I Hate Your Life!

Nu har jag varit dööktigh flikka å repat, det gick bra samtidigt som det dåligt, nja jag vet inte, vi hade endel å göra iaf, hursomhellst så var det då roligt!
Nu då? Jo eftersom jag är sjuk så ska jag chiilla bara, har så ont i hela kroppen, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra.
Jo! Jag ska installera MSN på min computeéer! Jga vet att ni vill ha den! SYND!

Sjuk/Frisk/Sjuk/Frisk

Knöll!
Nu har Gunnar fixat min dqtor iaf, det känns bra! Den är som ny, och så ska det förbli! Jag däremot? Jag lider av feber och äckel! Men stark som jag är så låtsas jag som ingenting, var som anligt på skolan idag, och ska även repa som vanligt ikväll. Det lär ju bli en tidig kväll ändå, skönt! Simon ska tydligen hit med pengar imorgon innan klockan åtta, DÖD!

Jahaa!

Har precis haft ena delaen av nationella prov i engelska. Det gick faktist ganska bra måste jag säga! Har ingen större lust att vara kvar på skolan, men jag måste eftersom ja har en till del kvar, och sen måste jag lämna in min dator till GunGun, han är så snäll,  jag ska få föra allt grejjs som jag vill ha kvar till ett av hans USB minne! Najs!

Mamma har fått säja huset, Grattis! Hoppas att hon är glad nu eftersom hon inte vill bo kvar där. Själv fick jag världens ångest attack när jag fick veta det. Jag tycker ju att det är kul att hon ska flytta eftersomjag hatar jörn. Men jag måste rensa. Och då ska i stort sätt allt bort, och eftersom jag har varit en samlare hela mitt liv så finns det en hel del, och dessa grejer, alla prylar är saker i mitt liv, men kdet löser sej!

Ha d!
image149
                        Emma                                      Lisa                                                      
Puss på er!

Julen 07

Kom precis på att jag inte kiommer ihpåg ett skit från i Julas! Men jag hittade dock en bild-image148


Vi är coola spicegirls flickor och vi kan dansa!

Bara för att vi är bäst i världen!

Godmorgon Fredag!

Det är Fredag idag (Om ni undrar!) och jag och Lisa är redan vakna, trots att hon gnuggade mej till kanske 3? jag är alldeles öm idag. Vi ska på calles å käka lite, sen ska vi tjilla på skolan å göra arbete, känner riktigt att jag är i ett riktigt nåt så jag blir peppad!

Ikväll blir det rep!=) Jag tar förgivet att mina poeter till bandmates har skrivit en låt, för mej är det oundvikligt att dra in konstiga ord och en massa droger, liberal som jag är, så det skulle bara bli helfel!

Sen kommer världens sötaste bror och hämtar mej. Måste ju som sagt till kukjörn!


Thinnertrasan vandrar mellan husen, Thinnertrasan tänder alla ljusen,
Thinnertrasan tar mig Till ett annat land Där jag kan vara en höghus baby
Säga till tjejen att, mabye...
Så kan vi segla på molnen tillsammans Come on my darling Vi glömmer allt annat
image147

Vi Bah tjålar!

Ja, Emma vi tänker på dej medans vi tjålar! Och jag kan nästan säga Supercalifragilisticexpialidocious, helcool e jag!
Carrro ska lägga ett klipp från då jag och Lisa sexydancade till Spice girls. Suuupah!
Vi tjålar å tjålar hårt. Lisa gör annat, men det är hemligt!

Puss

Bilder från helgen



1.Emma och Patte kom med bussen, dom hade sprungit fort, fort, fort! Det tog 12 min!
2.Det satt vackra flickor på bänken brevid!
3.Patte är suparN! vi andra ser sura ut, men vi var egentligen bara väldigt coola
4. Framme på A-torp, vi och bängen!
5. Notera mitt och Lisas pussande i bakrunden!

Nu dampar min dator igen så jag kan inte lägga in fina bilder, som då orlan strutsstekte osv. Vi tar det sen!

HA en fortsattt trevlig kvväll! Det ska då jag ha!


Only when you tell me you love me you lie

Det är 23°C Utanför mitt fönster och fåglarna kvittrar.. PANG! =D

Musiken är på och jag dunkar backyard babies, ett grymt underskattat band må jag säja. Jag blev ju helkär första gången och är nog fortfarande nykär!.. Hursomhellst..
jag kan nog inte få nog av sömn, blir som aldrig mätt eller vad man ska säja. Somnade innan tolv igår.. igen, och var jättetrött då väckaren ringde kl 9 imorse. Sjåkt!

Det är skönt nu när sommaren är påväg, för det är den.. Om ni inte märkt det! Man har aldrig tråkigt, jag har hur mkt som hellst att göra nu och det är underbart, har inte haft på datorn efter skolan på väldigt, väldigt länge! Helt underbart, jag andas friskluft!

P.s Sommaren 08 - Wild & horny!


supercalifragilisticexpialidocious

Det går fortfarande inte att lägga upp bilder, men wtf!?

Hursomhellst så är det supercalifragilisticexpialidocious just nu! Jag är glad och solen lyser så fint.

Blogg.se suger!

Var oerhört seg imorse, låg vaken och babblade och vägrade somna inatt, oc tjuvkikade på tv lite också. Jag är så dum ibland eftersom jag kan vara hur trött som hellst och veta att jag ska upp tidigt, men vägrar släppa allt å bara somna. Jag vill hellst ha stenkoll om småsaker hela tiden.
Repet igår gick bra och vi satte i stort sätt hela låten, och på fredag blir det rep igen, sen hem till rövhålet.

Skipps spanska idag trodde vi började sent, men vi har redan börjat.. SYND LINA!
Lisa gillar särskrivning har jag märkt, och Kåggan verkar väldigt upprörd över det, HAHA!



Jag har faktist börjat lägga bilder, eller jag vill då det, men som vanligt suger blogg.se!! SÅ JÄVLA SVÅRT KAN DET VÄL  INTE VARA, DET SUGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

God morgon skellefteå!

(Och andra delar av världen!)
Jag är pigg, till och med  Roger, min mattelärare såg att jag var pigg! Konstigt? Näe, det är sol!m NU har jag matte, uppdatering kommer senare!
Puss!

Kwällen!

Mammsen kom med bussen till stan idag, bara för att umgås med mej, tror jag? Vi hade det riktigt mysigt trots omständigheterna! Vi snackade lite om mej och min stora besvikelse till att vara en dotter över en fika, men hon var dock förstående och antydde att eftersom jag var ung så var det ju självklart att jag testade saker. Nu vet jag då att jag kan vara mer öppen och ärlig, innan kändes det dumt, nu känns det bara bra!

Efter fikad bled det skoshopping! Helt underbart! Ett par nya sommaskor att slita ner, underbart! Gick på stan och kollade på kläder osv. Sen kom Simon och hämtade oss, vi stack och handlade lite mat och sen tog jag denna sommars grilloskuld, wiiie!

Nu är jag äntlgen hemma och ska snart sova antar jag, blev mkt gjort idag, skönt!

Och som vi alla vet så SUGER blogg.se - hade tänkte lägga upp bilder, men ni får vara utan!


Och?

Asslicket har börjat! Vänta nästan på att nåt liknande skulle hända eftersom det börjar vara väldigt längesen nu! Det tråkiga blir att spendera sin tid i Jörn och vantrivas några helger i rad, det ultimata straffet om man blir sviken och verkligen vill straffa någon på värsta tänkbara sätt.
 På riktigt, jag sitter hellre i fängelse och blir plågad fysiskt varje dag i en vecka istället för att sitta i jörn och bli plågad psykist varje helg, då ma är där så känns det verkligen som att hjärtat går sönder bit för bit och det går inte å tänka!
Ett bra tecken att jag inte tänkt bo i närheten av det skitstället när jag blir äldre, kommer jag ens å hälsa på? NEJ!

Förövrigt en bra dag, vaknade på topp , jag och Emma drack kaffe och gjorde oss klara väldigt fort, var sen på skolan innan åtta, vi började tidigt men "4 rummaren" Det var inte så överkul, men bra tidsfördriv!

Nu börjas det!

Är astrött, känns som om jag skulle kunna somna typ nu! Det skulle ändå vara skönt. Ligger och kollar på nåt skitprogram på tv OCH jag har tagit fetrekordet i Klick, Klack & roll, fick 399 391 (då man vanligast får kring 37 00 så är det vääldigt mkt!)

420 (four twenty)

(eller 110100100 )
..
Och Adolf Hitlers födelsedag, Grattis på födelsedagen snutten! (hihi)

image139


Det är nog det mesta jag lärt mej idag, eller skurle har lärt mej lite om varflr cola och jolt är bättre än cola zero. Jag är överpigg idag, somnae innan tölv inatt, orkade inte ens se hela punk attitudes som var på tvåan inatt!
Hoppas på att Lisa kanske kommer och spenderar natten här, då har jag nåt att göra. Men vi ser!

Puss!

Händelserik kväll

Jag hade oerhört trevligt igår må jag säga! Jag, Emma, Lisa, Patrick och Skrule drog till Skellefteå stads ghetto, a-torp.. iih, det började bra, redan på vägen dit så mötte vi någre smågangstrar som sa att polisen var där. Och mycket riktigt, då vi kom fram så var polisen där. Dom for och partyt fortsatte, synd att Emma och Partick lämnade oss så tidigt bara.
Bara efter ett tag så trålade bängen igen. Vi drog därifrån med några som erbjöd efterfest, men det blev max istället.. Med mitt livs kärlek dessutom. En riktig idealkille, vi skulle gifta oss! Träffade även några klasskompisar, dom var ovanligt glada och fulla, men det var trevligt!
På max kom även Orly, vi chillade med coola raggare, Johan F bland annat, det var längesen jag träffade honom, det var kul!

Kurragömma på statiol senare där vi träffade Mckie och Kåggan m.fl. Dom "Jååååbbade". väl hemma blev det å älska folköl, fråga inte varför, för det kändes inte som om det var nödvändigt!

Skrulf hade tydligen varit ond inatt, klätt av sej sina kläder (som vanligt) och saxat ihop Lisas ben, så Lisa vaknade på golvet!
Idag mår jag prima och jag är sugen på kebab,  höhö!
Skrulf fick en massa fina blider tagna, så dom lär ju läggas upp senare=)

Skurt

Nu mår jag gott! Så gott som man bara kan må! Kjol har jag och vädret är varmt, kan d bli bättre? Svårt.. Partysugen som fan, men det verkar inte finnas nåt? Jag hör rykten om att en vän har, skriv nu din korv!!=)
Mamma vill att jag kommer till boden imorgon, SYND!
Jag har inga pengar och vill hellre umgås med mina vänner, måste dock erkänna att hon var söt då jag pratade med henne idag, hon undrade om jag skulle hälsa på henne varje helg om hon flyttade till Lule? Men jag lär väl hälsa på lika ofta som nu.

Hör ni musiken? Jag lever! Puss på livet!

Oj!

-...Glömde berätta att när vi var ute och vandrade på vårat egent porriga sätt, så drog Lisa upp Emmas kjol just farmför en bil. Till saken hör att det satt en man i bilen. När vi sen vände och gick tillbaka så mötte vi bilen som sakte körde förbi, och gubben i bilen sa : "Kan ni inte göra det där igen? Det var ju kul!" Hahahhaha, snuuuusk!

Kvällen

Har haft en jättebra dag! Emma följde med hem efter skolan, vi käkade varma mackor och såg en sevnsk blattefilm, den hette typ nåpt om ett öga. Haha! Muslim!
Sjuklingen Lisa komme också efter ett tag=) Men hon är sjuk å d e inte bra alls tycker jag! Vi såg tv ovh busade en aning. Lisa for och vi drog till grannen å myste med grejsgrejs och musik. NAJS!
Nu e vi hemma och tjillar. Socialiserar på msn!

Ha en bra kwäll!

Tadaa!

- Uppe med tuppen i morse, hann sola, skönt!
- Nationella prov i engelska avklarat, gick finfint!
- Lunch klart, är proppmätt
- Har fått i mej kaffe, nu klad!
- Har fullt upp ikväll, stress!
- Strax SO, fuuuck!

Ojojoj, jag är KoOl!

Jag tror bestämt att det var ett tag sen jag skrev, men det skiter jag i! Jag har annat föär mej, igår var jag och repade tillexempel, det var kul, och jag tycker faktist tt det gick ganzka bra! vi måste bara fixxa en kool replokal också, spelning snart btw!

Idag hade jag ett så vackert uppvaknande, nån smekte miin kind, denna "nån" är nåt som vi människor kallar solen. Klockan 6 var jag uppe och älskade allt!
Skoldage gick fort, jag och Emmis bara var allmänt koola hela dagen, utan Lisa dock.. Hon är sjuk och det är inte kul alls=(
Efter skolan kom Papi och Tobbe, vi drack kaffe och tjillade, sen ut och bilade, till Jula, en biltvätt hann vi också med, jag och Tobbe (mest jag) Satt och dunkade musik för att ignorera de läskiga regöringskrejerna som våldtog bilen. Sen iväg på A-torp och kollade på läskiga råttor.. eller ja, 1hamster och 2 gerbiler. Hamstern var nog en mördarhamster som ville döda mej, jag tror bestämt att den tänkte äte upp mina händer, men den ångrade sej i sista sekund.

Nu e jag hemma å kolllar på hockey, HV-LHC. Just nu står det 5-3!

Ååååh! Jag har träningsvärk i rumpan (På rumpan?) Det är så äckligt skönt!

Detta är min dag

Jag har faktist vvarit på topp som hela dagen, vaknade upp i hamn hos Lisa, hon satt vid köksbordet och pluggade matte medans jag låg och drog mei sängen.
Steg upp och socialiserade med henne medans vi fikade osv. Lisa hade bestämt sej för att skippa spanskan, som vanligt, så med i-väntan-på-buss-underhållning skickade hon iväg mej.
Spanskan gick fortare än vanligt och sen var det lunch som bestod av köttbullar och stuvade makaroner och fick höra dirverse historier från i helgen.

Har precis haft prov i matte, jag tyckte att det gick jättebra och missade bara 3 frågor, var klart lååångt före alla andra så jag kanske missade en hel sida eller nåt. Vi ser hur det går. Nu återstår bara redovisning i SO, sen hem och umgås!

People are strange

The doors - People are strange

Hihi!

Så sjukt kul!=)
Penis
(klickbar)

"Kom igen Pritt-Marie"

Jag har fått en ny idol!


Hos Pritt-Lisa

Sitter här hos min vän Pritt-Lisa, vi har tänkt plugga snart.. tror jag. Hur som hellst så var hennes mamma så söt och bjöd in mej på middag, och här ska jag även spendera natten.
Vi fick gomiddag och efterrätt, sen gick vi ut på en romantisk promenad i det farliga ghettot, även kallat Hamn. Ihelgen har jag bestämt att jag ska dra på en partajrunda. Med eller utan nära? Annars blir det halvnära idioter att umgås med, det är inte kul ju. (Samvete plz!)

Nu känner jag att jag ska sätta igång mitt pluggande!

Hjälp!?

Jag har ingen tillgång till apberget, jag skulle behöva en människa! Torkel! Hoppas du läser min blogg än för du måste höra af dej till mej så fort som möjligt!=)
Tack!

Because you´re young

Cock Sparrer - Because you´re young

Snart dax!

snart är det dax för mkt. Måde på kort och lång sikt! Snart är det dax att sova, snart ringer Erik, snart byter jag ställning, snart är jag less på ont i magen (trots att det blivit väldigt mkt bättre!) snart vet jag nån som är svartsjuk, snart sticker jag tillbaka hem igen, snart börjar skolan om, snart har jag prov, snart är det helg igen å då vill jag festa, för det var väldigt längesen sist känner jag. Snart kommer Simon hem, snart är det sommar och bäst av allt: Snart jag och mina favoritpersoner på Peace and Love!!!

Penis också, jag tror jag är kär!! Jag har hittat ett helt vrickat spel som jag föll för lite.
Och blogg punkt jävla se satan är världelöst är ju ingen nyhet, tänkte ladda upp en fin bild, MEN ICKEt!

P.s! Kåggan är nog en liten klant!


Lyssnar folk verkligen på BWO?!

Och om så vill jag verkligen fråga varför?????
Precis som bas hunter så är det samma ord som går runt, runt, runt  från vers till refräng. Ingen finess liksom. Kommer jag bli lika känd som jag gör en låt som heter "Penis" och det enda jag gör är att jag sjunger "Penis, jag kunde haft en peeenis, penis, tänk om jag hade en penis. Penis. En liten penis. Penis, jag kunde haft en penis..." Jag skulle ju skämmas om nån verkligen lyssnade på den! Och jag skulle skämmas om jag faktist var tvungen stå och sjunga och dansa den med nån jävla elektro musik i bakrunden!

Seven nation army

Seven nation army - white stripes

Kan du vara så snäll?

Kollar på program där dom bygger bilar osv. Ganska intressant.
Idag är första dagen på nästan en vecka som jag har käkat fast föda.. wiiew, tacos. Blev ett halvt bröd, det gick ner, och det var godare än någonsin!
Tänkte ju åka hem idag, men det blev inte, för det första så missade jag bussen eftersom det går EN, tror jag, kl 9:05?! så tidigt orkade inte jag stiga upp! Åsså känner jag att det går i vågor fortfarande. Och sen så har jag ändå inget hemma, mamma var noga med att packa ner det mesta.

Så jag får ha det supertåkigt här ist, jag har planerat att bada (som jag också gjorde igår, i typ 4 min?) Jag ska också spela potarr och sen vet jag inte. Det enda jag vet är att jag kommer att vara helt själv. Simpan ska vara fyllechaffis åt nån efterbliven jörsare, pappa och Tobbe grar till gbt och mamma är i sävast. Så jag får sitta i pappas hus å tråka, å nu är jag sugen på Playstation också, ska fråga om jag får sno Tobbes!


Vi snoppas sen!

Hihi Ny design!

Ja, om ni inte ser förändringen så tryck F5!
Hahhaha, jag vet att jag har en förskräckligt ful design, och jag kanske ska ha kvar den av många anledningar.
1: Jag älskar att provocera, och ju mer folk stör sej på den desto roligare blir det ju!
2. Jag firade inte påsk i år så jag tänkte att jag kan ta igen det i min blogg
3. sist men inte minst så är det ju iaf en förändring, sånt e ju kul.. oftast.

Hursomhellst så ska jag sova nu, så ni behöver ju inte sitta uppe hela natten och vänta på att det ska komma nåt bättre, för det lär det ju inte göra!

Snart!

Partysugen som en hård penis som behöver någonstans att stoppa den, på riktigt, jag är partysugen! Och nästan helfrisk, eller jag känner mej helfrisk, fast jag har inte käkat fast föda på länge, jag har knappt snusat, vilket skulle vara en perfekt chans för mej att sluta helt, men jag vet inte. Det känns surt att bara kasta bort en hel stock då man just har köpt en. Njaa!
Kanske åker hem till stan igen imorron. Det känns som om det skulle vara skönt å vara hemma ett tag, kanske träffa nån söt kompis?

Snart har jag en helt ny bloggdesign dessutom, den ser typ ut som en liten bajs som ligger brevid en stor bajs, men det gör inget, den blir som mer personlig då. Det är ju bara jag som kan göra en värdelös design tror jag=)


Jo!

Konstigt... Frisk från magsjukan, hade det typ bara i ett dygn. Efter så var det bara febern som härjade, och den var hög. Har fortfarande lite, men snart så är jag frisk så ni böhöver bara tycka lite synd om mej ett litet, litet tag till. Hade tänkt pilla på en bloggdesign, men jag har inte orkat, jag har inte ens orkat bry mej om att det är dåligt på tv, Jag har till och med sett Våra Bästa År. Men idag var det inte lika intressant så jag har suttit och sett gamla avsnitt av SATC.

Igår var det också lite roligt. Kunde inte riktigt släppa att vi såg toy story 2 och inte 1 då vi var i Lisas stuga så jag var tvungen att ladda ner och se ettan. Det var mysigt, men den var dock inte lika bra som förr.
Jag fruuuser! Jag saknar E+L!!!!!!

image134
Ni är så Bög!...Hjääärthaa!

Orkeslös

Jag orkar verkligen ingenting.. nästan. Det är knappt att man orkar andas, vill bara ligga och ligga, men ändå så är det så tråkigt. Jag hatar dessa lägen! Jag har alltså drabbats av magsjuka, det går ju tydligen nu så det är inte så konstigt.
Det bästa med "sjukdommen" är att när den väl är över så känner man sej som en ny människa, helt renad!
skönt! Nu orkar jag inge mer.
Mamma skulle tydilgen ringa och be Simpan komma hit med cola, frågan är hur han känner för det? Jag fattar om han inte vill. Och jag orkar ändå inte vara speciellt trevlig.

Livet e en fest!

Egentligen så är det ju sant! Mitt liv är en fet jävla fest! Och ingen spårar! eller..mjaa, vissa gånger då man missar några detaljer kanske! Men det gör fan ingenting, för jag älskar det!

Jag har jätttetråkigt! Snart blir det väl sängen hur som hellst! Men imorgon! folk?

Fis + Fyllesamtal

Helgen har bestått av gitarr, småflickor med änglahår som gillar ärtsoppa, en massa fyllesamtal och kärlek!
Jag har alltså spelat gitarr plus att jag har piffat upp den med klistermärken=) Sen har jag umgåtts med Peters småflikor, 3 och 7, mysbrudar, den minsta vill kramas hela tiden, gooos=D Sen hade jag en väldigt kärleksfull vän som ringde 15 gånger per natt hela helgen. Typ:
"Hej älskling, vad gör du?"
"Tja, nja inte så mkt, sj?"
"Jag är full!"
"Så kul"
"Jaoja! Lina, jag älskar dej!"
"Jaså? Njaa.."
"Joo!"
"Nej."
"Jo!"
"Nej"
"Njaa, okej, men alltså, jag tycker om dej jättemkt, och när jag är med dej så känns det som.. som sådär bra!"
"Men det är väl bra? Jag tycker om dej också"
"Hur mkt?"
"njaaa, bara väldigt lite"
Bebisröst: "Meeen, jag tycker ju om dej jätte mkt och du bara liite.. Jag älskar ju dej!"
"Haha, jamen lite mer då?"
"Hur mkt? På en skala?"
"5?"
"Okej.. älskar du mej?"
"nej det gör jag inte"
"Varför?"
"Men det kan jag ju inte"
"meen.. jaja. Men jag hoppas att du hoppas"
"hoppas på vad?"
"På att du också hoppas"
"Vad ska jag hoppas på?"
"Påå..Äh.. Men när jag kommer hem på fredag så vill jag hälsa på dej!"
"Ja, men det är väl bara å komma förbi?"
"Jaaa bra, men jag ringer dej sen! Jag älskar dej puss!"

Haha, ja, så lät dom flesta samtalen jag fick.Lite gulligt dock, men ändå lite jobbigt. Hursomhellst så har jag fått kärlek i både ord och kramar i helgen, nog för att jag tror att orden bara var en förvirrning av sprit, känslor och kåthet, men ändå.

Tråkig men händelserik helg hursomhellst!

Är det sant som det låter? Då lovar jag att världen har inte mkt att erbjuda åt mej och jag kommer att bli så vädigt hatisk!


Knark är bajs

Och allla männsikor bajsar, det är en naturlig drift!

Väntan!

Jag har kommit in i en konstig fas i livet, jag väntar och väntar på småsaker som jag vet ska hända och medans jag väntar så är jag så hyper att alla superhjältar kan slänga sej i väggen!
Ta bara igår natt t.ex:
Jag var småtrött men visste att jag inte skulle kunna somna om la mej, så jag gick upp och rensade ur min garderob.. Eller jaa, rensa å rensa, jag sorterade lite så att inte kläderna faller ur direkt man öppnar grderobsdörren. Sen sorterade jag i lådorna också. Nu är allt snygggt å fint dära. Nör jag gick och lade mej sen kring 3 så var jag full.. eller det kändes då som om jag hade fått i mej en stor mängd alkohol.

Nu sitter jag och väntar på att Simpus ska komma hit och skjutsa em mej, men han slutar inte jobba förrän 16, så nu har jag städat hela min lägenhet också, och fint blev det!
Nu är jag rastlös, funderar på att sätta på musik och spela luftgitarr.. Eller kanske se en film?

P.s - 8o!!!!!

Nej

Ganska chill skoldag idag! Satt mest i grupprummet och skrev om trafficking, hur man ska typ få bort det osv. Egentligen så vet jag att det aldrig kommer att gå, för det finns alltid sjuka människor. Det är som att få bort pedofiler.. Eller Pokémon!
Efter skolan så gick jag och Lisa på Dallas å käkade, bara för att hjälpa henne att döda tid. Det var mysigt. Hon har förresten en dildo i dataväskan.. Om nån undrar!
Mer då? Joo. Stefan undrade om vi skulle se film. Jag lände bara nej, jag vill inte umgås med en kille som gör allt för att få komma in i trosorna på mej. Då kan han hellre fara hem å runka till en världelös porrfilm, eller hitta nån i sin egen ålder. Nej, idag är jag inte ett dugg kåt. Det är jag aldrig, eller väldigt sällan då..
Jag vill ändå inte vara själv, jag vill umgås med någon som inte heller är kåt, nån som vill se konstiga filmer oc skratta, nån att prata med eller bara titta på varandra och hålla käften. Men vi får väl se, kvällen är ju lång och jag har ändå mkt plugg i veckan.

I helgen bilr det Jörn, sticker imorronbitti/på dagen, sen ska jag låsa in mig på mitt rum och stirra på dom konstiga mönsterna i mitt tak tror jag. Det är inte deprimerande, det är så jävla skönt!"

!

Bög!!

Bättre lycka nästa gång!

Haha! Jag vann pokémonmatchen mot Lisa, hon blev automatiskt diskad eftersom hon använde Photoshop! hahahahahha, tack tack!=)
Men du vet att du ändå har en fin framstjert!

Bör dock tillägga att det blev ganska fin iaf!

Gonatt!

Alltså!

Jag är vaken än, å d e Lisas fel, hon såg mina tidigare inlägg och nu skulle hon kontra dom. Det har typ tagit en timma nu å jag är väldigt trött! Hon sa "Jag ska bara ta bilderna och lägga in dom". Jag tror det luktar PS!
Men om någon undrar vars jag är imorron så ligger jag förmodligen å sover, å det är Lisas fel! Jag har faktist varit vaken sen typ 5 imorse ju! =(

Förlåt Lisa!

Förlåt Lisa, det 'r din film.. Men vi ska ändå älska med varandra hela natten!Det finns inget/ingen som hettar upp mej så mkt som den! aah!

image133


Du vill ligga med mig med det går inte

På riktigt! Och Pokémon kort är det enda som tillfredställer mina behov! Miwhi!


image131
Hihi, Lisa! Jag vet att du är lite avis åtminstone!

Fan, det VAR bättre förr

Hej! Om ni undrar så önskar jag att jag var en gammal kärring nu, och att jag var en "aktiv" ungdom i slutet av 60-talet och därikring 70- och 80- talet. Den musiken som fanns då.. DET mina damer och herrar var musik! Visst finns det några få band idag som är okej eller bra, men inga kan ju mäta upp sej med Led Zeppelin, Sex Pistols, Black Sabbath, The Clash, Ebba Grön, Etc.. Ja, listan kan göras lång och det kanske förklarar krejen, att jag kan rabbla upp många gamla band som är bra, men när jag ska säja nåot nytt band så går det inte, eller ja. Det går, men jag kan ju inte säja att jag har något favoritband just nu.'
(P.s Jag kom på att jag har lite kul smak!)

Misstolka icke! Det är väl jättebra att saker utvecklas och jag är inte rädd för förändring, men lite värdighet kan man väl behålla?

Det är som dom säjer, man ska sluta då man är på topp, annars blir man väl som Madonna? När hon var yngre kanske hon var grymt sexig, men nu känns det lite äckligt att en gammal kärring springer runt i tajta kläder och juckar å har sej. Njaa, inget för mej direkt.


image130
Nej! Jag har inte tänkt lägga sååå mkt energi på bilden, den är  bara så ni fattar!


Tur att jag har vackra vänner att titta på istället för att lyssna på mesar som Timberland och Brittan (Som för övrigt är/var lite knarkigt KoOl)!
Ni förgyller!

Sömnlös, annars konstiga drömmar

Äntligen så funkar blogg.se, det var på tiden må jag säja, jag läste att sidan bara skulle ligga nere mellan lördag och söndag natt, tidigare "idag" så var det Måndag och då funkade det inte att skriva.
Tur att jag inte kan sova då, så det blir att skriva lite här samtidigt som jag ser svenskt dubbade Harry Potter, den där sista, världlös är den.

Detta blir då iaf andra natten i rad som jag är utan sömn. Det är jobbigt eftersom jag inte vet vad det beror på. Eller inte inatt iaf. Igår natt så var det nog för att jag drömde en riktigt psyhco dröm. Min hyresvärd hade slagit av ALL el som fanns i huset (iunte ens mobilen funkade) bara för att dethade brunnit i grannhuset. Jag blev så rädd att jag inte kunde prata, stönade som bara fram fel ord hela tiden. Jag sprang runt och letade efter saker som inte fanns, och det läskiga var att då och då i drömmen så "lämnde" jag typ drömmen och stod å tittade på mej själv medans jag sov. Går inte å förklara hur läskigt det var att se sej själv ligga å vara jätterätt och sparka för livet.
 Haha, det är dumt nu i efterhand. Men jag tror att det bor en demon i mej. HÖHÖ Nej jag tror att det beror på febern.

Hursomhellst så hade jag en fin helg! Går inte å beskrivas, bara upplevas!
Jag var dessutom tillsammans med Johan i 1 dygn också, utan vetskap. Men vi gjorde slut som vänner. hihi
image129
Sötälsk Sid! (jag vet att det är en dålig bild)


Egentligen så kunde detta bli ett asalångt inlägg med en massa ilska, men just nu är jag för glad och lugn för det, får ta det en annan dag. Kanske imorron!

RSS 2.0