Vadå skitstad?

I lördags tänkte vi att vi faktisk skulle hitta på något, varför inte minigolf såhär en stekhet sommarkväll?
Då vi kom dit fann vi att öppettiderna var 08:00-16:30, vardagar, helger STÄNGT! wtf?!
På kvällar och helger då man inte jobbar och går skola kanske man vill testa, men icket. Campingen har nog ett gott öga till oss arbetslösa.

Istället gjorde vi detta:

 


Peppad!

Min idol, pär moberg, var på tv igår. Han inspirerade mig till en chokladmousse, så jag och min sambo hade mys och vispade ihop en chokladmousse, inte jätteenkelt då man inte har någon elvisp, men det gick iallafall. Dessutom råkde vi ha frusna blåbär hemma, med lite såna på så blev det inte så äckligt sött.

IDAG SKA JAG PÅ TIVOLI! Jag känner mig som ett barn, men jag är verkligen jättepeppad! Imorgon åker vi till Titti i gävle.. Jag röstar på Furuvik!!!!!!!!

 


Man blir len av vin

Min man har druckit vin, och det märks! Nyss tittade han på min utväxt, stök över den och sa: "Du borde ha din naturliga hårfärg, den är jättefin!" Sen pussade han mig på huvudet och sa: "Den luktar jättegott också!"
Min lilla raring!


Så trött!

Klas var så trög imorse, han vägrade vakna av väckarklockan, så jag var tvungen att ligga och peta på honom till dödagar.
han åkte 06:20 (Börjar 06:30), så det var  lika väl att stiga upp. Så vad gör man? Handtvättar det allra nödvändigaste och sedan en morgonpromenad i solen. Supermysigt, bortsett från att jag har sådan fruktansvärd hosta att det känns som att jag ska kvävas då jag anstränger mig. Jag lät förmodligen som en astmatisk apa.

Men det var jättevackert ute!

08:00 på landet


Grymhet!!!!!

Vi sitter och kollar på Eight Below och jag vill bara tokgråta, hur kan man göra en sådan film? Och hur kan man njuta av den? Den påminner lite om filmen Hachiko, ni vet hunden som väntar på husse, trots att han är död. Folk påstod att den var bra?! Ja, kanske om man är så destruktiv att man väljer att härda ut och må dåligt i flera dagar sen.

Okej, smaken är som baken, men jag håller mig vid datorn tills filmen är slut, bara för att jag har en gnutta överlevnadsinstinkt kvar.



hjb

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/112959/shiet?claim=vftnmykjn4h">Följ min blogg med bloglovin</a>

Jag är tillbaka!

Nu orkar jag inte längre påta på med 7 olika bloggar, jag håller mig hit, det känns bäst!

Sommaren är här, känns fantastiskt!

Nästa vecka åker vi eventuellt till Luleå, långledigt tis-tis, så det blir som en riktig semester! Umgås med Alf dessutom....nomnonmonom


RSS 2.0