan kan, fittan försvann.

Ps. Jag älskar dig, vackra kvinna!

Då kör vi!

Inte nöjd, är inte så redo. Fel strumpbyxor och klänningen är för stor. aja, jag är ändå full om en halvtmma.

hjölp

LÄste något och kom att tänka på att det kunde vart jag, fast lyckligare.


Iallafall så ärdet studenttider och jag känner mest ångest för att bli vuxen, utan jobb eller någonting. Det gör inget, det fanns en tid då jag gjorde mig av med pengar som om det vore vattten, dessa 1050 kr i månaden borde vid det laget ha varit borta, plus att jag borde vart skuldlagt till max, men ändå så tycktes jag alltid ha 500 kr kvar i slutet av månaden. Hur fan går det ihop?

Numer är enda utgifterna snus, mat och kanske kläder, och pengarna finns inte?


Hursomhellst så är min slutsats att eftersom min skrutta är grymt rolig så ska jag börja underhålla folk med den!


Nu blir det skönhetssömn.

Ju mer de drack desto gladare blev de:

 

 

 

 

Tillslut såg man ut såhär:


Glupsk

KOllar igenom bilder från utekvällen  och fann denna bild:

Min pojkvän äter oftare än normalt. Kom dessutom att tänka på ett sms jag fick från honom för 1h sedan. Han ville ha makaroner till korven, men jag sa att ha skulle få en rå potatis, då fick jag ett jätteargt sms som sa JAG VILL HA MAKAJONER!!! (ARG GUBBE).

Ändå glupsk.


går

Gårdagen var.. bra!
fläskfilé och vin på lilla kina, sen hem med ölspel och sen krogen.

Krogen var helt ok. Träffade gaml klasskamratr och fölk.

På vägen hem träffade vi Italienska män som körde motorcykel, de var lite dumma. Ingen engelska och ingen svenska, så vi försökte oss på spanska.
Vi fickiallafall ingen skjuts.


Bider kommer sen!

Pedofili

Rättssamhällets största promblem är just idag pedofili. Ganska äckligt. Eftersom en sexualitet inte går att bota, och eftersom pedofili är en slags sexualitet så blir problemet ännu större.
Vad gör man åt dessa människor som gillar att göra de svaga ännu svagare?

Jag blir så illa berörd då jag läser om barn som blir utsatta för övergrepp av vuxna människor. Men what to do? Dödsstraff? Nae, Knappast. Visst kanske det vore skönt att radera alla dessa psykiskt mördande människorna. Visst vore ändå dödsstraff fantastiskt bra. Men det är för enkelt.

Jag skulle vilja utsätta dem för sjukt mycket tortyr, i minst 10 år, sen, då de inte klarar av smärtan längre, ska de själv välja att ta den utvägen.

Men det är ju bara vad jg tycker.
Hur skulle ni göra?

dag

Pappa är omöjlig att få tag på! MÅSTE få tg i honom, men han är så anonym så det är omöjligt! Fuckfuckfuck!

Hur som helst. Vädret är super, vilket innebär fest i hjärnan!

Ikväll ska vi se då diverse klasskamrater och Emmüt vandrar den "röda mattan" in mot balen.


Nu behöver jag gå ut i solen!

sug kuk och dö.

Ang. Burträskibingon!
Samlingen skulle vara klockan 18:00. Klockan 17:55 finner jag ett sms med texten "he bli av iallafall." typ. Då var jag naken och osminkad. Eftersom det var viktigt med utklädnad så var det ju lika bra att skita i det. Dessutom tar det20 min att gå till skolan.

Fett stör!

Men kul att det ändrades iallafall! Synd bara att det var med så kort varsel, annars hade jag dykt upp. Var trots allt peppad på det.
Som sagt, imorgon kör vi nya tag.


WTF!?

Dagens planeringar gick i sank. Kirra datorn - åt helvete. Dricka folköl vi älven - knappt en halv. Burträskbingo m. utklädning - Inställt för att nån kom på att balen är imorgon. Bli full - åt helvete..

Plus dock: MVG på engelska muntliga.
Eventuellt VG i NK (HOPPAS!)

Men nåt som jag lärt mig under tiden på thoren så är det att inte ha höga förhoppningar. Lärare kan ju tydligen skriva in en elev i en klass sista dagen för att sedan ge denne VG. Okej att ge ett G för att vara shysst, men ett VG?!


Skit samma. Får bli en bra kväll imrgon istället, då ska nämligen jag, Klas, Marre og Malin gå på middag. Dessutom ta igen dagens fylla!

Brist på fantasi, eller bara enformigt?

Missförstå mig rätt nu!

En ny grej har börjat blåsa sig ganska stor. Jag snackar givetvis om det här "model för en dag". Jag tycker att det är jättekul att det finns, tro mig. Gratis sminkning (som jag förstår det!) och fotografering. Jättekul för tjejer och killar som vill prova på, och dessutom bli ompysslade med huttan och duttan och smink.
Men vad fasen tänker de som håller i saken med?

De fotar människorna, fina bilder. Men... ALLA SER LIKADANA UT!! Hur tråkigt får det bli? Jag tror jag har 17 (TÖP) tjejer på min facebook som har gjort detta, 10 av dessa har exakt samma visningsbild, går man sedan in och tittar på övriga bilder så är det exakt samma som resten.
Tro mig, tjejerna är jättefina på bilderna, inte för det, men kul att se likadan ut som alla andra på deras bilder?

Äsch, det var bara kul att gnälla på bristen på fantasin hos vem det det nu är som arrangerar grejset.

mission

Att få höra att man är fin, bara så där, känns ju hur bra som helst! Speciellt då det kommer från någon som man älskar.


Dessutom har jag fått världens bästa uppdrag!

Älske liv. Älske uppdrag!

Man kan inte expandera ett företag om det inte finns resurser för det.

Hej!
Jag går på thoren, men inte länge till, för att jag snart går ut.
Thoren hade en förbannat bra marknadsföring, verkligen övertygande om att detta var en sjudundrande skola. Men ju fler klasser som började på skolan, desto mer utför gick det.

Jag kan säga att jag sett uttrycket "Upp som en sol och ner som en pannkaka." Med egna ögon.

Visst, de två första åren var helt fantastiska. Som i ett drömliknande tillstånd var man på skolan, lärare brydde sig och kunde faktiskt det de höll på med.
Men det sista året? Vad sjutton hände?!

Allt man sett fram emot slets i bitar, ty thoren höll ingenting av det som utlovades.
  • Coachtid på fredagar - Förrutom i trean, för dåär coachtiderna då lärarna själva känner att det passar vilket kan vara även onsdagar.
  • Naturkunskapen är ett exempel på en kurs som det var synd om, eftersom lektionstillfällena blev så få att man måste ha minst G i alla ämnen för att få G i betyget. (Med andra ord ett IG och du är körd.)
  • Lärare glömmer bort att de har lektioner och dyker därmed inte upp.
  • Jag går skola 2h på måndagar, inga lektioner på torsdagar och väldigt få lektionstimmar övriga dagar. Hade jag gått alla dagar i veckan full dag, så hade jag kunnat läsa mer kurser och förmodligen redan varit klar, men icke. Denna problematik för att det inte finns tillräckligt många lärare.
Detta är några saker som är problem med det tredje året på privatskolan. Skolan som lär ut marknadsföring, men som själv sysslar med falsk marknadsföring.

Det som stör mig mest är att allt detta hände sista året. Hade det varit i början av ettan så hade det ju varit enkelt att byta skola, men nu släpptes allt som en bomb i trean istället, och då finns det inget jag kan göra. Studera ämnena på högskolan?
Berätta föör blivande thorenare att det är kärleksluddigt i början men att det sen blir vasst som taggtråd?

Besviken Lina, minst sagt. Visst har jag lärt mig en hel del på dessa 3 år. Men jag vet själv att jag kunnat lära mig så mycket mer.

döktihg

KÄnns ändå fett bra. Körde en redovisning idag, plus prövning i småföretagande! I helgen ska jag fan i mig inte alls plugga. Jag har en pojkvän som behöver mig!

Prutt!

Vi hade redovisning imorse tydligen. Trodde att det var på fredag eftersom jag inte har någon lektion på torsdagar.
Förlåt Marre!
Prata med fröken så gör vi det imogron!

Hej bordell!

SmS imorse.

"Jag håller på att brinna upp. Puss puss /FrasKlas"

Han tror alltså att han har blivit ett hårdbröd?

2h Senare ringde han och bad min ta en prommenad på stan och köpa solskyddsfaktor och sedan på hans jobb. Karlar är fett bra krävare.


Bilkö i Staden

Bilar via backspegel.

 

Ska nog jobba hemifrån idag, jobba hårt!


Jag har en man som hatar kvinnor

Jag tror jag är lite irriterad på mitt svin till pojkvän. <3

Nej men på riktigt. Jag älskar karln, men nån måtta får det vara. Så fort någon gör fel i trafiken så är det en kvinna. Kvinnor kan inte starta en mobiltelefon själv, en kvinna kan inte backa en bil och en kvinna bör inte prata förrän hon blir tilltalad, typ. Detta är nog det enda dåliga drag han har, men det är dåligt nog.

Han får ha sina åsikter, men uttala dem inte i min närhet, tack!

Så Klas, jag älskar dig, mycket! Men till skillnad från dig så är jag kvinna, och till skillnad från dig har jag körkort, OCH till skillnad från dig så går inte jag runt och hatar kön.

Puss och Kram, vi ses om någon timma för att göra upp detta mellan man och kvinna.
Du vet platsen! Be there!

Visst, det är sommar i Skelllefteå

Jag hade en sommarbild på Marre också, men den var visst inte inlagd än. Synd för er.


RSS 2.0