UG!

Jag och emma äör i jörn.. På ug. Det är stek, vi steker valfritt hårt.

Det är ju stek!

Om jag fick välja så skulle jag steka hela tiden, no skemt! Det är sommar, det är najs och jag har faktist kjol och högklackat idag, tro det eller ej, men jag känner mig faktist lite kvinnlig!

Jag vet att ALLA undrar vad jag gjorde igår?! Joo, ni förstår att jag hängde på nordanå med trevliga (nåra kanske var det) klasskamrater. Alla är så fina i deras sommarleenden. Och vårat lg vann faktist vollybollen! woohoo. Tror bestämt att det var tack vare en viss... (Jak er snel och nemner inga namn) som var så full att han inte riktigt brydde sig om det gjorde ont att kasta sönder sin kropp.
Drog sen till simon och kollade på de äckliga små fågelungarna. Dom var faktist lite söta måste jag säga.. Men mest äckliga.
Under min promenad från nordanå till simon så kände jag en väldigt bekant lukt, jag blev lycklig av lukten och lever på det än.. Marylin!

Snart kommer floristen och socialiserar med mig, sen ska vi fara och sola, sen kommer Emma och sedan kommer simon och för oss vidare till jörn sen pilträsk där vi ska vara overkill som as!

image161
YES!!!

Förstår ni att jag är lyckligast i världen!?

Spanska

Fan, har varit nervös öcver "det stora spanskaprovet" nu ända sedan jag fick veta det. Pluggade som en tok igår, nu är det gjort och jag tror jag skrev på i stort allt och det var hur lätt som hellst.

Var med Jenny igår, hela dagen/kvällen. Vi solade, så jag är brun, brun, brun.. Känns det som iaf. Tror inte att jag behöver sola mer. Nu när det är så fin väder ute så är det ju lika bra att vistas där. imorse var det 30 grader hos mig.. Fan va nice.
Efter solningen drog vi å tjacka kebab och sen for vi å träffade Antoni, han har som förändrats på något sätt.. Till det bättre dock=) Träffade även Fredde, han var likadan som han alltid varit.

Hihi, jag kan GH nu.. eller ja, kan å kan.. Lite iaf, jenny tyckte att jag ar bra för att va första gången iaf.  Hade då iaf jättekul igår! Tack babe.. Och alla andra också!

Bara för att jag var på så bra humör i morse så tänkte jag faktist plocka varsin gul blomma åt mina små sötnöss.. Men ja skippade det för att jag var lat, och jag hoppas att dom ändå vet att var och en av dom är solstrålar i mitt liv!
Puss på allt levande.

Jajjemän!

Känner mej inte alls fräsch, ont i huvudet och svett i ögonen. Allvarligt, det känns som om jag svettas i ögonen! Hade ändå tänkt stanna kvar på skolan, har en massa prov som ja måste göra. 1 omprov och 2 ogjorda. Förrutom febern så känner jag mig också hängig. Det är en sak från mitt förfluta som det så fint heter, som håller på å jagar mig. det är lite surt, ska glömma och gå vidare igen. Det var ju inte så svårt sist.

Emma ska till tandläkarn klockan ett, då ska jag plugga flitigt!

ha d!

Hej hej!

Ja, jag kan ju hbörja med att berätta för er att en viss kåggan klagar på att jag inte varit inne på msn på typ 4 veckor, jo läget är såhär att jag har inget internet hemma. Nån som har lllust att betala??

Hursomhellst så har jag shoppat idag, en till klänning. Äta nu, skriva sen!

Gästblogg!

Om du blir sur nu Lina så är jag ytterst ledsen, men det är inte game on just nu och det finns ingenstans att sova på den här skolan, i alla fall inte bekvämt.

Lina och Emma är och shoppar, vet hut hörrni, jag är för trötter.
Jag stekte jsut, nu vet jag inte vad jag mer kan skriva

nu vet ni att vi lever i alla fall, alla på Thoren Business School.
ANDRA KLASSEN ÄR DRYG.

/ Lisa Nilsson.

hej flickor!

Ja! Alla som läser min blogg är flickor, det är bestämt sedan innan ni ens föddes. Till och med de med penis som läser är innerst inne flickor!

Hursomhellst så har min helg inte bestått av så mkt annat än kärlek från olika håll. På fredag hade jag heldag med pappa, vi fikade med simon, gick på stan, köpte nya strängar (Ja, igen! Denna gång svarta) osv. Pappa vaqr tyvärr tvungen att fara hem sen, han skulle egentligen låna simons lägenhet, men ICKE!
Stackarn var tvungen stiga upp tidigt sen på lördagen å åka tillbaka in till stan igen, fett jävla onödigt!

På lördag följde jag med pappi till a-torp, det var anderstorpdagen (=Min lillebrors skola tjollrde om nåt) inte så överkul, men jag fick då träffa folk iaf. När jag kom hem fick jag umgåsd med mina små älsklingar.  Lisa for direkt efter Eurovision. Emma stannade däremot kvar över natten. Det blev lite av en nostalitripp då tv visade Atomic train och sedan Edward Scissorhands, fan vad jag älskar den filmen.

image160

Smärtsamma fredag!

Lisa hade spelning igår, hon var superduktig! Det var även nåt slags metalband från ume där, vi headbangade som as, nonstop i ca 30 min. Fyfaan, jag hade lika ont när vi var påväg hem som dagen efter sist! Haha, najsis! Men jag är ändå lycklig!

puss på livet  

Debatt

Vi debatterar före fullt i klassen nu. jag, Emma och Lisa ska kämpa för  att legalisera prostitution. Coolt!


Mamma skickade en massa bilder på tapeter igår. Jag fick välja hur mitt och simons / gästrummet på mjölkudden skulle se ut, tänkte mej typ militärgrönt med en cool fondvägg. Jag älskar nya krejjer.
Nu åter till arbete, puss!

image159
Jag är glad att jag har er!

Måndag morgon, alltid lika tråk

Det pirrar och kittlas i hela kroppen! Jag och Ian sitter här på skolan och är jääävulst koola!

Lite förbannad är jag dock. I fredags fick jag veta att vi började klockan 8 imorse. Sen vart det tydligen ändrat till 9. Jag steg alltså upp en hel jävla timma för tidigt, för att komma på skolan och sedan sitta höär i en timma. Kom igen nu Tbs bättre info plz!

Annars är det bra.. Dåligt väder och snart sommmarlov.. vilket betyder PEACE AND LOVE!!! wooooohooo!

Berättar om helgen senare, kommer sikkkert med bilder också!

Love it!

Helt underbart! Idag är jag en av världens mest lyckligaste människor! Allt är bra och jag svävar som på moln. Af många anldningar, en av dom är att jag hade underbart kul igår. Spelning med världens sötaste publik som stekte och röjde. Love på er!
jag tror jag mår lite som jag förtjänar idag, för mycket stek och röj leder ju faktist ganska lätt till nackont, och det vill jag lova, att det har jag. Undrar  hur mina kompanjoner mår?
Efter spelningen fick jag en vibrerande snopptändare i handen.. Uuusch, jag som inte gillar dildos.

Cred till mina bandmates bara för att dom är bäst!

Nu skola. kom en timma för tidigt för att göra nationella, och vet ni vad? Det ska inte ens öras förrän sen idag!? KEEWK! Men jag älskar iaf!
image158
Puzz

Åh din kuk!

åh spelning ikväll. Åh kom! Åh det är på e4an klockan sex, åh snart har vi engelska, åh emma är kåt, åh jag har köpt hårfärg av hemme, åh smek en pung, åh nu logga johan in, åh vi ses sen!
image157
Emma liknar en pung!

Hej!

Är fortfarande på skolan, lugn efter ett intensivt gympapass. Tackar Emma för att hon skickade bilderna till mej!

Nu naturkunskap! Ciao!

En dag

... en Tisdag, en veckodag,den stressigaste veckodagen i mitt schema,  precis som alla andra dagar, förrutom att vi började 8 imorse med nationella prov i matte. efter det så har all min tid gått till att döda strötid. Jag och sötnössen (!) drog till bibblan.

Se blir det gympa och naturkuskap. Efter det- stressa hem å kasta i mej käk och sedan å repa. Sen stressa tillbaka å hem å sova eftersom jag kommer vara så trött att jag vill dö, (Som vanliga tisdagar) GiKn!!

Tack för hjälpen igår Kåggan, Tack för att mina sötnöss finns och tack för att jag lever ett underbart liv!

VIKTIGT!

-Jag är en sån som inte tror att killar har känslor, jag vet att dmo har det, men jag tror inte det.
-Går det sura på kullersten? NEJ!
-Jag och Simon A är nu ett par, vi vill skaffa lyxvilla i Alanya, vi är så kera!=)
Give the iron!

Pusspusspuss mina små älsklinar

på skulan

Sitter å tar det lugnt här. Emma visar helt vrickade filmer på youtube. Naqjs.
snart matte och so. Sen ska jag hem å stortvätta.

P.s, spelning på onsdag på e4:an, be there!

In sävast

Er i sävast nu, åkte buss till >Lule halv elva imorse..
Gådagen var helt fantastisk, jag och mina två favoritflickor chillade, och hade allmänt trvligt!

När jag anlände i lule behövde jag inte vänta länge förrän mamma och peter kom och hämtade upp mej. Jag som bara trodde att det skulle bli en helt vanlig dag, eller en helt valig shoppingtur, men icket! Vi drog å käkade på frasses sen bara lämnade vi Lule.. efter ett tag fick jag veta att vi skulle på ikea.. wiie!

fick mej 2 temuggar, en laptopväska, 2 pår skor, en hylla osv.. Ska köpa ett cdställ och ramar nästa gång.. för det blir en nästa gång! Och bara på vandringen runt så råkade jag faktist sno med mej 20 st pennor också..

Sen tvärstack vi till Finland.. Jag såg en finsk hund.. cooolish! Var bjuden på fest i lule också, men jag avstår.. Muckfester kan spåra!



Naajs!

Idag är drt fredag!

Å det är inte lördag, utan det är fredag! Emma har fixat en ny design på sin blogg, ganska najs faktist!
På begäran av Kåggan så måste jag flänna lite över att hans blogg är nere.. såååå sorligt!... NOOOOT! haha, (Felåt!)

Nej men hur som hellst!
Ikväll blir det pizza med brudarna, busande och trallande! Undewrbart!


Vädret är najs, jag och LisaW har hunnit solat, broownie!

Kuksugare

KuksugarEmma stal min laddarjävel, sug på den era jävla pungar!!

Min kuksugarmamma vill inte hjälpa mej! fuck!

Jag äör klar med 2 st arbeten, jag fick VG på min uppsats, VG på ett könstigt prov, VG på Vår värld häftet och G på FN provet, känner mej ändå halvstolt<!

Fcuk

Jag har min fcuk tröja på mej idag, faan va coolt!

Är på skolan nu, 31 min kvar tills vi börjar. Då undrar ni säkert varför, och jo.. Mitt(höhö) internet dog hemma igår, och jag hade ingen aning om när vi började, bara att det var efter 12. Så bättre tidig, hugh?

Hursomhellst så hoppas jag att det kommer någon snart som kan umgås lite med mej, det är dött å tråkigt här!

Knöll?

Min dag har varit llite från och till, men ändå najs. Aina lärde mej lite i matte som jag inte fattade nåt av, men nu är det lite klarare. Sen träffade jag pappa, vi drog på Jam och jag fick färgade strängar till min potarr (som nu för tillfället är en bas!). Dom var röda för er som undrar!
Efter det så besökte vi storebror, han bjöd mej på middag, Shnel! Sen rep, som gick halvbra, bortsett från att jag var knulltrött. Gick sedan en omväg hem, det var så härligt ute, mums!

Hemma nu och kollar på nån konstig filmish på deve.
Min nya vän.. Som jag nog är lite kär i. Han heter Karl och är glad.
Das strängs, mumma! för 180 spänn på jam så blir dom dina!

Godnatt!

I väntan..

Sitter kvar på skolan, trots att vi fick sluta tidigare. Funderar på att plugga lite inför en massa skit, plus att jag ska vara duktig ikväll efter repet. Då kommer flickorna och vi ska ha pluggkväll. Helnajs!
Pappa ska snart komma och hämta mej, han skulle först lämna en cykel åt Tobbeoch sedan dricka kaffe där. (Hata väntan!)

Det var tänkt att Simpan skulle in å pilla igång hjärtat, men hjärtrytmen var tydligen bra så han behövde det. KÄndes ju skönt iaf!=)

Och självklart så ska jag inte glömma bort att gratulera dessa rtvå nyblivna 18 åringar, som faktist fyller år idak! Orly och Skrule, Grattis så mkt!
image152image153

Despite All This

Despite All This - Cock Sparrer


Jag är kär i den fulaste pojken i världen

Han är ingen och det är så skönt!

En oskulds bekännelser

Jag har aldrig Knullat!  Inte ens lite kuk har jag fått mej!




Inrte på länge iaf!

Detta är skrivet under pistolhot

'ändring!

Jag skemtade bara om det dåliga vädret, det verkar bli ett väder idag också! YES! Buttyful som man kan säga!

They told me he was bad..

Ännu en ny morgon, denna morgon är det en måndag, och det var första på länge som jag sov själv och inte vaknat av något speciellt på morgonen, asnajs!
Vädret suger idag, höll på att frysa ihjäl imorse, bajs! Hatar å frysa på morgonen! Så nu vet ni det.

Dagen kommer att bestå af spanska, matte och so. Sen drar jag väl på stan eller nåt, ska då vara med Jenny var det bestämt.
Jag har dessutom räknat ut att jag behöver 320 spänn för att må bra denna månad. kan nån vara söt å sätta in det på mitt kowntow?

Åh, imorgon (tror jag) Ska Simon få starta om hjärtat, skönt! Hoppas att allt går bra. Lycka till bror!

Jag är en riktig TÖNT!

Tänkte vara lika töntig som alla andra!

Har du pussat nummer 2
: Har ingen aning om vem det är, förmodligen inte. (Om det inte hair varit ett strul som jag har tagit nummret av för att sedan aldrig ringa tillbaka?)
Vad har du för rellation med nummer 20:  Automatisk kundtjänst - vi pratar hemsk sällan!
När ska du träffa nummer 30:
Carro - Imorgon på skolan om hon är närvarande.
Är nummer 8 söt: André- Ja det kan jag ju påstå, det är väl alla junkies?
Vad var ditt första intryck av nummer 33: Chrille- Pucko! Men sen visade det sig att han var en fin vän.
När träffade du nummer 9: André hem (samma som nummer 8) Inte den blekaste!
När ska du träffa nummer 14 nästa gång: Ante Å, snart hoppas jag!
Är du nära vän med nummer 13:  Anton - ja, en gång i tiden så skulle vi ju gifta oss!
Har du gått på bio med nummer 4: Alexander Å - Inte den blekaste, men vi är ju kusiner så sikkert då vi var små.
Skulle du kunna dejta nummer 5: Amanda - njaa.
Vad pratar du och nummer 45 oftast om: Emelie - träffas hemskt sällan, så typ vad som är nytt i ens liv.
Känner du nummer 1: Aina Renström - Så väl man känner nån som man har gått i samma klass som i snart en termin.
Skulle du kunna ge nummer 15 en kram: Anton - Jo, har förmodligen redan gjort det.

image151
VI ÄR FETT SNYGGA!


Goddag!

Sitter hos Lisa, där jag nyss vaknat upp. Igår var det en händelserik kväll må jag säga! Först grilade vi hos Lisas kusiner som trodde att vi spelade på en annan planhalva (aka. Lebbos) Sen kom vi på att vi skulle till Emma, så det gjorde vi. Hon hade gjort det så mysigt med tända ljus, hon hade tillochmed bakt blåbärs/hallon paj! (tack sötnos!)

När vi skulle åka hem var det ju mindre kul. Lisas moppe var kall och startade inte, så vi ringde hennes bror Anton. Han kom.... Men körde fast, och inte lite heller. Som tur var kom Emma och hennes mamma ut och hjälpte till.. GIRL POWER! WOOOHHOO

Hur som hellst så är det bra väder och Lisa duschar, hoppas att hon inte har tänkt vara allt för nördig då hon kommer ut, och sitta här... igen, vi ska ju faktist hämta mopedmonstret också!
Ha en bra dag, för det ska då jag ha!

Puss

RSS 2.0