Pissellise jag hatar detta med rubriker!

Sötnosen ringde idag. Eller ja, han ringde igår kväll, men hörde inte mobilen eftersom den låg på ljudlös i köket, sedan rinde han halv sju imorse och då sov jag självklart så det var ju inte lätt å svara, sen så ringde han nyss och var helt skogstokig och trodde att det hade hänt nåt eftersom jag för en gångs skull inte svarade.
Undar vem fan jag ska tacka för att ha en sån underbart hängiven och omtänksam pöög?
Och vännerna? Vem ska jag tacka dem för? en miljard pusses på dem också!!

I övrigt så r jag sjukt peppad på helgen! Alla ska vara fulla och lyckliga, jag ska spy i en rännsten, dansa till skitband på invigningen, vara wild och allmänt odräglig! 

Tills Torkel blir frisk så stjäl jag bilder av henne! Ja! Det får du fakking tåla! ;)

Åkk så coola är vi!

The ha ha wall

If you get tired of just hanging around
Pick up a guitar and spin a web of sound
And then you could be strung out all day
With lovers and clowns
But now I find myself hanging around

It's been a long war, we're tired and dirty
Still not dirty enough for you

Fest iquell!??

Nej men på fredag!

Pluggar distans nu, er i lule å chillar, känns bra, för jag får faktist saker och ting gjorda, skönt!

Intriger! I love internet!

Hursomhellst så har min mamma förlovat sig, och skaffat hund (som jag fick döpa till Alf) ball!

Torkel är bög för hon har fortfarande inte skickar bilderna från i spelningen helgen och det är hennes fel att min blogg är fett tråkig. Bajs på dig så länge babe!

annars?! inget händer!

I can feel it!

Hemma i jörn, drar snart till stan. Spelning ikväll på käftsmäll och jag förväntar mig att alla kommer! Hoppas även att Elin är friskare tills ikväll, hon verkar inte alls frisk =/
Har fått mig ett par riktigt sexiga, pedagogiska glasögon också. Eftersom mina linser hela tiden dissas så stal jag pappas, som han hade då han var typ tölv, och de är perfekta för mig! hiiiii.

Min älskade pussgurka ringde igår.Han mådde bra, men jag saknar honom. Han har varit så duktig nu i 1 månad, och jag kan säga att jag är en riktigt stolt flickvän! Det är jobbigt just nu, men det är lika bra. Jag är faktiskt lycklig ändå=)
Flickor: Var och när möts vi iquell?
Bandmates:  när möts vi iquell?

SEXBRIST!

äckel

King.com-äckel funkare inte, det betyder att jag inte får spela, det betyder att jag är olycklig och kommer nog vara det resten av dagen om det inte börjar funkar igen.
Jag köpte nytt lagelack igår, jag köpte nya skor igår, jag köpte ett nytt axelband igår, jag köpte ingenting igår egentligen.. Jag fick allt, det var fint! Tack mamma eller pappa, vem det nu var som betalade det.

Skolan ida då? Har internationell ekonomi med ABDEGON, haha hon är söt, vi ska se fiilm?!
jaja nu ska jag fortsätta sura.

bajs.

Finfint!

Bajs, hej allesammans!

Jag har alltså lyckts somna tidigt nu flera dagar i rad. Eller iallafall två. Jag äger!

Nog för att min söta pappa ringde och väckte mig 22:30 inatt och skulle slöprata, då hade jag egentligen redan somnat, men det gick fort att somna om igen sen iallafall.

Det känns inte direkt som att jag har såmycket att berätta här, fick 2 ST oväntade samtal igår. DÅ jag var på skolan ringde en viss herr Gustav Kejving, trodde inte ens att han levde? haha jaja han var då mest bara ute efter pengar.
 Slutet av repet så ringde min älskade pluttinuttiga Klas, första gången på snart en vecka som jag fick prata med honom, det känndes bra, omen vi båda tyckte att det kändes konstigt. Fick veta att han inte skulle få någon permis. Det sög. Jag vet inte om jag kommer överleva det.

ajja, puss på livet ändå!

just another manic Monday

Jo. Jag r hemma idag, lyckades vara vaken till sex imorse lika gudförbannat, nu måste jag sluta, de där sömntabeletterna känns grymt lockande.
Men först så måste jag bli av med min outhärdliga smärta i ryggen. Andnigs har låst sig på något konstigt sätt, så det blir inga djupa andetag för mig!

Förstår inte varför läsarantalet på min blogg bara ökar och ökar? Har ni inget bättre för er, kära ni?Vi kan vara fett söta ihop!=)


hej jag är fem år

Hemma igen, känns skönt då man kan ligga naken utan att ta hänsyn till nån. Har fortfaramde inte fått tag på Klas, han har fullt upp jämt. Fan! Jag hatar det där hemmet!
Saknar snutt, tur att jag har tröst på karta!

då det värker och ilar i hjärtat

Tre dagar utan kärlek, tre dagar utan att ens höra hans röst. Jag går under!... Smärtlindring!

Jag saknar dig shnöbben!

Fullt upp idag?!

Jo det har jag faktist haft, somnade mellan halv fem och halv sex. Kring fyra skickade jag ett gnäll-sms till mamma som fick så lov att ringa och sjukanmäla mig bara för att jag inte sover. Hur som hellst så ringde hon mig kring 10 för att på minna mig om Oden-mötet. Idag har jag alltså:
  • Vaknat
  • småstädade lite
  • Sprang på Oden
  • Ringde och tjatade på att pappa skulle komma tidigare till stan (det vet vi ju alla anledningen till!)
  • Sprang och flännade till mig en klipptid åt far som tack för den fina julklappen (som jag skulle få efter klippningen)
  • gock runt och shoppade en massa i väntan på pappa.
  • Pappa kom och vi gick till frisöern. Gissa om jag var något stressad på frisörskan, kändes som att jag satt och väntade i evigheter fast det bara var en halvtimma.
  • Sedan var det dags för att hämta ena älsklingen. Skulle slita upp dörren till Jam.. VA?! LÅST! "Lunchstängt mellan 13-14" Helvete, klockan var ju en minut i två. Jag slet några extra gånger i dörren för att vara säker. Sen hör jag Salle bakom oss, och han hade räddat min dag! Väl inne på Jam så hängde min älskling och bara väntade på att få komma och mysa med mig. Det fikk den ganska fort. Så nu är jag en stolt ägare av en Fender Squier Telecaster Obey, MUMS!
  • Åkte sedan å hämtade min prins, vi var tvugna att gå från lassa till mig, och han fick träningsvärk, hihi stacke! Myste, pratade, myste och pratade och pratade. Sen kom Inger och hämtade oss, vi hämtade ut medicin och for sedan hem till dem, myste, åt, packade, pratade, handlade, pratade, myste. Det slog mig inte på riktigt att han skulle åka förrän v satte oss i bilen och var påväg hem till mig. Jag ville gråta, han ville gråta. Jag hatar att tycka om någon, jag hatar att inte få träffa någon jag tycker om.
Nu sitter jag här med en sprillans ny gitarr, lycklig över den in och ut, samtidigt olycklig där inne. Nu är det dags att ducha och sjunga ännumer för att lindra det onda.

 

Dags att spva?

snart sova, borde vara utmattad av mys, men jag kan inte, är alltför orolig. BAJS!

Älsklingen kommer!

Imorgon kommer min älskade älsklingspotarr! fyfan så underbart. Jag ska se till att snigla sönder den innan Mathida tar sin chans att hångla upp den.
På tal om en annan älskling. Vilken fin karl jag har som kommer och tvingar i mig sallad från max då han fått veta att jag inte får behålla maten. Hur ska jag klara mig utan en sådan snutt?

Imorgon blir det fullt upp för mig:
Börjar kvart över åtta med Svenska, där väntar redovisning.
Klockan 11 blir det Oden dr jag ska sitta och snacka skit i ca 1h, efter det gympa. (tack och lov för bara 2 lektioner!)
Efter gympan ska jag möta pappa på stan, ska boka en klipptid åt honom och JA! vi ska hämta min snutt. Efter vi hämtat ena snutten så ska jag hämta min andra snutt ovh försöka hinna umgås med honom så mycket jag kan. fan, 4 månader utan honom kommer att göra mig galen. hejja permis. typ kring jul och ny¨år och sedan någon månad efter det. Jag är rädd, så rädd. Kommer nog inte att klara mig!

Trask, Stamp, Patrask

Min dag har varit tråkigast i världen. Den har väl bestått av att sjunga, duscha, gjort en jävla massa skoluppgifter, sjungt lite till, fått finfrämmande, sexat sönder finfrämmandet, repat, vandrat runt en massa, sjungit lite till och spelat en jävla massa dataspel.
Det suger att vara febrig, känner mig inte helt 100, vilket nog betyder hemmadag imorron också. DÅ ska ja städa, min käre hyresvärld kommer nämligen på besök. (Honom ska jag inte sexa!)
Men besöket jag mest troligt får efter honom ska jag sexa sönder, måste passa på nu innan sötnosen åker. Usch. Inte länge kvar nu och jag vill inte räkna dagarna. 4 mån.. Fan, men det är nog bäst så. Innan Klejs åker så blir det att handla in dirverse sexleksaker åt mig så jag inte blir allför odräglig. Tur att han får permis =)

I Helgen blir det Lule (Zanna, ring om du är där och vill hitta på något!), fick veta att Petter ska komma och sova hos oss i helgen, fan. Jag hatar ju honom! Hur som hellst så blir det julklappsshopping. Så jag vill ha önskelistor av mina nära små sötloppor.


Snart borde den väl komma? SALLLE?!?!?!? Ring nu för fan!'


Javisst ja, nästa helg så kommer lilla Alf, den lilla sötnosen ska flytta in och jag lovar han FÅR sova i min säng. (Notera att jag fick döpa honom.. Rabblade upp en massa smeknamn för olika doger, men ingen gillade mina namn, kom då på att min son ska heta Alf, och eftersom jag inte ska ha barn så fick vovven heta det. Alf>Affe>Amfetamin, *HAPPYFACE*)

Jag vill göra nåt, åka bort. Allt i denna stad är ju så grått och trist, jag behöver förändring i mitt liv. Kan ju inte ligga hemma i feber som en annan lodis och sjunga en massa! Jag hatar dig!

Klas, jag vill skrika ditt namn så högt att jag blir stum, jag vill dö för dig!

Nu vill jag se barnfilmer!

What a waster

What a waster, what a fucking waster
 You pissed it all up the wall
 Round the corner where they chased her

There's tears coming out from everywhere
The city's hard, the city's fair
Get back inside you've got nothing on
No you mind yer bleedin own you two bob cunt

Jag har flames i håret!

Om småpojkar som busringer

Haha, småpojkar! Kom precis på att det var nån som ringde från dolt nummer, jag svarar och på andra sidan luren är det en kille som knappt kommit i målbrottet. Han påstod sig heta Chrille eller nåt? Han undrade iaf om vi kunde hitta på nåt då jag är i stan, hahahah jo sa jag. Man vet ju aldrig vad småpojkar kan hitta på för kul. Hursomhellst så gav han mig hans nummer, om det ens var det. Det var typ:
-"073"
-mmmm (*skriver INTE ner*)
-"bla bla bla"
-"mmm" (skriver fortf. inte ner)
-"blablabla"

Men allvarligt NEJ! Man växer väl ifrån att busringa då man är 10? haha jaja, de får väl ringa bäst de vill, jag får mindre tråkigt och det kostar ju inget för mig.

P.s. Min bror är här med Loppan, shit! De har köp sånadär djurplågartröjor åt henne. Sånna hundar som Loppan fryser inte, de har päls så det räcker och håller sig värmen bra. Det hade varit en annan sak om hon hade varit en chihuahua eller sånna som nästan inte har nån päls. Ja, jag orkar då inte bry mig.

Så underbart fin!

Det är med kärlek i orden och kåthet i blicken som jag kan säga att denna lilla pärla mest troligt, förhoppningsvis snart är min:


Jag väntar bara på mister Sallander ska ringa och säga nåt i stil med: "Kom, din älskling har kommit!"

iiih!

Mangel!

Dags att avsöja den stora hemlisen? Näe!

Fet spelning igår, har inte haft så roligt på länge! Dessutom så gick själva spelningen bra, wooho. Stod på scen och dansade som en haschtomte, helt borta p.g.a feberyran, haha varken jag eller Matida var speciellt hela, KRÄÄÄÄÄKAAA! Blev även erbjuden att spela i ett till band, ett knasigt mangelband?, känns spännande, men får väl se om det blir nåt, än så länge är det mest lite snack. Men ändå sjukt peppad!
Allt e pepp, pepp, pepp!

Det blev att sova länge idag, det behövdes, har fett me feber, inte najs. Min kära grabbs bror ringde och väckte mig, frågade om han skulle komma å hämta mig eller nåt? Men det gick ju inte, jag var i Jörn, men jag är hursomhellst bjuden på middag där imorgon, NAJS!
Nu är det kisstime!

Kööössh!

Analsex?

jag är trött, kissnödig, utmattad, less och kall. Tänk om världens bästa Klas kunde vara här och värma mig. (haha jag är bög!) Vi bor i samma stad men man kan ändå säga att vi har ett distansförhållande, och jag hatar det.
Nej nu ska jag typ bajsa eller nåt. Hade!

skippar..

skippar skolan idag, har feber oc kan inte prata, eller jo, men det är knappt. Nej idag ska jag vila och vila och vila, har spelning ikväll så det gäller att kurera sig ordentligt.
Jag ska f¨å en ny potarr!!! Eller ja, mest säkert iaf. Salle beställde hem den för min skull iaf. SWEET!

Nu är det nog dags att gå å ta på sig själv eller liknande. Åh, jag är så myssugen. Klaaaas, kom hem!

Jag har haft sex idag!

Och det var undebart, välbehövt, skönt och vackert! Hihih! Den funkade!

Nej då, tllbaka till bloggvärlden? Kanske. Ny design har jag också, vet inte om det är en keeper eller, kanske bara tillfällig? jajaj får se. Jag har feber, det suger, har mkt att göra imorgon. Ska på skolan och fixa resten av APU uppifterna, sen blir det spelning i Kåge.
Ni har missat att vi spelat in Insanity förresten yeey, det var mysigt!

Hoppas Klas får helgpermis, annars måste jag till Jörn.

Klas är bäst, pusspusspusssnuttegull! (HA")
.


Hej jag heter Lina Åström och jag gillar bröst och bajs!

RSS 2.0