jag är nog kanske sjuk..

Jag har nåt fel i min kropp.. jag löser jättemkt hår, det svartnar för mina ögon och jag får hjärtklappning.
snackade med mamma igår och hon gav mej några olika exempel på "sjukdomar" som jag kan ha.. bl.a stuma och nikotinförgiftning.. Sen fick jag höra av pappa att hon var orolig. Hon är så söt.. jag känner ju som inte av nåt hela tiden.. och det är inget jag går och tänker på. så mamma, var inte så orolig hela tiden, det är inte dödligt!

Nåt annat som känns så satans jävla underbart är att Peter "Foppa" Forsberg är uttagen till landslaget =) yeeey foppa till tre kronor.. jag är glad.. Det roliga med det var att han själv som ringde till Bengt-Åke Gustavsson och bad om att få spela i år.. det tycker jag är lite gulligt.. en annan som också ska spela i TreKronor är ju skellefteAIK:s egna Fredrik Lindgren. och föredetta sAIK spelaren Johan Åkerman (som förövrigt spelar i hv71 nu)

Imorgon var det tänkt att vi skulle fara till Lisas stuga å kolla på skräckfilm, men det blev ändrat till på lördag.. å då kan inte jag :(
men jag får ändå hoppas på att dom har roligt iallafall =D det är dom små sötingarna värda :D

Nu ska jah fortsätta kolla på matchen mella Modo-Frölunda... det står fortfarande 0-0

Derby..

Mellan sAIK och lule.. fyfan så jävla spännande match!
Tobbe Vilkund är ju lätt bäst i AIK just nu kan jag ju bara säja! Han gör mål nästan varenda match! Och ikväll gjorde han 2!

Resultaten
Period 1
Det börjar bra! AIK är lätt bäst i början men helt plötsligt dyker Linus Omark från Lule upp och gör 0-1
Period 2
1-1 görs sedan av allas vår Kent McDonell (fifan vad kärlek han ska ha!)
sen tar Lule ledningen igen 1-2 av Johan Harju (fifan vad dom ska dö!)
Period 3
Men.. Då har vi självklart världens bästa back som gör 2-2 tack Tobbe Viklund!..
..och sen säjer vi tack Tobbe igen efter att han gör 3-2
det känns som om det var avgjort när plötsligt Lule kvitterar med 3-3
och det blir SD
Sudden
vinst blev det då för oss =)
tack vare Erik Andesson

vi ligger då fortfarande på 7:e plats                                                               
=)=)=)=)=)=) det känns bra just nu !


Terror

 ännu en hockeymatch! =)=)=) Kvällens match blir sAIK-Lule.. tror att det kan bli riktit spännande även fast lule ligger långt ner. Det börjar gå dålit för sAIK igen.. varför är det alltid så?? nästan varje säsong i elitserien har börjat bra, men sen ger dom som bara upp.. Det är lite av en besvikelse faktist.. Hoppas dom spelar bra ikväll bara! Det ska då bli kul med deby hur som hellst!

Gårdagen var faktist riktgt mysig, först kom pappa och storbrorn min, vi skulle fara å handla lite mat å jag, man vill ju inte dö av svält heller! På lördagen så fick Emma mej att bli väldigt sugen på pizza, och med den övertalningsförmågan som jag har så bjöd pappa på pizza =) min padre är snel =)
När vi satt på 3kronor som kom typ alla pappas jobbarkompisar och började möblera om, för alla vill ju sjävklart sitta med oss =)..Sen ringde Jenny , hade glömt bort att jag hade lovat att offra en kväll med henne, så jag lovade att svänga förbi när mamma hade kommit hit.. Det blev en lång väntan på mamma, hon skulle ju till ume så hon var som småstressad när hon var väl framme, med ett buremål i handen. (hon är som småsöt min mamma!)

När kvinnan hade hängt klart här så skjutsade hon mej till Jenny, som förövrigt hade köpt ett nytt databord som var jättefint =) vi for ut och drog på stan, men fann inget att göra så det fick bli max och milkshake =).. jag hade slut peningar på mit kort så jag lånade av Jenny.. tur att hon är en snel kvinna =)
drog sen ham till mej för att kolla på skräckfilm hela natten..
vi såg terror.. jävla clownluder! vad jag hatar clowner! och självklart så var det en colwn med..

Jenny sov hos mej inatt. Hon hade ingen mp3 så hon ville inte gå sjävl i mörkret, vilket jag förstår.. för vägen mellan mej och henne är äcklig! (eller så kanske hon hade "glömt sin mp3" men egentligen så var hon rädd att det skulle komma en clown som skulle slå en spade genom hennes skallben =O

snart kommer Elina... jag ska bjuda henne på middag... sen blir d hockey =)
ha d gott!

Kära tomten

Har inte skrivit på länge... men vill bara medela att jag hade jättetrevligt med flickorna igår =) tack Lisa och Emma!

Hur som haver så har jag min kompletta önskelista i hjärnan.. vill nån veta?
jo kära tomten.. jag önskar mej:

1.En digitalkamera (modell:bättre än min nuvarande)
2. En tattoo skulle vara uppskattat!
3.Fundation (kanske lite mer smink?)
4. laptop väska (ett måste om min dator ska överleva 3 år på tbs!)
5. Voodooknivställ
6. skinnjackan som jag och mamma kollade på
7. nåra fina örhängen

det är allt jag önskar mej just nu.. ovanligt lite måste jag säja.. men om jag nu ska måsta fira jul med en massa julälskare så kan jag väl lika gärna önska mej lite =)

själv ska jag köpa en kopp till sid.. han älskar verkligen koppar.. så han ska få en som han kan ligga i =)

image63

FotbollsHulliganer? näe jag är bara hockeynörd

har varit å¨repat idag :D det gick bra :D och vi har fått en ny trummis :D nu går som allt på rälls... förutom att vi repar på torsdagar.. och det är match varje torsdag... det är gode synd eftersom jag så gärna vill fara på båda..

spelade mot ssk.. det blev 1-1.. igen.. fan! skärpning grabbar.. såhär ska det inte gå!
Ssk gjorde första målet efter 14:58 i den första perioden
Sen gjorde Ander Söderberg Mål i tredje perioden (01:54) assist av Lee Goren målet gjort i PP
så vart bara ett extra poäng och s AIK ligger nu på sjunde plats med 19 p.. inte bra... låt det nu bli 3 pinnar på måndag mot lule!!

Sitter och kollar på Insider nu, om fotbollshulliganer.. då har jag bara två frågor:
1. Hur kan man gilla fotboll så mkt?
2.Om man nu gillar fotboll så mkt, varför ska man då mörda motståndarna?
jag menar ska man dit för att slåss eller kolla på fotboll?

Nej, tacka vet jag hockey! <3


I början av denna dag

hej hopp allihopa.. ny dag nya krafter.
Var tvungen att vakna lite tidigare idag eftersom jag hade metnorträff med Klas. Ja, det var ju riktigt trevligt, men jag fick veta att jag hade IG på fek-provet, men att jag var jättenära på att få G... så då blir det omprov på fredag klockan halv tre.. undra hur jag ska hinna med pappa och åka hem med han, men han är så snäll så han han nog vänta på mej tror jag :D

träffade Jenny på lunchen, fick se pressenten som hon och Tobbe ska ge till pappa, en bild på jag, Simon och
Tobias, första gången vi träffades. den var söt, eller Tobbe va söt när han var liten. till skillnad från mej och simon. haha!
Nu har jag fått för mej att vi ska kolla på film, har nåt So ämne.. fett!

Marijuana och Hasch

sitter och läser runt lite om missuppfattningar om arier-och jag hittade en ganska intressant sida om olika missuppfattningar.. där fanns bland annat en missuppfattning som var väldigt intressant :

Påstående: Marijuana och hasch är skadligt för hjärncellerna.

Motpåstående: Ingen undersökning har lyckats visa att marijuana eller hasch skadar hjärnans celle
r.

Socialstyrelsens: "Skador av Hasch och Marijuana" av Jan Ramström

http://www.missuppfattningar.se/20.html

varför är det då olagligt?

Jag är duktig!

Den här kvällen har gått så otoligt fort. Egentligen var det för att jag hade otoligt ont i huvudet. Jag hade världens vätskebrist när jag kom hem.. (jag måste börja dricka mer!) Min hjärna höll på att komma ut, känndes det som.. Så dirket när jag kom hem så gick jag och kissade (för dom som undrar), sen tog jag fyra alvedon, sen i säng. och jävlar vad jag sov. Kom hem kring 20 över fyra och gick och la mej kring halv fem, sen sov jag som en jävla stock.. fyfan vad jag sov.. jag tror att det blev ca 2h och 20 min.. och allt var så underbart när jag vaknade. huvudvärken hade släppt. Men jag kände en stor hunger! Det dåliga var att jag inte hade någon tinad mat framme.. men det fick bli kyckling iallafall... maten var klar kring halv åtta/åtta nångong innan den blev klar iallafall..

Efter det då? Jo då var jag så duktig att jag städade.. och inte lite heller. jag städade som en tok.  Dammtorkade och allt!  Nu känner jag mej oerhört duktig och ska belöna mej med en riktigt varm dusch, värmeansisktmask.. sen blir det sängen, har egentligen sovmorgon imorron till 10:45, men jag ska träffa Samuel på morgonen för han ska frmodligen komma :D det Känns oerhört bra eftersom det var så otroligt längesen.
image56
Fick tillbaka mitt engelska prov idag. hade 108 poäng.. dvs G.. så jävla besviken jag blev eftersom jag alltid har fått VG eller MVG.. men sen hade vi "privata samtal med Rita" och hon gav mej ett VG :D det kändes dock lite bättre!
Nu blir det "Fråga Olle"

Hörs!
image55

prov idag igen

Har just haft ett till prov... johoorå! i svenska.. orsklasser och satsdelar.. och jag är verkligen, verkligen sämst på det här. Har redan haft ett liknande prov både i åttan och nian.. jag hade ig på båda dom proven och sen fick jag göra omprov och sen igen och igen. ja, jag tror att jag gjorde minst 3 omprov på båda.. tillslut gav min lärare, Ulrika upp och då fick jag kolla i boken när jag skulle göra dom.. jag fattar det verkligen inte.. men det gå bara inte in i min hjärna, helt jävla omöjligt!... sånt är ganska jobiggt.. men jag fortsätter iallafall att kämpa =)

Grannfejder hit och dit

Sitter och kollar på grannfejden nu, det är egentligen ganska sjukt att man kan komma på så många olika anledningar att bråka, det är som om man alltid måste bråka med någon bara för att man inte har nåt att göra. Hur fan orkar man gå omkring å störa sej på småsaker?! Det känns som om dom sitter i varsitt fönster och kollar på vad den andra gör för fel hela tiden. ojojoj.
I det här programmet så har dom ju bara anmält varandra i 1,5 år och inte sagt ett ord till varandra på den tiden. Så svårt kan det ju inte vara att gå fram till varandra å komma på en gemensam lösning... eller dom kanske bara gör det för att få vara med i tv? wierd! nä, jag blir som bara halvless, men samtidigt väldigt road av dagens tv!


 
image53


det omtalade Provet då?
Jo nu är det såhär gott folk!'
Jag hatar verkligen företgasekonomi mer än allt annat vill jag lova!! Det gick bajs bajs bajs..
då vet ni..

ååh... jag vill klä upp mej och vara jättefin (vad har hänt med dej lina?) typ klänning(?) och hela köret, men innan jag kan det så måste jag hämta mitt röda fina läppsift! nåå jag saknar det.. jag vet att det är sjukt, men det är så ortoligt vackert med rött läppstift!
image54

laav!

Prov... fyfanjävla!

Har just haft gympa lektion.. Det var typ halvkul bara.. Bingo.. man skulle typ spela badminton och typ göra armhävningar, rygglyft osv.. ganska drygt,.. jag fick då bingo iaf :D haha!

Gissa vad jag har nu?!
Jo mina kära vänner.... jag har proooov! japp, prov i företagsekonomi, praktist taget helt jävla oförberätt(?)
Vi har ju haft vikarie nu bara för att Klas skjuter lösa skott och skaffar sej en unge. Och förra veckan sa Rita såhär: "Dom här uppgifterna ska ni göra för tt lpuuga på provet som kommer nästa vecka, men eftersom inte Klas är här så behöver ni nog inte göra nåt prov" Herregud! nu ska vi ha det iaf.. så jävla cpskalladejävlaidiotjävel!!

jag är arg och ledsen och besviken och jag vet att jag inte kommer att klara det så det känns verkligen som om det bara är onödigt att ens sitta kvar här och utsätta mej för onödiga, plågande påfrestningar...
nu ska jag göra det... ni får höra sen hur det gick!

fifan

igår var jag ute på a-torp å kollade på hockey, tur att Elinas bror är snäll.. han kom och hämtade oss och sen skjutsade han tillbaka oss.. riktigt najs :D
Matchen i sej då?? nej du! den ska vi inte prata om! det var nog den sämsta matchen som SAIK någonsin har spelat, om man bortser från förlundamatchen förra säsongen.
Det var bortamatch mot MoDo och det blev en fet förlust.. 2-0!
Måste dock medge att dom lyckades hålla pucken från mål ganska bra för att spela så dåligt.
Och det hände också nåt som jag aldrig någonsin i hela mitt liv varit med om.
Bara i första perioden blev det 2 straffar! TVÅ! och bara några minuters mellanrum. dom tur var så höll Pumba nollan.. Han blev också matchens lirare, och det förtjänade han! Han och Goren var dom som spelade lätt bäst!

uppdaterar senare... har geografin nu!

spanska, en väldigt tidig lektion

Jag börjar klockan åtta på morgonen på måndagar... gissa hur det känns när man somnar kring ett?!
meeen... imorse var det nåt speciellt!
jag vaknade av väckaren kring sex... fast jag somnade kring halv två... shiet jag måste ju vara världsbäst! det var så otroligt skönt att vakna direkt utan att vara jätte jättetrött... Och att slippa stressa.. ojojoj vad jag älskar stressfria morgnar!
godmorgon världen nu är jag lite trött igen

igår och idag

ja skrev inget igår... jag vet, sorrrry!
men det hände faktist inte så mkt igår. jag och mamma stack till stan och jag köpte mej faktit lite.. en jacka, en tröja och 5 par sockar. sen så vill jag ju bara meddela att jag vill ha en cool skinnjacka som kostar 600 spänn... köp en åt mej!!
när vi kom hem så låg vi bara å kollade tv, en sjuk film kan jag ju avslöja att den var-Hostel.. har nån sett den så förstår ni va jag snackar om!
förresten så förlorade vi mot fbk i torsdags.. med det var i SD.. så d gör inte så mkt =)

idag så vaknade jag av en väldigt konstig dröm.. jag älskar verkligen att drömma konstigt, det känns så fränt när man vaknar då =)
hursomhaver så for vi till stan.. igen, det var ju hockey ffs!
sAIK - MoDo.. vi vann med 2-0.. gode najs.. orkar inte skriva nåt matchreferat nu men jag ju säja att det var jävligt kul å se. Wernblom... ååh. klart att man saknar en gammal lagkapten! och att se han spela i ett annat lag känns ju lite strange.. mene mene..
Våra kära mål då?
jo dom gjordes, av Anders Söderberg (efter bara 1:08 in på första) heja antos!
det andra gjordes av Kimmo koskenkorva (efter 19:17 i första perioden)

Det kan jag säja, att dom fatist spelade ganska bra mot förra årets svenska mästare.. Hadelöv blev matchens lirare, och det förtjänade han, han höll ju nollan fast han fick många skott på sej!
I övrigt så vll jag hälsa MoDo´s lag att: Fyfan så jävla dåligt spelat av er!! Jävligt fula tacklingar... jävla Oscar Sten fick 5 min för att han försökte typ döda Larsson! bara för att man ligger under så behöver man inte spela som nå jävla PMS-monster!!
såhär ser tabellen ut just nu:
1. Hv71          25p
2. Timrå         23p
3. Frölunda   19p
4. SAIK         18p
5. DIF           17p
6.FBk            17p
7.LHC          15p
8. Mora IK    14p

9.MoDo        14p
10.SSK        11p

11. Lule       11p
12.Brynäs     9p

Bilder från matchen:
image44


Har lånat nåra filmer av Elina som jag nog ska kolla på nu =) he ska bli mkt spännande :D

I love evereything rigth now!

Har just varit å repat... det gick så otroligt bra att jag är väldigt lycklig just nu =)
hade bara lite problem med att "min" gitarr höll på att falla sönder. Men jag ha bestämt att jag ska hem till jörn ikväll.. tar bussen som går 21:50 till boliden. Se blir det bilen hem. Gissa vad jag ska göra när ja kommer hem??
 jag ska spela gitarr!! Det finns inte mycket annat som jag älskar så mycket som gitarren! Det är så fasinerande(?hur d nu stavas) att det kan komma så vackra ljud från en gitarr! Musik är så otroligt underbart!

Men jag undrar bara hur jag skulle kunna vara hemma hela helgen, jag kommer säkert att få ett psykbryt, plus att jag ska vara utan Sid.. stackars lilla! Men jag ska snutta med han nu lite så vi inte längtar allt för mycket efter varandra.
image39


Lööööv You Bejbi!!

Fick just veta att det står 4-3 mellan fbk och saik (Anders söderberg gjorde målet!). komigen nu sAIK.. ta hem det nu ffs!

Sitter och småkollar på du är vad du äter.. jag tappar all matlust jag någonsin har heft när dom visar det programmet.. men kan ju verkligen inte sitta å äta medans man kollar på det. Undra om det är den effekten dom vill få av att visa programmet... man kan då iaf börja undra!


Sen så kan jag ju bara meddela att Dregen är snygg och jag ska bli hans fru!! Bam dissa ju mej, å då dissar jag tillbaka!
image43

ich bien aine

jag vet att jag inte är bra på tyska.. men jag har gjort en tysk fin bild i paint... den är nog felstavad... men d spelar ingen roll =) den gör mej happy =o)


ballongen säjer :"ich bien aine luftballong" och då säjaer älgen som bajsar "ich bien aine elk.. muuuuh"!

loookie lookie

prooow

+PEIDHJKmwdpm,cfgrnmkw,lpsesåaäöwuysdhjnjmxkikss,wknyumqd-a<KWMdnljkwyduhjnmx,åoföduijmzedpdijnmewdc
fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan

jag har haft ett litet prov i historia... egentligen är jag inte så jättemissnöjd eftersom jag kunde ha fått sämre, jag gick alltså G, men det var för att det jag pluggade inte gick in  hjärnan och jag kunde inte så mkt om skaerna som jag fick. . men lina, bättre lycka nästa gång =O)

sextalk fortsättning!

min mamma blev lite upprörd när hon läste mitt inlägg om sex, jag tänke att ni som också har fått fel uppfattning om mitt sexliv så vill jag bara meddela att:

jag har inte haft sex på väldigt länge, det är inte något som jag verkligen verligen saknar men det kan ju vara bra att ha det lite då och då

jag knullar inte runt bara för att få bekräftelse, nej jag brukar faktist akta mej för att ha sex utanför ett förhållande.

det är väl som allt jag kan komma på... bara för att jag tycker att sex är bra betyder det inte att jag missbrukar det på något sätt. Och som sagt, ni som är virgins, fortsätt med det så länge ni känner för det, det finns allt för lite oskulder på våran jord, och ca 50% av alla som har gjort det ångrar den dom gjorde det med. så ska det verkligen inte heller vara!
nu hoppas jag att ni har fått en bättre uppfattning om mej, och annars så får ni gärna fråga istället för att bara tro på det ni får för er.

nu ska jag snart göra ett prov, önska mej lycka till !=)

GooodMooorning Sweden

GOdmorgon... nu är jag veken, sitter och dricker kaffe och lyssnar på lite astakask, jag är faktist helt klar nu, förrutom tt jag inte har druckit upp mitt kaffe helt än :P
Jag känner mej faktist ganska pgg idag, men har desvärre prov, så jag kanske vlir tvärtrött eller nåt.. jag har nästan inte plugga nåt, det är ju så otroligt mycket,  och vi ska bara bli testade på en eller två epoker, så d är ju bara särt det här.. men tur då att det är muntligt och att vi ska vara grupper, då kanske man inte måste snacka lika mycket..

Tänk om det någon gång kunde hända nåt annat i mitt liv, kom på att jag faktist har ett ganska tråkigt liv. om nån bara kunde vinna pengar oh bjuda mej, eller nåt annat coolt.. hursom hellst så ska jag försöka börja leva lite annars, så jag får lite omväxling, och jag ska spendera så lite pengar som möjligt ..

ska väl börja gå på skolan nu snart.. reeep ikväll !
ha d bra så länge!

SEX

jag sooov som en stck när jag kom hem! fifan vad skönt det var vill jag bara meddela...
har inte suttid vid datorn mkt idag kan jag ju säja...
och när jag väl satte mej här nyss så var Lovisa inne på msn, hon lyckades påminna mej om att vi har prov imorron också.. PROOV.. fan, d känns som om d e många prov just nu.. hade engelska prov idag.. fan, det gick ändå inte å jättebra, men ändå inte sämst. men jag har mej själv att skylla. Det enda jag tyckte va svårt var stavningen, men den kunde jag faktist ha tränat på, så jag ska inte klaga på nåt annat än mej själv om ens det.

Dagens ämne!
sex!
haha japp.. sex.. jag har funderat lite-
jag kom fram till att det inte förekommer så mycket sex som många tror, vi lever ju faktist på 2000 -talet, varför blir då endel generade när dom ser en liten del av ett bröst tillexempel. Jag kan erkänna att jag själv kan känna att jag inte vet vart jag ska ta vägen om någon tillexempel visar mej en penis (jag vet, jag är fin i mun).
men varför ska det vara så?
Varför finns det till exempel så lite strippklubbar i sverige?
Och vad är det för fel på porr biografer?!

Folk kan få fel intryck av mej nu vet jag, Nej jag är ingen sexgalning!
Från grund och botten är sex till för att se till att ett litet barn blir till, men det är också till för njutning. Vad är det som är så fult med att njuta? Sex ska  vara det finaste som finns, men då finns det dom som har gjort sex till nåt som man inte ska prata om, någonting fult.
image31
Jag kan bara ta mej som exempel, min mamma blev förtvivlad när hon fick veta att jag inte var oskuld, (nog för att jag had ljugit och sagt att jag var det, men man kan ju inte vara helt blåögd, till och med pappa fattade det ju!)
Hur länge ska man måste vänta innan man blir av med oskulden? Jag tycker självklart inte att man ska vara
för ung innan man gör det, det kan lätt leda en helt fel, men jag förstår inte att , om ens föräldrar bara vill ens bästa,  varför ska man då skydda sina barn från någonting så bra?

jag kan ju säja att jag till viss del förstå dom, eftersom det lätt händer olyckor, och då syftar jag inte bara på graviditet, utan också att folk kan börja knulla runt å få "slampstämpel", man kan också bli utsatt för våldtäkt.
Men om man har ett fast förhållande, varför ska folk då predika om att inte göra det?

En anna sak som jag tycker är så otroligt jävla fucked up är våldtäkt. Fyfan! hur kan man göra något så ont mot någon? Man måste ju ha ett totalt jävla fel i skallen när man gör något sånt. och det värsta av allt är att det har blivit en slags trend. Numer Om man kollar på nyheterna så är det ju våldtäkter överallt! så jävla sjukt. (och där förstår jag föräldrarna som vill att ens barn ska ta det försiktigt)
Och dom som gör det med typ 8åringar, hur fan kan man få för sej att våldta en åttaåring?! jag blir så jävla förtvivlad när jag hör eller läser om det. Man måste vara så otroligt sjuk i huvudet!
Bara här i skellefteå är det ju mycket, och skellefteå mina damer och herrar är en väldigt liten stad!
Jag kan ju säja att jag, som inte är ett dugg mörkrädd, är livrädd när jag går hem på kvällarna när det är mörkt ute, bara för att nån sjuk jävlel som inte kan få sej nåt måste tvinga fram det..!

Som avslut vill jag bara säja att det är verkligen inget fel på dom som vill vänta på att förlora sin oskuld! Jag beundrar dom verkligen dom som väntar, att dom kan säja nej (vilket ibland kan vara svårt, men jag förstår verkligen inte varför)... keep up the good work!

Sen vill jag bara säja, att sluta förknippa nakenhet med porr! Så är det verkligen inte! Nakenhet är naturligt, och ibland konst, och ja, ibland är det porr också!
image35
Magnus Betnér

Så snälla ni, sluta bli generade när folk visar lite hud (det är hud! inte nå annat, precis som en fingertopp)
jag lovar ialla fall att jag ska bli bättre!

Södertälje - SkellefteAIK osv.

Jag är så gudförbanat trött.. men när man lägger sej så kan man inte sova... vad äre som är fel.!? Hoppas att det är vädret..!
Kvällen i övrigt:
Kom hem från skolan, la mej å slöa på soffan.. och sen.. då, mina vänner ringde Jenny.. japp! haha d var längesen måste jag säja men.. hon kom bara en snabbis.. men d va ändå najs å ses eftersom det var ett tag sen..

Hahah! Elina hatar mej bara för att jag la upp en jättefin bild på henne på apberget.. Nog för att jag sa innan jag tog den, att jag skulle lägga upp den så hon skyller sej lite själv =) men hon är söt iaf. Ha bara en bild på henne, trots att hon är en av mina närmsta vänner.. Måst man så måst man! =)

säj inte att det inte är sexigt med snus!

Kvällens match då?
Jo... det blev ju poäng, men inte allför höga eftersom det blev 1-1

                                    Första perioden        
    17:20 1-0 Det börjar dååålit!!
noll utvisningar i första (bra!!)

    Andra perioden        
03:27 1-1 Mikael Renberg (ass. Kent McDonell) i BP (5 mot 3) inte illa gubbar!!


jag tänker inte skriva ner tredje perioden eftersom det inte blev nåt mål. Synd att det bara blev 1 pinne, men d är iaf poäng så d e coolt! Hadelöv blev matchens lirare.. grattis! Pontus Petterström är nu tillbaka efter sin hjärnskakning.. d är ju kul =) Nog för att det betyder att inte Thomas Larsson inte hänger med.. lite tråkigt eftersom båda är bra.. men jag måste nog säja att jag tycker att Thomas Larsson ska få spea mer eftersom han är jäligt bra för att vara så ung. Självklart är Petterstöm oxå bra.. men han är lite äldre.. Som jag och mamma kom överrens om - han är snabb, men hans hjärna hänger inte riktigt med (alltsåhan har lätt för att dribbla bort sej själv.. även om han är bra)
image30
sexigt! SEXIGT!
Tack Renberg för poängen!
eller ja, tack hela laget!

Upprörd!!

Ojojoj... jag har vare hemma hela dagen... sommnade inte förrän tidigt, tidigt imorse och vaknade inte av väckarklockan.. jag är så klantig.!  så jag har som sovit hela dagen, vilket inte är bra eftersom jag måste ju kunna sova i natt också... men det tror jag nog jag ska kunna :D
image27

När jag väl börjar tänka djupt så tänker jag väldigt djupt har jag kommit på.. Började tänka på Tobias idag, min söta lilla lillebror som jag sällan träffar. Det är lite svårt å förklara, men han vill att pappa och hans mamma, jenny ska bli ihop igen.. jag har som aldrig fattat varför, jag menar jag skulle inte palla att min mamma och pappa skulle bli ihop igen, visst det skulle vara kul, men man måste ju tänka efter lite. huvva..

men hur som hellst så börjar jag förstå han nu. Tobbes morsa och våran pappa har ju aldrig varit tillsammans när han funnits. (nog för att jag kan tycka att det är oansvrigt av pappa och jenny som bara skaffar barn sådär, men jag älskar tobbe över allt annat!)

Tobbe har aldrig sett sina föräldrar pussats och gosa med varandra som jag och simon har sett våra. jag vet inte varför, men helt plötsligt så får jag sånna skuldkänslor.
En annan sak är att han jämt är jobbig och slår en, men är det så jävla konstigt. Nu, först nu har jag förstått att killen vill ha uppmärksamhet!

Samma sak när nån av mina kusiner fyllde år. Tobbe säjer sällan ifrån, men då sa han att han inte ville fara. "Dom har ju aldrig uppvaktat mej när jag har fyllt år, varför ska då jag uppvakta dom?" Det skär verkligen i hjärtat när man hör något sån av en liten pojke. jag blev bara så ledsen och så jävla förbannad på släkten. det är ju rätt. dom kommer aldrig förbi och säjer grattis. dom har aldrig ens ringt och grattat han nån gång. Sånt gör mej verkligen upprörd. Han är ju en familjemedlem precis som jag, men varför i helvete kommer dom då å grattar mej om dom inte kommer när Tobbe fyller år? Är det konstigt att jag hatar födelsedagar och Jul? nej nu har jag äntligen förstått varför jag förknippar sån skit med bajs..

Om nu någon av mina kusiner eller något läser detta!
kom inte men julklappar eller födelsedagspressenter till mej om inte rättvisa är nånting för er för jag är så jävla less på att se Tobbe så ledsen nu!

studion idag!

Har varit i studion idag sen kl. 9:00 imorse.. d känns surt för att vara en söndag.. men då vill jag bara säja att "2 låtar på en dag, det är bråttom.. det är så vi gör det här i stockholm" Petter och Mange Schmidt kan ta sej där solen inte skiner.. i skellefte spelar vi in 3 låtar på en dag, vi gör det med stil och vi får mycket tid över!

Vi började alltså klockan 9:00 imorse och blev klar typ 14:15, vi hade egentligen tid till typ 16 eller 17.. men sen fick vi veta att vi skulle få stanna hur länge vi ville typ.. så som sagt ta er i stjärten Petter och Mange Schmidt,
Undrinkable is the shit!!

jag är bara på så bra humör idag så jag e lite rolig... kanske e för att jag är så trött =)

Skellefteå AIK - Lhc

Ja, då har man kommit hem från ännu en hemmamatch med favoritlaget skellefteå aik.. och eftersom det var hemma match så vart det självklart vinst!
Pontus Petterström spelar fortfarande inte efter smällen från förra  hemmamatchen, han lider av hjärnskakning stackarn.
Thomas Larsson är  tillbaka nu efter att ha varit utlånad till rögle. fett najs
matchen blev 4-1

första perioden     
16:52 1-0  av  Kent McDonell i PP(ass.Antos, Öbba)
skotten blev 8-13 (jävligt bra eftersom aik "vann" första perioden)
                andra perioden   
04:49 2-0 Anders Söderberg
15:19 3-0 Lee Goren (ass.Novak, Lindgren)
tredje perioden  
7:13 4-0 Johan Ramstedt
7:53 4-1 av Lhc



image26
skotten blev totalt 36-40.. det måste ju betyda att Saik är bättre på att pricka rätt, eller att Hadelöv är en bättre målvakt.  men hur som hells så var det stämmning i ladan, och jag har fortfarande "skellefte bil" i huvudet.. faaack.. d e nog Elins fel! =)

det var 5 683 åskådare ikväll.. jag är inte säker, men jag tror att det var rekord, fett najs =)

och nu när jag kollar hur resultatet blev så kom jag på att Elin gissade rätt.. eller jag tror det iaf..

Nu skrattar vi åt Linköping allihopa!! haha

tråkigt

jag har haft så otroligt jävla satans tråkigt ikväll.. ett tag funderade jag tilloch med på å fara till jörn å hänga med ormarna... men jag ångrade mej... oich tur var ju det, för just när mamma ringde så fik jag ett sms av Elina och nu är hon påväg hit!! aaah vad spännande.. jag gillar Elina :D

kollar på på simpsons nu i väntan på min kära sötnos.. haha, jag kan ju inte direkt säja att det finns mycket som är bättre.. nej nej.. och jag har just fått reda på att han matt som har gjort simpsons har döpt familjen efter sin familj.. hans mamma och pappa heter Marge och Homer och hans 2 systrar heter Maggie och Lisa.. det är ju väldigt fantasifullt :D
image24
och imorron ska jag supa supa supa! japp! fast jag kommer nog inte å få tag på nåt.. men ändå... jag ska ändå vara bakis på söndag när vi ska vara i studion. Jag och Gustav tävlar nämligen.. haha och jag har ingen aning om vad man får när man vinner.. men det lär ju märkas :D


jgdbnqwsxlsqs

Ja! Jag var på solan en fredag för första gången... det kändes... jasi... men d var mer folk än vad jag trodde att d skulle vara... gjorde ett prov, nu e lisa klar.. hör sen hej!

ojithc

Idag har min dag varit så otroligt onödig, iaf hittills :S jag är så otrolig less på busstiderna mellan jörn och skellefteå stad så ni fattar inte!var tvungen att stiga upp klockan åtta för att hinna med bussen som går klockan nie(!) KLOCKAN NIE! d känns så jävla onödigt när man börjar klockan tolv :S och jag som är så känslig för kyla på morgonen, så allt var ett helvete det var typ 6 minus imorse :( nu kommer vintern snart.. varför ka det inte vara sommar jämt, det enda som är bra på vinter är ju snowboard och hockey.. men det finns ju nåt som heter konst snö och konst is.. uuuäääh :(

men hursom hellst så jag jag berätta vad som hände igår (vilket inte var så mkt) först å främst så var jag på skolan till halv fem (underbart å ha så långa dagar.. eller så inte!) sen sprang jag nästan hem å kastade i mej lite käk. sen stack jag på rockskolan.. fettnajs.. det gick bra måste jag säja, vi slipade till den nya låten lite å allt känns nästan helt klart till på söndag. hursomhells så måste jag supa sönder mej själv på lördag, jag och Gustav skulle tävla om vem som var mest bakis på söndagen. haha jag måste ju säja att det känns lite jobbigt att vara i studion när man inte mår så bra... så vi får se hur det blir.. men jag känner verkligen inte för att dricka, så d får vänta tills nån annan helg :D
tillbaka till ämnet! klockan 20 i åtta var vi klara (mamma stog utanför och väntade eftersom jag skulle hem till jörn sen) sen körde hon faktist ovanligt fort hem för att vara mamma.. d va coolt haha!
när vi kom hem så får vi direkt till pappa etersom han fyllde gamling (40 bast!) haha!

när alla hade farit hem så satt pappa å kollade lite på internet på en bok som jag vill ha.. åå jag vill verkligen ha den "777 and other qabalistic writings of Alister Crowley" skriven av Alister Crowley.. ååh.. jag måste beställa den.. ni har väl hört låten "mr. crowley" med Ozzy? d är då iaf om Alister.. Alister är tydligen den ondaste människan som någonsin levt.. naaajhs :D
image23

ditt och datt

kollar på myggan just nu.. stackarn... han åker in i fängelse bara för att han var och fixade knark till junkiejepardy.. Inte nog med det. Han delar cell med "stocken".. aaaah! får se hur det går..

känner mej så oerhört trött just nu, harkännt mej trött hela veckan. jag kan gå och lägga mej hur tidigt som hellst och sova i 8 timmar, men ändå så är jag jättetrött innan kvällen ens har börjat, kan det bero på vädret om det nu erkligen är sant att vädret påverka humöret.
Hursom hellst så blir saken inte bättre av att jag ska skriva ett arbete om hur kommunisterna arbetar för att nå sina mål, jag vet att det inte låer så värst svårt, men vi får inte använda wikipedia, susning eller nån annan sida som man kan. Nej, nej, källan ska vara godkänd av Elin. och vad nu hon godkänner vet väl ingen. Finns det någon därute i världen som kan hjälpa mej? plz! jag är desperat!

Ibland önskar jag att jag var en sagoprinsessa, en tecknad, vacker en! Fatta hur coolt det skulle vara! (undra om sagofigurer har sex?) Tänk dom stora klänningarna, balarna och prinsarna som stog på kö efter en. Jag tror jag just kom på att jag ska börja göra tecknade barnfilmer. Tänk hur underbart det skulle vara!
dom skulle vara precis som förr. och inget manga (missförstå inget! jag ha inget emot manga, men jag blir less.)
image19

En annan sak jag har tänkt på är att dagens barn ("Hej jag är 78 år gammal!") kollar inte på t.ex Emil i Lönneberga. Varför inte? Astrid Lindgren är ju den sötaste som finns! Om jag skulle ta med mej mina barn (om/när jag får dom)till "Astrid Lindgrens värld" så skulle dom ju verkligen inte uppskatta det. Dom skulle ju inte fatta ett piss! jag vet att det måste ske förändringar. men ibland går det kanske lite väl långt! Hur kan man ersätta Astrid Lindgren med typ Pokemoon?? jag blir ju nästan ledsen i mitt öga!

och.. nä jag ändå är inne på tv så vill jag bara meddela att jag ÄLSKAR den nya parlino reklamen som går på Mtv! haha dom kör 69:an.. ni Måste se den.. ja skrattar nästan för mej själv när jag ser den.. haha!

vad är det för dåligt med att nånting suger kuk förresten?? Det är ju tydligen allt dom gör..

och nu är det Bams onholy union.. stör mej inte! jag är kär i Bam och nu ska vi vara ensamma ett tag!

image20image22

Mongotankar

jag kom på att jag är så otroligt otroligt förälskad i skellefteå aik hockey... det är en otroligt stor kärlek kan jag lova... och där har vi det! jag är bara kär i det som är ouppnåerligt... ska d verkligen vara så?
image17

Förut var det mer så att jag vart fakekär, och fick den jag ville ha, med lite ansträngning. Nu är det så att jag blir kär i det kan inte kan få och klagar som fan. jag är dock inte kärkär i hockeylaget. jag barra älskar dom.
men när jag är kär så går det inte få. och jag tror inte ens att det är äkta kärlek.
men jag vet också att om jag nu skulle få det som jag verkligen vill ha. så skulle det inte bli nåt, för att jag bangar. eller för att det inte är lika roligt längre.
Flirtar är alltid roliga, men när det blir allvar så blir det så seriöst, vilket är väldigt svårt. och ibland känner jag faktist att jag inte vill kämpa för att hålla det.
finns det verkligen "the one" för alla?
känner mn när han kommer ? och kommer man att kämpa för honom?!

haha nu när jag läser igenom detta så ser det ut som att jag är världens ensammaste och världens mest desperata människa.. jag bör då lägga till att jag inte känner mej så värst ensam, jag har mina vänner, dom är så fina.
Och jag är verklien inte desperat, jag väntar hellre än att jag ska såra andra. Det finns verkligen inget värre än dom som är kära i kärleken och är ihop med folk bara för att vara ihop med nån. jag kan bara inte förstå det!

dessutom så har jag sid..! och han kommer å vara min föralltid i alla tider

ojdå

nu har jag gjort ett test på en dildo sida som Lisa skickade till mej... im a giant lover <3 haha huvva ligen

hehe

sovmorgon imorse... yes... eller sovmorgon och sovmorgon.. mamma ringde och väckte mej kring nie..hon, mormor och sune skulle komma och hälsa på mej å sen skulle vi och handla.. MORMOR =)
jag älskar min mormor... hon är sötast i världen..
och nu har jag mkt mat i både min kyl och frys.. he känns great!!

Har svenska just nu.. å jag kan bara inte hitta mina anteckningar :S dom är försvunna totalt.. ojojoj..

BTW... Nettan flirtar med mej.. lesbian  little girl,.. i like it... haha ta inte illa upp om du läser detta nu då ;)

Nytt, Fräscht och Ofräscht

har just varit hos Mathilda och fixat lite musik... yeees... nu har vi en ny fräsch låt på g... den behöver bara lite lite finslipning... och sen.. taaadaa! sen har vi hela grejen tills på söndag då d e dags för inspelning .. yeey..

vi kom oxå på ett nytt bandnamn... Undrinkable.. yey... jag hittade det bara i en engelskordlista medans vi höll på å spåna lite.. sen så bara blev det så.. det mesta känns nytt och frässcht nu, och det känns bra!
nåt annat nytt är att jag just fått veta att våran "ledare" (vad man nu ska kalla det), Gustav är trummis i TBTB..
dessvärre så har jag stäckt mej.. det känns faktist inte så fräscht.. rumpan och mitt bakre lår liiiider..


kjsfh

Sitter på lektion.. har fek just nu. Gjorde hemläxan om min privatekonomi. jag trodde faktist att jag skulle bli lite förvånad när jag såg mina utgifter. men icke! det var faktist ganska lugnt. jag är faktist inte så slösig som många tror. Och det finns dom som har dubblet så många utgifter som jag.
så jag har kommit fram till att jag inte ska klaga så mkt.. =)

kvällen

Elina och Frida kom å åt middag hos mej.. riktigt mysigt :D
sen komme Lina A förbi, och sen, mina damer och herrar bar det av till hockeyn!! första perioden spelade dom faktist ganska bra.. sen i andra så svackade dom ihop en aning och brynäs hnn nästan ikapp.. men i tredje så fick skelleftegubbarna upp farten igen.. wonderful!! synd bara att Pontus Petterström fick en taskig tackling och åkte in med huvudet i sargen,
han låg å blödde ett bra tag, tror att han fick fara å sy.
Juuso Hietanen (den jäveln) åkte då, som tur är, på 5 min plus game misconduct.

Hur som hellst..
vi vann!!

Första perioden:
13:18 1-0 Mikael Renberg i pp (ass. antos och öbba)
19:10 2-0 Fredrik Öberg (ass. Christoffer Norgren)


Andra preioden:
11:28 3-0 Mikael Renberg i spel 4mot4 (ass. Antos, Haakana)
13:33 4-0 Anders Söderberg i PP (ass. Renberg, McDonell)
17:18 4-1 Brynäs börjar röra på sej (och spelar faktist bättre än första)
19:09 4-2 Brynäs är på G.. (vi det här laget är Elina väldigt arg på Hadelöv


Tredje Perioden:

00:40 4-3 ojojoj.. då var det spännade vill jag lova!
15:49 5-3 Mikael Renberg (ass. Koskenkorva, som för övrigt är min granne)
19:37 6-3 Kent McDonell i öppen kasse (ass. Antos)


skotten blev totalt 30-22

Renberg blev "matchens lirare" konstigt!? han är lagkapten, han gjorde 3 mål, 1 assist och han är min älskade släktig... det är väl klart att man är bäst då ju!! kvällen blev lyckad och jag älskar ALLT!

the crims <3

hej igen!
jag har hittat ett gammalt spel, som jag spelade när jag typ gick i sexan, å d va så himla populärt. jag tror dom flesta på furuskolan spelade det. det finns på http://www.TheCrims.com/?rid=8047343
förstå hur stor lycka det är! och det är precis som på den gamla goda tiden.
man ska alltså:
  • köpa horor (som tjänar in pengar åt dej)
  • Göra stötar (som att råna kärringar och banker)
  • köpa vapen
  • köpa droger
  • starta eget företag
Det är alltså ett, med andra ord, ett väldigt roligt spel =)

måste tillägga..

..att ikväll är det hockey... s aik - brynäs... brynäskorss javisst... Elina och Frida ska komma hit och äta innan matchen... sen bär det av till templet..yeey mf...
fan så kul vi ska ha! =)

måndag morgon

ännu en måndag morgon, men jag råkade försova mej... d kändes lite onödigt eftersom jag inte brukar försova mej så övermkt... men imorse vart det...
så nästa lektion börjar 10 över tolv... då får det nog bli lunch hemma..

tv shop tv shop tv shop... älskar jag det??

onej!!

igår kväll..

förlåt, mina trogna bloggläsare (om jag har nåra) att jag inte skrivit på ett tag nu,  men ibland är jag laaat..
i går kväll vart en lyckad kväll.. Lisa, Emma, Hampe och Patrick var här och förfestade, eller vad man nu ska kalla det :P sen for vi ut på stan och skulle leta fest, lätt som en plätt.. not!
alla blev nyktra när vi kom in på stan (tilloch med lisa!) haha, sen for Emma och Patrick hem och vi andra fortastte gå på stan ett tag.
Träffade sen 2 killar som stog och kastade söder en väldigt fin mobil, jag skulle ta kort (med den) på dom för att dom ville se hur fulla dom var, men mobilen funkade knappt. fick då iaf en film på dom när dom vinglar och har sej, sen blev jag erbjuden 100 spänn om dom skulle få ta kort när jag visade brösten, eller 60 spänn om jag visade rumpan... haha så sjuk.

men jag hade mysigt!!

på dagen var jag hos farmor och fikade tårta eftersom farfar skulle ha fyllt år igår, sen hjälpte jag, pappa och tobbe farmor att städa lite i farfars rum. han var en samlare av dess like kan jag ju meddela! typ 350 lokomotiv och tågtillbehör, 500 glasögon, 30 000 diabilder från då pappa och dom var små, 2 munspel, 3000000 pärmar osv. måste säja att det var riktigt mysigt å hjälpa till å städa ur. jag lånde två filmer av farmor som jag och simon har lånat en gång förr, om spöken och ufon. vi var jättemörkrädda när vi hade sett dom. 
förhoppningsvis så ska jag då kunna sova sen när jag har sett dom (när nu det blir)

peace 

peeling, ansiktsmask osv

vi är VÄLDIGT stela i våra ansikten pga av våra ansiktsmasker... FETTnajs..
men först så var jag ock repade, gick ganska bra, fick lära mej 800 grader av ebba på gittar, allt sitter inte riktigt eftersom den går så fort, men d e på G.

Nu sitter jag, Emma och Lisa hos mej och har världens myskväll med ansiktsmasker, peeling och sen blir det nog hårinpackning och sen om kanske jag tillockmed ska färga mitt hår. Phettnajs..
med andra ord så bhar vi väldigt mysigt.. och dessutom så leder s aik med 6-1 =) yeeeeey!!

bilder kmr sen

arierna

Visste ni att arierna egernligen är från iran från grund och botten?
Har historia nu och vi skulle göra nåt arbete om nåt å jag valde arierna. Först när jag sökte om det så kom det bara fran om irans historia, sen kom vi fram till arierna var, från grund och botten, var arier.
hur kan det bli så?

det är som nynazisterna, deras förbebild är gustav vasa (om jag inte minns fel?)
men ändå så flyttade han till turkiet. hur kan det vara så då?
Hur som hellst så orkar jag inte göra uppgiften just nu, det var det som jag egentligen ville komma fram till. =)

men nu när jag likaså håller på så kan jag lägga in nåra fina bilder som jag tog när jag var bored =)

kommunism

har samhälls som fan, och det suger som fan, och jag är arg som fan, och emma hatar elin som fan, och allt är fan!
Som ja skrev tidgare så är det verkligen en otursdag idag. BAJS kallas det och det är äckligt!
ska jag berätta?
Vi har alltså samhälls med div-elin. vi ska ha ett grupparbete och skriva om ideologier. jag, Ains, Hamups och Emma valde kommunism. vi ska skriva om hur rörelsen uppstod, vilka dom viktigaste åsikterna är, hur dom vill att drömsamhället ser ut och hur dom arbetar för för att nå sina mål. 
 Hur svårt kan det vara egentligen? 
ja, egentligen ska det inte riktigt vara. men det värsta är Elin har bestämt att vi inte får använda vilka källor vi vill.
vi får inte använa wikepedia, susning eller nästan ingen annan källa heller. och dessutom ska dom vara godkända av henne.
hur känns det Lina? - jo sådär
Hur känns det Emma?- jävligt pissdåligt!

alltså, detta är fan, och om vi inte får bra betyg på den här uppgiften så kn jag ju lova att jag vill döda Elin. det kan jag lova att ni kan lita på..
sen ska jag bajsa på alla som säjer nåt dumt. ja juste!

haha jag ska nog egentligen inte ta ut nåt i förskott, men det känns som att det kan behövas just nu.

jaja tjejkväll ikväll och jag hoppas att vi har tevligt, men det borde det nog bli eftersom Lisa och Emma är så kul =)

baaaj! 

dagen so far

spanska... yeey.. hörövningar... d e ganska drygt..

otursdag?? jo d känns så.
  • kan ju lova att jag var goode trött imorse, somnade jättetidigt igår, typ kring tie, sen ringde min gulliga mamma och väckte mej typ halv elva, bara för å säja god natt. åh.. sen kunde jag inte sova, tror jag somnade kring två..

  • skulle mata sid imorse, har just börjat ge honom 2 råttor åt gången så han inte är så hungrig jämt och så han blir lite fet.. när han skulle ta den första råttan så tog det typ 3 min innan han fattade att han skulle äta den. när han skulle äta den andra blev han förbannad å högg i den och sen stack han därifårn. jag lät den ligga ett tag och då åt han den tillslut så han e lite småtjock nu. d e gullit =)

  • jag har ont i ryggen!

  • jag missar hockeyn ikväll

men som tur är så ska jag ha myskväll med flickorna. spela tvspel, se film och ha ansiktsmask. kommer att bli mys.
åsså ska jag sjklart spela ikväll.. röd vägg yeeey :D


pose bitch

varför är det lättare för tjejer att hata tjejer, än för för killar att hata någon överhuvudatget?
lisa hatar 2 personer vad jag vet ;) Nettan hatar en person vad jag vet och emma hatar verkligen jättemånga (ond människa, men det gör inget(= )

tänk,... hampus är en kille och han hatar ingen... nej nej, han älskar alla "hatar är ett sånt starkt ord för mej"-hampus är kille och hatar ingen... hur kan det komma sej??
jag själv hatar nog bara en person i hela världen.


pose bitch! =) haha lisa lisa lisa

mina bekännelser.. wow.. läs om du vågar bara!

japp... nu har jag kommit på att jag ska skriv om ALLT  i min blogg  nu... om jag skulle ha ett one nigth stand med nån så ska jag skriva ner det! inte för att one nigth stands är min grej, men fan... alla behöver närhet och är man singel, och jag har kommit fram till att det är omöjligt för mej att ha ett förhållande.. helt fucking omöjligt!  och när jag nästan är kär, så vill inte pojken jag vill ha, ha mej.. bara för att jag har sagt tidigare att jag inte vill ha nåt förhållande.. tur att jag inte är kär nu då..
så jag har bestämt mej.. jag ska bli så kär att det inte finns! jag lovar. superkär, i nån. men jag har ändå inte tänkt gå runt å leta efter den rätta heller. nja... jag ska nog bara vänta å se... och tills dess ska jag ha one nigth stands ;)
säja vad ni vill om det, men allvarligt, dom flesta känner nog så nån gång då och då. Jag har ändå inte tänkt slampa runt.. nej nej...men om jag känner att jag vill så göra jag det, annars gör jag det inte.

sanna ord av mej... ni får tyck vad ni vill.. men det här är MINA känslor och MINA tankar!

min dag har varit mysigt, mys med mamma, hade sovmorgon i morse och började klockan 12:10, så vi hann ganska med ganska mycket. först for vi ut på ica maxi och hanlade mat åt mej, sen till akvarieceneter och köpte ormmat och mamma köpte bark till sina nya ormar, hon har alltså fått två stora av hennes kompis. flake och majsan heter dom men mamma vågar inte ens mata dom så jag måste komma hem lite då och då å mata dom.
men Sid är ändå min favorit och det kommer han alltid å vara =) sen stack vi på din sko så jag kunde få  tillbaka mina skor som jag lämnade inte pga trasighet. sen hem till mej å lämnade varorna sen statiol för en körv och sen på skolan.. tack för den fina dagen mamma =)

over and out!

heart shaped glasses - marylin manson (rigth now)

Du är våt... och jag är ung och kåt - Ebba den är sköööööön

jönssonligan smider planer.. men det känns inte som att det kanske inte fixar sej.. but we can do it!
it is going to be a tjejkväll vi sent kommer att glömma with ansiktsmask, ps2, skräckisar å maby pizza fett najs haha!

allvarligt... jag MÅSTE färga mitt döda, tråkiga hår... lag är LESS åsså måste jag klippa mej, extremt mkt känns det som... och mamma... jag vet att du läser detta (hoppas iaf!) övertala pappa om en tattoo och jag lovar at jag tar ut infödingen ur örat!!


matchjävlen ikväll slutade 4-0 till fitta jävla dif helvete! jävla fjollfräskare, dom kan inte spela hockey, dom mutar bara dommarna med deras södremalmbösar.. hata!!!

fattar nån?!

"fasta kostnader + rörliga kostnader x volym = totala kostnader

 

Totala intekterna - totala kostnader = resultat

 

pris x volym (totala intekter)= fasta kostnader + rörliga kostnader x volym

 

 

ex. ett företag säljer skor för 500 kr st

dom har en hyra på 5 000 kr i mån

dom köper in skorna för 200 kr st

 

hur mkt måste dom sälja för att gå +/- noll

(om dom säljer 100 skor får han totala intekter på 50 000

hyran är fast på 5 000, varuinköpen förändras så han dom en rörligkostnad på 20 000)"

det här har vi i företagsekonomi!.. äre nån som kan förklara detta för det här är omöjligt för mej..
jag som är ett mattesnille (not!) har det ju jättelätt i d här... oohja!
nä... jag ska  nörda i min FEK bok ikväll.. tills inatt och ända tills imorron bitti när jag ska upp, d känn som om ja börjar sura nu...

för att skriva om lite gladare saker å kan jag meddela att vui hade gympa idag... å d va jätteroligt :D hade innebandy, å  jag har nästan saknat å spela (spelade ca 2 säsonger för ett rag sen)... åfyfan vad bra det gick.. =)

så.. när jag jag lite gladare iaf =)


jorrrååå

  • nu e jag på skolan... som vanligt.. jag måste bara tillägga att det är väldrigt tråkigt.
    har geografi nu med Elin... som vanligt. har nästan just fått veta att vi har prov nästa vecka, det kan jag ju bara meddela dett det känns ganska grygt, men som tur är så får vi ha både bok och anteckningar.. å då brukar det ändå bli ganska lugnt..

    jag hade världens konstigaste dröm inatt, när jag vaknade var jag ju käär.. haha, å jag gillar. men kan man verkligen bli kär i en drömkille??.. eller jag vet ju att han finns eftersom jag har träffat han förr, men ändå.
    det som är sjuk är att jag inte minns vad jag drömde, bara att han var världen gulligaste och att jag var kär. =)

  • längar så oerhört mkt tills imorron.. då ska jag hållas mej ordentligt sysselsatt.. jag ska bla :
    hämta ut mina skor som gick sönder efter 6 dagars användning
  • köpa orm mat till min lila sötnos
  • städa igen (ser redan ut som hej x 2345)
 finskorna ;)älsklingen


jag vill inte vara me

En dag går solen ner, för att aldrig komma mer.
då ska jag stå där stolt och le, för jag aldrig blev en av er =)
den är så bra =)

min dag har vare ganska skojj faktist... förutom att Emma e sjuk =(.. nu har jag tjata så mkt att hon snart borde bli frisk =) haha
jag var med Nettan och Lisa å fikade idag på wayne´s.. vi hade riktigt roligt med flaskorna måste jag säja.. =) (oj vi har nog inget bordsskick) haha



har just spelat lite the sims... mamman i min familj är gammal nu... oj vad tiden går fort, det var ju bara nån dag sen jag började spela.. hahahaha!
Nu ska jag äta lite chicken och fullkornsris.. mm.. jag är världens bästa kock ;)


 (bara för att ja e kär :] )


matte

har matte just nu.... hej jag är mattematisk dyslektiker... bara så alla vet. det går ju jäääättebra det här... sitter bara på apberget å här , ska jobba stenhårt när jag kommer hem, eftersom jag har skivan så kmr d nog å gå mkt lättare.
nu vill jag ha en webcam.. så alla mina få läsare kan väl vara gulliga å gå in på sidan å kolla lite... jag vill verkligen ha en ;)
http://gratisgen.se/?ref=77773

snart slutar jag å då ska jag hem å "matta" och loa i the sims.. ;) ye... jag tror jag är beroende..,
btw så städade jag igår... så d e supah fint i min lägenhet nu ;) visst är jag duktig mamma? :D

jahe på skolan

haha Nettan har inget internet! :P hoppas att du läser detta nu, för jag vill att du ska känna dej mobbad ;)

nu ska jag snart fara på apoteket å köpa lite medicin till mina öron =) dom blir förhoppningsvis bra snart, för jag e ganska less på att ha ont ständigt å knarka i mej näs-spray..
Emma är sjuk idag =( bli frisk! vi saknar dej här ju ..

laav

RSS 2.0