Bita i det sura äpplet!

Det gjorde jag just, och det var surt kan jag lova!
Gröna äpplen är alltid sura, fuuck!

Grattis!

Grattis storebror som nu också har tagit körkort! =)

Suger!

Idag hatar jag folk! Jag hatar folk så jävla mkt, speciellt folk i som heter gammeldagsa dubbelnamn som är så äckligt fula och jobbiga så jag vill kräkas på dom! Jag hatar turkar på stan som går för nära och säjer konstiga saker på fittarabsturkiska, vad ska jag svara annat än "svartskalle!" (Inte på dåligt sätt, men det 'r ju deras svaga sida ju! är ju faktist inte en sån människa)
Mest av allt hatar jag när jag blir sådär skakis och svag i armarna så jag inte kan lyfta en fjäder ens en gång. Det är obehaligt, sen blir jag på dåligt humör och går runt å hatar folk, oond cirkel, väldigt ond!


85,9%

Snart mina vänner, så får jag det jag väntat på sen mina föräldrar började tjata om hur hemsk deras uppväxt var med "vilse i pannkakan", jag laddar ner den nu, å snart är den klar=)
Nu blir min uppväxt också förstörd! Nej jag tror att dagens ungdomar är coolare än på den tiden!;)

En Bild.

Bara för att jag tycker att den passar in på mitt humör idag!
image107

Nej men ändå=)

P.s det är min fitta å min flaska!


Pråblems!

Ibland har jag problem.. Som nyss, jag skulle göra något jätteviktigt, direkt jag ställde mej upp så glömde jag bort vad det var. Jag glömmer saker jämt! Har hört att det är för att jag är för oköncentrerad, men det är jag inte, jag lyssnar, fattar, tar in, sparar, men ändå så är det som bortblåst. Sjukt!
Det dumma är att jag kommer ihåg namn jättebra!

Tötnos!

Här ligger Lisa å sover, hon har gjort det ett bra tag nu också, hon har förmodligen feber. Lilla snuttan! Tur att msn är ett bra alternativ om man vill vara social
.
Allt har gått skit idag, men d kanske har löst sej trots allt, kanske kanske. Hoppas.

Alkisar är som trevliga människor, talade med en innan Alex kom å mötte mej, sen kom han igen å snackade med Mej, Lisa och Alex, sweet. Haha han tyckte att Alex var godhjärtad å att jag var tuff, hihi han ska bara veta hur ond hon egentligen är. (felååt)

P.s jag är som kär i Lisa när hon snarkar. Hon låter som en dator,

P.s igen. Jag å Emma köpte en suprisebag på Glitter, det mesta av innehållet sög, men d va kul! 

Knulla!

Nu måste jag sluta klaga å bara njuta! jag ska nog chilla ett tag.
p.s nu är jag förlovad, min sexvägran är över=)

image117image119
L.Å-E.M                                                      L.N-L.Å-E.M                                    L.N-L.Å


Fyfan vad underbara ni är!
Om det gick så skulle jag ge er allt som tack för att ni finns, tyvärr så går inte det, men tro mej när jag säjer allt!

Riep!

Rep, rep, rep.. Bättre än å skriva rip iaf, nu har vi kommit igång igen.
allt känns så bra å puttigt..

Dagen har spenderats med Emma största delen af tiden, först lunch, sen stack jag hem. När quinnan slutade så gick vi på stan ett tag, hon åkte med bussen å lämnade mej helt själv på stan efter ett tags strosande. Ringde då denna lilla sångfågel Mathilda, vi möttes vid kuken. Drog på Dalllaaahs, men bandmedlemmarna, (förutom carro då som gjorde nåt annat). dom käkade och jag tittade, skrattade å särade, vi är som alla ganska sära.
drog till lokalen, carro kom, vi spelade, vi stack, vi sklides.. typ så vare!=)

hemma nu, ska nog kanske se saw, får se hur d känns.

Början av en ny Dak!

så äre! jag är vaken å duschade precis naken, med alla dessa tomma flaskor på golvet och så vidare, någon borde bestämt fixxa städhjälp ¨åt mej! Är ledig idag också, precis som resten av denna vecka (?) vad fan gör man? jo man lunchar med Emma klockan tolv, sen går man på stan tills hon ska tillbaka på artistkontoret, då får jag antingen gå på stan själv, eller dra hem. Jag kör på att dra hem eftersom jag kan få en knäpp å bli folkskygg lite plötsligt, iaf om jag träffar en såndär vuxen som typ känner min mammas bästa kompis systers nya kille. Nej tack, är dom så långt bort så behöver dom inte säja ett ord till mej, man ser ju på dom att d blir svårt att få ur sej någonting, varför då ens försöka?

nej det skulle bli ett kort inlägg, nu ska jag klä mej å sen dra, haaaade!

Det är vår å jag känner att mitt hjärta är kåt(t?)

Min lycka sprular i hela kropppen, det går inte å beskriva hur glad  jag är! Jag konverserade med Emma och frågade om det kan vara vår, som gör så att allt är så underbart? "Det är vår älskling!" jag kände det då, våren kom och sa hej till mej på riktigt. Iband känner jag bara att jag vill smälta mej i lycka!
image116

Men vilken humörsvängning sen, igår när jag lade mej så kände jg mej så ledsen, jag önskade att det låg någon i närheten som ville skeda med mej, jag kom på att jag tror att jag ska sluta vara så feg när det gäller förhållanden, relationer och kärlek, vilket gjorde att jag istället började störa mej på min slamp-sida och  nästan deppade över det,  å just när jag skulle sätta igång å deppa så fick jag ett underbart telefonsamtal som gjorde allt så mkt bättre. Och idag är jag gladare än någonsin.

Lunchade med Emma, fetplus på dej så underbar du är! Vi "stanade" ett tag, ringde min fader och frågade vart fan han var? När Emmis skulle tillbaka på sin praktik så mötte jag upp pappa, vi stack å drack kaffe på Waynes. Det var jättemysigt, inte alls likt oss att göra sånna grejer. det är väl våren?

Igår!

tänkte att jag faktist inte berättat riktigt om min gårdag, som förövrigt var underbar! Emma lagade mumsmat åt mej, Lisa kom senare med ett skinkpaket i händerna, tötnos! Sen var det myskalas här innan vi dorg till Stefan, där det till en början var väldigt spänt ibörjan, men tack vare en viss sångkunnig kille så vart som allt så lätt!

"Pojkarna+Elin" kom senare å då blev d önnu lättare eftersom man kände fler folk.
Vi drog senare iväg på efterfest, eller ja, jag stod mest ute å pratade under tiden, men det var kul, det var skönt ute. När vi väl kom in så var vi tvugna å fara eftersom vårat lilla gäng tydligen inte var välkomana.  (fan vad jag hatar den stilen).
Istället blev det frasses och senare hem till mej efter strul om annat.
När pojkarna for så blev det nudlar och en viss Emma ville ha mjölk i(?) men hon är som söt. Sen sov vi som stockar hela bunten, såå skönt!

Snaskar pinne!

Ja, det är vad jag gör, glasspinne.. å så jäffla gott me glazz! jag skojar inte ens!
Min telefon ringde, det var min mamma som undrade om jag villle följa med simon i hans nya bil, yes please! Jättefin var den, en BMW dessutom, åå hjärtegull! Drog till Alex å visade upp den å sen på macken för att simon skulle tanka, å då fick jag glass. klaad! Plus att jg fick finmatlåda som bestod av potatisgratäng och fläskfilé, thank you!
ska nog tycka i mej det nu!
p.s det luktar vitlök i hela min stooora lägenhet trots att jag vädrar, men d är d värt när man blir bjuden på så goda middagar.
p.s igen, jag älskar mina grannar!

Plus!

Vill bara påpeka att just nu står det mesta på plus i mitt liv..

+ SATC, äntligen så har jag inskaffat väldigt många satc avsnitt, det känns som bra, jag har så jag kan lugna mitt beroende för några dagar framöver!
+Har faktist orkat städa bort lite i lägenheten, bara lite disk kvar
+(+)gårdagskvällen, hade så roligt så ojojoj! tack folk!
+ Emma blev inte less efter bara några timmar, tack snötnos!
+Jag är så pigg så jag vill göra nåt spännande!
+/- jag och Lisa bestämde oss för att skippa riksgränsen, ekonomin tillät inte riktigt, d blir väl kanske storklinta ist?

Nu mer SATC, skriver kanske en liten rad senare!

begär!

Jag belv just kär! förälskad som as! åå, jag vill ha, vill ha, vill ha! Fråga inte varför, men dom va som söta! älsk älsk
image115
finns på;
http://www.have2have.se/group.asp?group=688&page=1⊂=56

PS. jag fyller år snart.. KÖP!!




Jag är minsann ingen fegis!=)

Min mage har pirrat hela dagen idag, var så nervös så det fannns inte! Allt är bra nu å jag älskar lifet!
Fick träffa mina flickor idag, det kändes så bra! lunch med sina favvisar, det kan ju inte finnas så mkt bättre än det? nja, tror inte det är mkt iaf!
Idag funderar jag på lite lyxtid för mej själv bara. Ska laga köttfärs sås å spagge.. Sen ska jag ta en lång fet dusch, duschade imorse, men på gund v detta underbara väder så är d så smutsigt i luften.. sen ska ja nog ta mej an denna hårborttagningsmojäng.. ska jag våga? Ja för fan, jag är aldrig rädd för nåt, varför då vara rädd för nåt som ser ut som en massagestav och tar bort hår? Sen ladda upp med skräckfilmer!
Nej ibland är jag bara farligt modig.. det äör underbart :}

image113

bara för att den är skön

fråga inte varför, den var bara skön på nåt sätt!

Vad fan händer?!

Jag fattar ingenting!? jag vaknade ju tidigt imorse, å ändå så kan jag inte sova.. åå jag är så less, jaf borde ju sova nu på riktigt, ska ju träffa mina finflickor imorron.. jag längtar så mkt! jag måste nästan skynda mej i säng så det blir imorron snart.. Ska träffa 4 st personer som har viktiga delar i mitt liv.. lär ju säkert träffa 37287 andra, men det finns 4 speciella, och dom e dom enda som räknas=)
det måste ju sluta bra!

snoppsugare

Hockey idag då.. kände ingen pepp alls egentligen, men eftersom John redan hade bokat bille så var det lika bra att dra,, Djurgården gjorde mål efter bara nåra sekunder, orkar inte gå in å refferera.. men det blev då lika, 4-4 efte fittförlängning.. hora också.. det sög fet jävla getdase!

Hann bara komma innanför dörren så ringde johan.. åws vad jag har saknat den rösten, allt kändes så lugnt..Han hade saknat min också.. hihi. vi ses kanske imorron, hoppas då på det!

Snabbis!

Ja, idag har jag ju nästan hunnit med så mkt som en vanlig människa borde göra på en dag, inte riktigt.. men nästan.. Jag steg bl.a upp tidigt trots att jag fick så lite sömn, jag ahr dammat mattor åt min mamma (jag är som så snäll, jag), jag har åkt buss med John och Anton.. dom små liven, det var så längesen å d va som kul å se dom, ska med John på hockey sen, kanske nån annan också? vi ser ju..

Hursomhellst så är ja hemma igen, i min lägenhet, sitter i min soffa, å bara njuter av mina andetag! att man kan längta hem så himla mkt, hem till ensamheten.. nej, jag tror att det är mina sötnosar Lisa och Emma som jag längtar efter!

 nu är d zero dags, mumma!

Miwhi..

allt är så himla trött nu, alla sover, jag spelar fortfarande gitarr.. har nästan lust att dra på volymen på max.. ställa mejj upp å spela nåot riktigt kasst och sen skrika ut texten.. då kanske dt blir bättre i magen också?
ja vad fan vet jag? jag vågar då inte prova, det finns för många risker med det hela.. som att jag skulle ta i så att jag sket ner mej, eller att jag skulle bli döv för att jag spelade för högt, iallafall nån form av hörselskada.. i västa fall så tror jag att mamma skulle komma å vara förbannad för att jag väckte henne?
ja, hursomhellst så gör jag det inte!

 vad gör alla en natt som denna??

Jag vill leva jag vill dö i noorden ..!!

jag spelar potarr=)

Fucking jääflar!

my name is lucifer please take my hand!
Jag har så gudförbannat tråkigt och jag hatar internet! alla är så låstassociala så det är synd om dom, inklusive jag ibland.. å då jag inte är det så tror alla att man är sur över någonting, men herregud, bara för att man inte vill snutigulla med folk tjugofyra sju så betyder väl inte det att jag är förbannad, (notera att jag bara är lätt irriterad just nu!)

Jag är narcissist och spegelterrorist som kräver mer av livet Mellanbarn som glömts bort i hanteringen Jag och jag och jag och jag, allting handlar om jag Men det är mitt liv jag lever dag för dag för dag

Jag vill strippa!

åh! som ni kanske vet så siktar jag ju på karriär som strippa. Varför? tänker ni kanske då. jo för att jag gillar å dansa å ja gillar å vara halvnaken.. å självklart så har jag tänkt på alla neckdelar med tafsande kunder .m.m men det skiter jag i, jag får skaffa en bodyguard eller något sånt!! Hursomhellst så skiter jag i vad ni tycker så ni behöver inte bry er om att tycka alls!
Så jag ska alltså öppna en srippbar med fina drinkar, rika kunder och poriiga underkläder!
är nån på som delägare?


image112
Because you´re young

konstiga msn konversationer! sex är det enda som finns!

idag när jag kom hem från morfar å satte mej vid msn så var det en konstig människa som skrev till mej.. jag blir så irriterad på folk som håller på sådär, dom borde avrättas, å ju fulare dom är, desto hårdare straff, killen kunde ju inte ens stava som folk! observera att han inte var utlämsk ens!:

Z:    haha smygg bild
J:    tack!
Z:   e de du?
J:    yepp
Z:   haha, a du brukar va taskig mot mig
J:   brukar jag? vad gör jag dådå?
Z;   ser du ut så?
J:    ja ibland, men vad gör jag när jag är taskig?
Z:    ja började snacka me dig häromdan o du va tyken (bara för att jag inte skrev nåra konstiga smileys)
       men skitsamma! skicka en bild

J:    på vilket sätt var jag taskig? vad sa jag?
Z:     kommer inte ihåg skit samma ! kan du skicka?
J:    nehe.. nej d kan jag inte.. inte nu iaf!
Z:     nehe har du cam?
J:     nä
Z:    har du kille?  kk?
J:     va?
Z:     har du kill eller kk?
J;     kanske, hurså?
Z:     undrar. ska du itne svara elle?
J:     vad spelar det för roll?
Z:    om ja ska ragga eller inte
J:    det ger inget att du raggar för det blir ändå inget !
Z:    vrf inte?
J:   fö att man raggar bara om man antingen vill knulla eller ha ett förhållande, å d skulle inte funkar för jag antar att du bor långt bort (plus att han var så äckligt rövknulleäckel att jag ville spy!)
Z:   vart bor du då?
J:    skellefte
Z:    ok, vi kan träffa o knulla bara..chansen finns! gillar du att knulla?
J:    äum, jag behöver inte träffa folk över internet för att få mej ett ligg, så jag tror jag klarar mej
Z:    har du lätt för att få knull?
J:    johoodu!
Z:   har du nån kk?
J:   men varför frågar du ? det är väl min ensak om jag knullar eller inte, det är min ensak om jag har kille eller kk.. vaqrför ska du veta det??? (det lät bättre än att säja att jag knullar allt som rör sej som jag inte känner bara för att slippa hålla på sen!)
Z:   e kåt
L:   jaha, å du tänder på å få höra om andras sexliv eller?
Z:   du berättas
L:   men nej

sen ville han inte prata mer med mej, jag som tyckte att det var så kul å driva!! ååhjag blir bara så less på folk som får för lite seex, snälla, mer knull åt världen!! För min skull! eller dela ut gratis njutningsprodukter så att folk slipper störa mej!

Hemma igen nurå!

Äntligen hemma efter 8764878 kg mat hos morfar, ååh, det är så jobbigt å vara där, han vill ställa sej å laga buffé även fast man vet att vi åt innan vi kom.. så han fick bjuda på fika ist, han är som så söt.. det var kul å träffa han! Käkade middag "med" k4 soldaterna, tänkte på johan hela tiden, men han är änåd ingen soldat, inte för mej, nej för mej är han en söt liten pojke bara!
Allsång i bilen, skönt å lyssna på bilstereo, morfar har ju var orginalradion i sin bil från typ 65, eller ja! ni fattar iaf!

saknad!

idag kanske ni undrar vad jag har gjort.. joo jag har vaknat.. där kring 9 steg jag upp, mammsen bjöd på kaffe. hon kom förövrigt hem igår natt kring ett, å vi satt uppe å pratade länge, så d var ilte segt att sedan stiga upp tidigt, hursomhellst så drog vi till boliden kring 10, hon skulle klippa sej, å jag hade inget bättre för mej ändå så jag följde, satt dfär å halvsov i stolen, ville inte klippa mej, men blev dock så jäävla sugen på att färga sönder mitt hår! funderar fortfarande på att göra det. jag ska nog göra det!

Nu sitter jag här med värk i nacken, snackar med snuskiga utlänningar på msn, som inte verkar fatta att jag inte vill! Kan dom inte lära sej svenska när dom likaså är här? Det ger ju inget att bara dra fötterna efter sej! (det gäller alla arbetslösa snuskisar! även svenskar)
Sen ska jag dra till arvidsajur å hämta Audin.. lilla gubben! Käka middag där, på frasses, jag som hade hoppats på afrodite, mene mene!

vi är alla sjuka!=(

image111

Flickor! jag saknar er!=( krya på er, hoppas på kärlek till helgen!

Minns nI?

säj en låt! vilken som hellst, så längde den inte är världelös! jag har så tråkigt!

jag har hunnit baka såhär efter middagen, jag hade tråkigt, är inte direkt sugen på å käka upp den, funderar på att överraska mamma när hon kommer hem imorronbitti.. hoppas hon kommer tidigt!
Jag har feber än.. det måste vara nån konstig sjukdom, för jag är så torr att jag tror att hela jag ska spricka om nån skulle nypa mej i skinnet! Nu jag jag lira lite "potarr"!
ps jag är naken nästan!

image110

Minns ni?

Ny design!

Nu har jag pillat å fixxat.. är nästan klar, men jag orkar inte hålla på mer nu!

tar det lugnt som fan! Har hållit på med en design hela dagen, är ju som sagt sjuk än.. det är så tråkigt! For till mamma idag, men hon är fortfarande i Lule. Nån måste snart komma å dansa för mej, detta suger totalt! Tur att jag har "potarren" här så jag kan lira lite!

It was on the good ship venus
By christ, ya shoulda seen us
The figurehead was a whore in bed
And the mast, a mammoth penis

Övergiven?

Först å främst så vill jag bara tacka för igår! Tack för allt! Tack flickor för att ni förgyller mitt liv! Tack Emma för den goda maten! Tack Lisa för att du är min flicka! Tack Carro för att du kände som jag med dallas idag! Tack Torkel (jennifer) för att vi fick döda din lägenhet igår! Listan kan bli lång, men jag tror att ni fattar vad jag menar!
 Hade så oerhört roligt igår! Trevligt folk hela dagen, Simon var trevlig på morgonen, Johan var trevlig på dagen, alla var trevliga på kvällen!

Det kanske är därför jag känner mej så besviken å nere nu? Åkte hem för att umgås med familjen, och för att min praktik är här, och nu när jag ändå är hemma så finns det ingen här, alla for! Mamma åkte till sunderbyn för att Moster var sjuk å skulle opereras, förståerligt! Pappa kom på att han skulle fara till malå, sista dagen jag och ha kunnat umgås, å han sticker, det känns surt, men det är väl ok! Känns som om jag har feber också! hett!!

 i´ve been low i´ve been high im in love with this life

Dödsångest!

Är så oerhört trött! har hunnnit mycket idag fast klockan inte ens är halv elva! steg upp kring halv sju.
 En morgonpromenad är nog det skönaste som finns (bortsett från att nysa, pilla i naveln och samlaga)..
Det var skönt för man vaknade som, sovde trots allt bara 4 h, vilket man inte borde göra när det är helg!
Hade sån dödsångest så det fanns inte! Jag tänkte på allt som kunde få mej att bara dö medans jag sov, exempelvis vaccinet mot livmoderhalscancer. Hjärtat klappade allt hådare, vilket gjorde att jag blev ännumer skraj, som ledde till att hjärtat slog allt hårdare, men senare med ont i magen å mindre hjärtklappning så somnade jag å sov så gott!
när jag vaknade var jag tvungen att googla dödstalet, det lugnade mej mkt när jag såg att det säljs 20 miljoner doser globalt och 4,5 miljoner doser i Europa där vi haft två dödsfall, då kunde jag andas igen å min dag var räddad.

men jag blev dock inte på bättre humör när jag skulle ringa å drygprata med mamma som är i boden, så svarade nån annan skitunge å sa inget när jag sa hallå.. Mamma har tydligen övergett mej totalt, det får jag leva med, jag kan ju göra pappa lite mer feminin än vad han redan är!

Lilla John! Ett brev till John

Hej John!
Nu vet ju jag att du läser min blogg. så jag tänkte skriva ett brev till dej eftersom vi så sällan snackar..
Du är som så liten å söt, å du är nästan som en liten lillebror, det är därför jag slår dej s¨å ofta, jag minns ju när din storebror slog mej när jag var i din ålder, så det är som tradition förstård du!
Jag vet att du älskr mej, å därför så kan jag göra dej lycklig å berätta att jag har 2 veckors prao i jörn, så jag har nog tid att komma förbi på skolan å puckla på dej en aning! du blev du väl allt glad?
puss på dej grabben!
image108

Mys denna kväll!

nu er jak hema i jörn!
ändå skönt. Mysigt, lagade kebab till min kära familjemedlemmar och sen bakade jag och min söta lillebror kladdkaka.. medans jag väntade på att den skulle bli klar så tog jag ett bad med mineralscrub å läste makeupstore´s sminktidnig, som nu börja bli gammal..
var skönt för att jag har haft så ont i nacken.. blev inte så mkt bättre, men d va skönt att slappna av ett tag!

Bilder från igår förresten!

Jag orkar inte städa än.. så först lägger jag upp nåra bilder från igår.. warning! mest porr!
image99



image105



så skönt!

somnade innan tolv igår.. d va så sköönt, vaknade kring 10 sen, fick för mej att klockan var 20 över två, så jag fick panik eftersom vi har ett engelskaarbete som ska vara inlämnat klockan två!
Det är nu klart och inskickat, en sak mindre att oroa sej över!
Funderar på att gå ut å gå eller nåt, det är så fint väder, och pappa kommer inte å hämtar mej förrän strax före fyra, så jag har mkt tid på mej att göra saker.. städa kanske? tror nog att det blir någonting sådant!

sammanfattning af dagen

vaknade tidit som as.. drog in på stan, skulle möta Carroo på skolan å vänta på Emma dära, hann just till utanför skolan innan Emma ringde så jag sprang på HM för å möta henne, d var shåpingdags! hittade ett par byxor för 29qkr och en tröja för 49 kr.. det är en hel outfit för bara 78 kr!! Vi mötte upp Lisa sen, dorg på skolan, hade naturkunskap å sen slutade vi.. Drog på dallas sen, middag för 2 =) råmys!
sen var min kväll typ över, gjorde nästan klar engelskan också.. good girl!

Hur har eran hjärtedag varit??

mobbas inte!=)

Jaa,
t-shirt- Gina
Cardigan-H&M
Jeans- BikBok
men d e typ ändå inte jeans
tänkte att eftersomjag är såå snäll idag så tar vi oskulden på min "dagens outfit", har aldrig tagit nån sån bild tidigare, eller ja, iaf inte lagt upp nån bild.. men här har ni iaf vad jag ska ha på mej idag, och på dejten med Lisa..

Stan 12:10, ska möta Emma, ni kan ju bara gissa vad vi ska göra?? mjoo.. vi ska shoppa!!=)

Puss så länge!



Glömde berätta om gårdagen..

Den var då hursomhellst underbar! har inte haft så kul på länge.. Boxning, Dans, Karaoke, simpsons, massage, musik.. ååh det var så roligt, tack för igår.. d kändes uppskattat!=)  

Hihi

Have you ever wanted someone you just couldn't have...
bara för att det är alla hjärtansdag idag
så hade jag tänkt lägga in en gammal lugn klassiker med Def Leppard
'
Def Leppard - Have You Ever Needed Someone So Bad
Kände att jag hittade en hel del fina låtar som jag ville ha med , så jag funderar på att lägga ner dagen på att lägga upp "hjärtemusik" på bloggen idag.. Får se om det verkligen blir dock.. =)

Varför?!

klockan är nu ca 20 över 6.. vad fan g ör jag uppe nu då??vaknade ca 5 i och låg bara å myste.. kände ettt desperat behov efter vatten, så d va bara å stiga upp.. är inte så himla trött nu, men vill ändå lägga mej å sova en stund till så att jag är fin å fräch idag.. det är ju trots allt alla hjärtans dag idag, själv ska jag och Lisa på dallas å käka!

Vad ska ni göra idag? Nån snygg  dejt kanske?

Nu ska jag somna till sony x.. hihi
pusss så länge

sug penis!

hmm.. jaa, d e ju s d känns iaf.. höften värker som as å jag e jättetröttttt!!
ska nog käka en varm macka mo jag orkar, sen soca som en stock, imorron väntas d gympas och sen naturkunskaå..fett najs1 orkar inte anstränga mej just nu... längar gudomligt mkt efter pappa
hur har eran kwäll vare?

Äckelpeckel!



åååh, det är så äckligt att jag får hurven å vill spy!

hihi!

16226 fuckingshit!

idag har jag gått 16226 steg, det är 14 kilometer och 1,4 mil.. jag har inte gått för att motionera med "flit".. utan för att jag är rolig å jag gör många roliga saker!=) haha jaa, nu är jag glad, för vi har repat för första gången sen jullovet (?) fack! d e alldeles för länge.. Nu ny replokal också, eller en äggstra iaf.. Nu håller vi till på lofet också, naajs! Nu kan vi repa mer än en gång i veckan osv.. helt glad är jag=)
Nu är d bara å ta d lugnt.. ska ju faktist gå till vitberget imorron å sen äventyrshuset.. naajs=)

image92
"skivomslage"


Pewss

Njae

Jag vet inte riktigt, är helt slut, dock glad ändå.. linte peppad på så mkt.. Hursomhellst så ska jag repa ikväll.. då borde allt bli bättre! som jag har längtat! nui fattar nog inte! men hursomhellst..
Dagen då?? mja, började som konstigt, kom 5 min försent, tror inte att jag har varit så snabb i hela mitt liv. Vaknade kvart över åtta å började fem i nio så jag gick väldigt fort imorse... vilket resulterde i ont i höften så jag bara ville dö!
Sen plågades jag med matte, jag plågades för att jag var så trött, för att jag hade så ont, och för att jag var så hungrig.. shit jag älskar å klaga.. sen blev det en broccoli- och skinkpaj, sen drog jag å Emma på stan, hon skulle hitt 2 st toppar, men det blev tre.. å sen måste jag ju bara ber'ätta att Emma köpte äntligen den där söta fuskpälsjackan, jättefin=) Hon är som en prinsessa i den, jättefiin=)
Saknade dock Lisa idag, hon var sjuk... igen=( ååh!=(

hursomhells så måste jag börja göra mej klar nu.. reeeep ffs!!
puss

Lycka är...

det finns så mkt som jag är glad över i mitt liv just nu!! jag har världens underbaraste vänner, tack för att ni finns! ,
jag har vare hos Jenny nyss, det vr så skönt! vi satt bara å tog d lugnt med pocorn (jag säjer så, så jag stavar likadant!) sen färgade jag hennes hår, blev skitsnyggt=) åsså så sjöng vi ju självklart singstar, det var som skönt.. tack för ikväll Jenny! ååååå förresten!!!!! läääs!!! JAG SKA REPA IMORRON!!! Mathilda ringde, vi ska iaf dra till loftet.. åå happy Lina !!!!
Måste göra engelska nu..

Lycka är att kunna se!


Hörs!

Titta ut!

Det är så fint väder ute! åå d e så skönt!
vaknadfe kvart över åtta å vädret var underbart! 3 plus hos mej! pigg blidde man!
nu har jg matte sen slutar dagen! yeeey! niceis!

OOJ! Det börjar dåligt!

Vaknade för typ en timma sen, en arg mamma osv, missade fittbussen hem så jg måste ta jävla senbussen, får klaera mej tills dess, saknar flickorna så jag måste ha bra tidsfördriv tlls jag tar mej hem..
Det roligaste med mitt sovande är att mamma och pappa, speciellat pappa hotar med att jag måste flytta hem om jag inte börjar stiga upp i tid, då kan jag ju bara berätta för dom att om jag måste flytta hem så kommer jag ändå "missa" bussen hem å sova nånstans i stan, och i värsta fall så måster dom komma å hämta mej, vilket slutar i lite pengar pga att dom måste tanka och i slutändan så blir det dyrare än att bo själv..
I värsta fall så tar deras dotter livet av sej pga instängdhet å deprission för att hon måste vara i jörn.. som tur är så ska jag inte hem till jörn på väldigt länge nu, är som fullbokad en tid framöver!

Dessutom talade jag men Micke, min fästman, fick reda på att vi var "liksinnade" när det gäller vissa saker, så vi har inget å dölja för varandra!

Funderar på att sminka mej och packa ner en massa skit i min väska nu.. får se hur långt jag tar mej!
PuZZ

Ass & Tities

Stefan sov hos mej inatt igen.. vad kan jag säja? var inte tänkt så men han var full som vanligt så d blev som d blev.. han snarkade då inte den här gången iaf.
första gången vi sov själva.. allt gick bra å vi snackade faktist riktigt mkt.. kändes bra!

Mamsen ringde å väckte oss sen.. var faktist uppe och pigg fort efter det, trots 3 timmars smön. Sen bar d iväg till jörn.. faack, myste med Alex och Simon, kollade film osv.. mamma kom å lade sej eftter maten.. Kollade på melodifestivalen (HUVVA!!) och senTitanic, trodde faktist att jag skulle flänna, men icket! En glad Lina som bloggar nu.. inte ens så himla trött trots tiden!
Hem igen imororn! Bus med mina flickor, visst tjejer!?

Puss!

Tack

var på skolan idag... faktist! gjorde klart collaget om flygplatsen..
När jag nästan var klar så ringde lillebror, som jag sällan pratar med. Han ville att jag skulle möta han och hans mamma och min andra bror när jag var klar.. så när jag var färdig så drog jag 3 våningar upp ( YEs otroligt perfekt)
satt där i ca 1 timma, drog på stan ett tag sen drog vi på dallas å käkade, inte så sugen på pizza fasktist, men men..

Bion sen, national treasure 2.. var ganska bra till en början.. men slutet var helt spårat å jag fatta ingenting.. jaja=)
fick då snackis me J idag, har inte pratat me han på evigheter eftersom han hade nå grejs som han var tvungen å göra, sen ringde han idag.. dagens förgyllare.. han ringde igen sen.. och när jag var på bio.. och nyss=)

image91


Nu gott folk ska jag sova, om inte S ringer å jag får oväntat besök.. fan om jag orkar assså.. är helt slut å överkörd..

Hur var er dag?=)
P.s
det kommer en 2:a av narnia också.. verkar världelös så ni vet!!!

Tack till alla som gav mej en fin dag.. tack till alla jag träffade idag!=)

Män kan väl också bli misshandlade i hemmet?!

Jag läste nåt om feminism, ingenting negativt eller positivt, men ändå så började tankarna földa i mitt huvud..
Jag är feminist, alla ska vara lika osv.. men jag är för det ingen överdriven feminist som tycker att kvinnor är bättre än män, jag tycker inte att kvinnor ska ha högre lön än män, och nu till det som stör mej allra mest - kvinnor, eller folk överhuvudtaget som inte tror att en man kan bli misshandlad av sin fru.. vad är detta?! det är klart som fan att han kan, inte för att det händer lika ofta som när männen slår kvinnor, vad man vet iallafall.. men ändå, ellr så är det så att det händer lika ofta, bara det att män, som oftast tror att dom står högre i rank än kvinnor, inte vågar erkänna att dom blir spöade av frugan.. vafaaaan?! jag blir så less.. ser ni inte att allt är en enda ond cirkel?!

Vad tycker ni?!

Det är först när man vågar erkänna sina fel som man kan ändra på dom!


Dagen i övrigt:
På skolan, två lektioner på schemat- Gympa och Naturkunskap..
Torsdagar är ju lätt dom bästa dagarna skolmässigt.. 2 lektioner, sovmorgon och sista skoldagen för veckan..
Nu kan jag då HLR! vi hade teori på gympan och nåra gubbar var och visade en allvarlig (rolig enligt mej) film där man lär sej hjärt-lung räddning, sen skulle vi testa på läskiga dockor.. dom klickade och d kändes som om man knäckte bröstkorgen på dom när man tryckte..

Gick på stan med söt-Emma sen.. hur länge knude d ha varit? 1,5/2 h kanske? bestämde att jag inte skulle köpa nåt.. det gick ändå käpprätt åt helvete när jag kom in på GinaT.. köpte två korsetter..
borförklaring 1: Det var REA som fan
bortförklaring 2: Allt som var på rea kostade(bara) 29 kr..
klart man blir shoppingkåt då!


Åkte sen hem, sen ringde Jenny, hon kom förbi å såg film å updaterade varandra.. d var mysigt, var ju så längesen sist.. tack för ikväll gullebarn!=)

P.S

Hade ingen aning att Creed hade gjort ett låt till lejonkungen.. Haha, hade den på hjärnan så jag tänkte att jag skulle youtube:a den lite, men wtf.. där var lejonkungen, det minns jag då verkligen inte..
Ps igen.. fråga inte varför jag ville lyssna på Creed, kändes bara som om jag var sugen på det idag.. Ändå fint:


Pamela Andersson

 höll inte ens på å ta mej upp imorse.. rusade iväg till skolan å kom faktist i lagom tid, d e inte alls vanligt för att vara jag, så jag ska nog vara lite extra stolt över mej själv idag=)

3 lektioner idag då, 2 prov.. IG på ena.. spanska e nog inte min grej egentligen, svenska då? jaa, man kunde väl knappast få IG på ett s.k "prov".. vi skulle typ analysera en bok, å d e ju omöjligt för henne å veta vad det står i boken som jag har läst? JA precis ;).. men jag blev lite panikslagen igår när jag kom på att vi faktist hade "prov" idag, eftersom jag bara hade läst ca34/300 sidor in i min "riktiga" bok.. det sög.. men som tur var så e jag ju så finurlig..ikväll måste jag se 2900 happiness, har bara halvsett ett avsnitt än.. fuuck..
D känns som om denna dag kommer å bli tråkig.. Inga telefonsamtal från J eftersom han har nåt soldatprov.. Hoppas på Lisa som Kanske skulle komma förbi sen efter hon hade vare å repat... ååååååh bajsunge jag vill också repa, Carro? Mathilda? hoppas nån av er läser dettta, JAG VILL REPA, vad händer?!

BTW... jag är besatt av Pamela Anderson, "hej jag heter borat typ!".. men inte på det sättet.. Alla silikon-gunnars blir ofta satta i ett och samma fack.. varför?! Jo för att alla(nej men dom flesta) är så jävla trångsynta och ser det dom vill se.. Jag kan bli kallad dum ibland.. men jag har 121 i IQ.. det är bättre än 91% av sveriges population, iaf enligt illustrerad vetenskap.. jag kan bara tänka mej att dessa brudar är minst lika smarta, kanske inte alla.. men jag vet att nån av dom har säkert högre iq än du som läser detta nu.. (aj bli inte arg, men på riktigt...)
Men om ni tycker att dom är så värdelöst dumma.. kolla inte på deras filmer eller deras bilder då!
image89Idag älskar jag mej själv å d ska märkas!!

Hejsan!

Ojojoj nu e jag på skolan, helst slut i hela kroppen.. fyfaan va slut!
När jag kom på skolan satt söt <Emma och väntade på mej.. =) Lisa har inte dykt upp än.. Lisa var är du??
Prov strax.. önska mej lycka till!

RSS 2.0