.

I am the flower you are the seed
We walked in the garden
We planted a tree


Jag älskar dig och jag är glad att vi fann rätt. Inga funderingar och ingen tvekan!

chickawow

Här ligger vi i till mitt i natten. Det finns alltid något att städa bort och någon fläck att putsa bort. I ärlighetens namn känner jag mig som en manisk terrier, men jag vill att allt ska vara perfekt! Nesting kallast det.

Nu ska jag åka på tippen med 3 kartonger kläder, hämta en kostym hos skräddaren. Ikväll ska vi städa, sen åka till stugan och tokplocka jordgubbar.

Om någon vill massera mig så är det fritt fram!

Hemmafru?

Jag varvar bakande med städande. Känner att ryggen börjar lida, så nu ska jag vila mig en stund. Klas får dammsuga då han kommer hem.

Har hunnit med lite stanhäng med Marre och Gabriel också! Blev inte mycket shopping, en cola för mig och en juklapp för marre.

Nu sussar jag en stund.
Puss!

Hunger

Här sitter jag och väntar på mat. Men ingen mat blir det.

kossemue

Min fantastiske pojkvän kom på den smarta idén att vi skulle börja inreda lite smått på toan, och självklart ska vi ha komönstrat, eftersom vi båda älskar dessa harmoniska djur. Dilemmat är dock att det inte finns någon som har uppfunnit mumönstrat till duschdraperi. Varför?? Jag söker och söker. Om någon vetvar jag kan finna detta så skulle det vara fantastiskt om ni kunde tipsa!

Kärt återseende!

Och äntligen kom lite regn! Det börjar bli sjukt då man har 31 grader inomhus. Men jag gillar solen och den får gärna komma tillbaka imorgon, men gräset behövde detta! Det ska inte göra ont att gå barfota för att gräset är för torrt!

Jag och Klasseman är precis hemkommna från Ersmark, hans gamle vän Stigge är på besök hos sin far så vi åkte förbi på en kopp.

Ojoj

Jättetrött, illemå och allmänt förkyld. Tungt!
Det är för övrigt bara 26 dagar kvar och jag längtar!

Jag vet att jag varit värdelös på att uppdatera här, men vart uppe i lappmarken för 2 veckor sedan, där bjöds det på ett fantastiskt bröllop.
Hela förra veckan var det flyttstädning nere i söderhamn som gällde. Var helt slut då vi kom hem till skell igen, och då var det ju självklart att det bara var att börja städa här hemma också.

Men man kan ju alltid välja att se det positiva i allt!
-Jag fick komma på anställningsintervju dagen efter jag sökt jobb, och det lät... eventuellt bra.
-Min pojkvän är grymt snygg i stjorta.

Helstilig! Gossen är dock inte något som följer med en snygg pojkvän i skjorta, utan mitt kusinbarn, son till brudparet.



RSS 2.0