gårdagen

nu har jag inte skrivit i min blogg på länge känns det som. Lanet var köng.. jag hade jätteroligt, och det är självklart tack vare Emma och Lisa :)
Det enda som sög var att vi somnade.. haha

igår så hände det trevliga saker. Först så skulle jag på akuten å fixa lite mediciner åt mitt öra, men väntetiden var så lång och jag skulle ju på hockeyn så jag sa att jag skulle komma tillbaka senare, sen skjutsade min mamma mej till din sko så ja kunde lämna tillbaka mina fina nya skor som pajade efter mindre än en vecka. så jag skulle komma in och få ett par nya på onsdag :)
sen stack vi på den där nya inredningsaffären på solbacken, och självklart hade dom en hylla enbart för mej... så jag fick mej en döskalle pall :) sen e SUPERFIN =)
sen for vi på max och åt sen så vart det hockey =)

Skellefteå aik - frölunda indians... gissa vem som vann??
jo självklart så vann s aik =) det blev 3-1
(1-0 av Erik Forssell)
(2-0 av Pontus Petterström i öppen kasse)

(2-1 av indianen Jonas Norqvist)
(3-1 av Lee Goren)
så jag är då rätt så nöjd med kvällens match! eller jag... jag är ganska lycklig, hoppas vi kommer på en bättre placering i år än förra säsongen.

image3             (gammal bild, men just den känslan finns kvar än)

Hursom hellst så for jag då på akuten sen, jag fick kanske vänta i sammanlagt 40 min så det var inte så värst farligt. (måste bara tillägga att läkaren var jättegryg, och att han var göteborgare gjorde ju inte saken bättre)
så nu,  gott folk, så knarkar jag "ery-max" för tillfället.

uppdatering från lanet

" fan vad det kliar!jag tror jag bröt mej på en skalbagge!" - Lisas roliga kommenar, när hon rullade ner för backen. ja vi lanar inte hela tiden om ni trodde det, man måste ju ut och ta lite luft nån gång oxå... men vi börjar typ frysa direkt så då går vi in :)
annars har vi motorcykelbussen, och i ett av hjulen så hjular lisa. det är jättefin, och Emma  har bestämt att den är rosa. och nu är den rosa. men jag kan ju ändå lova att den är fin :)  

se ya soon :)

4 lanare och en begravning

at first så var jag på begraving idag... farfar.. det var skönt å få gråta lite grann..
later for jag hem till mej å nu laaaanar vi... d vara brara tänkt att jag emma och lisa skulle göra det men sen så träffade vi matilda så nu e hon också med :D
vi ska lana non stop tills imorron för då ska jag på aktuten och sen ska jag på hockey... men sen blire nog mer lan.. visst lisa å emma? :D

emma är bra

nu ville emma att jag skulle skriva om henne.... hon är bra-.. hon är näst bäst, förrutom jag då ;) haha men ändå... näst bäst räknas ju också :D
ppusspusspuss

skolan

ja nu e ja på skolan , har just ätit lunch.. det blev en kycklingsallad, eftersom "orginalet" var fisk..  tur att man är allergiker =) det var kul å träffa mina kära kamrater.. hihi..
nu har jag nåt so ämne.. vet inte vilket men vi har då elin iaf.. stackarn.. hon är ju så mesig å försiktig... men de e ju gilligt på sitt sätt =)

vi har faktist samhälls... anteckna!! det kommer nog att bli fullt på min dator pga alla anteckningar... naaajs =)

bloggdag 2

jag måste vara väldigt konstig... jag vaknade kring 6 av blåskris, så jag gick givetvis på toa, det sjuka var att jag blev glad när jag tittade på klockan, eftersom klockan var sex så kunde jag gå och lägga mej igen och somna om... underbart.
just u funderar jag på att ta nåt å äta, men jag ska nog vänta ett tag till, börjag 10:45 idag med spanska, sen blire dessvärre dubbel i so med Elin..
 
jag är ganska less på tv shop nu. det är jämt.
samma sak med the voice på fema varje morgon. finns det nåt sämre? och det absolut värsta är att om man inte kollar på femman på the voice, så är det tv-shop.. på alla kanaler. varför inte vis repriser? ajja jag tycker då att det är sjuk mycket reklam och tv shop just nu. 

nej nu känner jag ett extremt sug efter snus.. Det finns verkligen inget godare än fruset snus.. det bänner så skönt under läppen.




hörs 


oh yes

som sagt så ringde jenny å vi for på suntan å solade.. jag blev jättebrun.. nästan svart i ljumskarna... grymt..
jenny blev dock inte lika nöjd.. hennes fränkar syntes jätte mkt... men jag tyckte att hon blev riktigt söt,  men inte hon...
 se så brun jag blev :D (bilden är tagen med mobil å då ine så bra kvalla)


kollar på myggan nu asbra ju :D har aldrig sett det för..men det verkar då vara riktigt kul.. :)
johan trodde att det var barnprogram, och min förklaring vart inte så bra.. "tecknat för vuxna" han garvade bara åt mej, jättekul då :D


yeay

hej allihopa!
nu har jag äntligen skaffat mej en egen blogg, HA! nu e jag också cool. Men nu löper jag en stor risk att bli bloggnörd..... och det känns underbart. haha
AFV på tv nu, men d e inte bra längre, d e booring :P


 jag och jenny ska fara å sola sen, som hon komme hem nån gång.. jag har tråkigt!
det är interoligt å vara sjuk, har vere hemma från skolan nu i 2 dagar och det känns! jag var ju tilloch med social med personalen på statiol igår när jag skulle köpa mjölk.. sjukt lina, sjukt!



 

 ååw.. saknar er söta klasskompisar =)

nu ringer jenny å nu blire solning =) hör av mej sen

peace


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0