DNA

Glädjebesked av Lisa ida, g¨t inte beskriva hur tacksam jag är!

Det är inte så tråkigt här, inte då man är nånannansans i sinnet, gör lite väl dummaoch onödiga och bara myser. Funderar på saker, huvva!
hAr blivit känslig, tar åt mig saker som jag vet inte ens är menade till mig, men nu skiter jag i det!
Nej jag är ganska långt uppe nu och längre ska jag, jag vill balansera pch blunda.

Imorgon är det halloweeeenpary, jag ska inte dit. Hoppas dock att alla har trevligt!

.

Fullsmockad

Denna dag har varit minst sagt fullsmockar. Ungdomsmottagningen klockan ett, Oden halv tre, BEH(?) klockan fyra, efter det träffa mina flickor och sen ringde Klas och berättade att han hade permis så jag följde med han och Inger till max och sedan hem till och drack kaffe, sötnos! Jag tycker verkligen om den grabben må jag säga!

Nu är jag i Jörn igen, sitte och kollar på film med lilla lillebror som just har fått en pluttig liten kusin.

nu spela, hade!

Det gjorde mig lycklig

Jag kna inte påstå att jag inte är lycklig, men n'r jag jämför nutidens Lina med Lina i sommras så måste jag bara säga att jag aldrig varit så lycklig i hela mitt liv, på riktigt! Om alla fick känna som jag (m.fl?) kände då så skulle nog världen vara en bättre plats! Fyfan vad jag vill göra om det.


Had wild dreams
Walkin' the streets
Hell, we were young
Never looked back
So we took our dreams
Ran like hell
Lived our youth
From the wishing well
Me and the boys
Made a pact
To live or die
No turning back
Scarred for life

Saknar Klas, usch vad det är jobbigt!

Så bra allt kan kännas!

Jag är så kär, och känslorna blir bara starkare och starkare! Jag har aldrig känt såhär någonsin, nej känslorna har bara bleknat dag för dag i mina tidigare förhållanden. Trots att omständigheterna är som de är och trots att du är en buspojke som gör saker som du inte borde så känns det just nu som om jag aldrig vill släppa dig! Allt kommer att lösa sig, det vet du!

Som ni kanske förstår så har jag hälsat på Klas idag, allt var så fint, det kanske inte är så coolt att överrösa varandra med pussar å kramar på ett sådant ställe, men ibland måste man unna varandra sådant. Det känns även skönt att veta att hans mamma och pappa vill göra uppoffringar för mig och slösa pengar för min och Klas skull. NU ska jag leta efter ipods åt min prins så han slipper ha så tråkigt där han är.

Allt blir bara bättre och bättre känns det som! L+E, jag saknar er!!

Min Rosa Haschpipa

Usch så svårt det är att sova om nätterna, dels för att jag inte är trött, dels för at jag är orolig och föur att jag saknar min Klas. Dagens schema är ganska fullspäckat. Drar snart till stan för att få träffa min prins, sen ska det käkas och sen rewp, pepp!

Drömmar är ganska koola, ta bara för några nätter sedan exempel: Jg bodde i ett stort hyreshus någonstans i Norrland tlllsammans med min pappa. En dag får jg för mig att jag ska springa och hälsa på mina suspekta grannar, som bor kanske 10 st i en etta som samtidigt är deras affär som de äger (men de har aldrig öppet). En tjok tjej (som var typ ledaren i kollektivet) ville att jag skulle göra ett test så att jag skulle få bo dä mrd dem. Jag skulle röka en ciggarett inne.
Alla som bodde i den lilla ettan tänder varsin ciggarett och jag tittar med rädsla på tjockisen. Hux flux så knackar det på dörren men ingen våar öppna, dåsticker helt plötsligt pappa in huvudet igenom brevinkastet (nu snackar vi hela huvudet!!) och säger något i stil med "Vi har ju sagt att ni inte får röka i lägenheten!" Då kommer det fram att pappa tydligen är hyresvärd. Jag blir självklart sur och bestämmer mig för att flytta in i kollektivet och jyst som jag ska börja röka ciggaretten så känner jag att jag sitter på något vääldigt hårt och vasst, jag sticker ned handen och finner en magisk, rosa, haschpipa som luktar så underbart.
Tro mig, jag ville inte vakna!



Wow vilka dumma funderingar

Det är synd att min bror har sagt upp kontakten med mig egentligen, har så mkt att berätta men ändå inget att säga honom. Undrar hur sjutton det blir i framtiden, påhögtider och liknande. Nej jag ska inte flänna, han har gjort sitt val och jag accetperar och förstår det.

Det pirrar i min mage. Jag har så många blandade känslor i mig så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag är så otroligt nervös, samtidigt som jag är kär, glad och ledsen på samma gång. Det är ganska fränt..

Har ni förresten tänkt på att de flesta krejjer som finns på jorden har en grön nyans, sånna saker är ganska Coola, jag undrar vilken färg insidan av min bröstvårta är?
En annan sak jag tänkte på att "hormoner" är bland det fulaste ord som finns på vår planet, hur ser ett hormon ut?

Ja, det var ju otur för mig

Mer problem, säg bye bye skellefte, nu är lägenheten i stort sett borta ur mitt liv.

Det sög ju, lule nästa då!

Det är porr på G

Om jag nu dör så vill jag bara säga att jag kräks på världen!

Lisa va förresten en sötnos som bjöd på middag idag, fick även träffa Elin"wilddiva"A, det var mysigt med skvaller ocg liknande. Imorron blir det skola.. igen. Har endel att ta igen nu efter min mors bravader, sen så har vi obligatorisk föreläsning om missbruk. ojojoj.Emma drar till fjollträsk, hon ska vara storshopparn, hoppas hon får det mysigt!

Det gör ont i hela mig av saknad, snart sväljer jag en hel burk med piller för att lindra allt. Klas min bejb, jag saknar dig så jag bara vill dö. Kom hem snart!

Ska hem till Jörn i helgen btw, känns faktist rätt så skönt att åka dir och umgås med min krymplin till far. Har tidigare varit skeptisk till idén eftersom det är ett skitsamhälle med skitfolk och jag har inga vänner där, men vem tackar nej till att bara ligga å vara vidrig? Ligga i en soffa, svettas, fisa och rapa.. det är ju helt underbart egentligen!

P.s JAG ÄR TOPLESS

Lång dag

Emma är en sötnos! Hon lämnade mig nyss efter en mysig tjejafton. Den var välbehlvlig, vi fikade, drack kaffe och såg DHW, hon är ett hjärta!
Fick även träffa Lisa idag, min Lisa hon är som så söt och underbar.
Jag älskar er flickor, glöm ej det!
Hade dessutom ett litet möte med Göran, även det kändes bra, starkt av honom att öppna upp sig på ett sånt fint sätt. Det uppskattades!

Det kändes som en lång dag idag, är ju inte alls van. Steg upp kring sex. FY usch. men jag har hunnit plocka undan lite osv. Hoppas Klas kommer snart!

Bängen tråldade

haha egentligen måste jag ju erkänna att draman i mitt liv skulle kunna mätta minst 17 dramaqueens. haha nej men allvarligt. Träffade Klas det första jag gjorde då jag kom hem, eftersom jag inte käkat nåt så sprang vi på macken å köpte korv, när vi börjat gå från macken inser klas att han är jätte-pez-sugen, så vi ringer till Peter som tar Klas bil och kommer å skjutsar oss till karamelltåget. Vi drog en raggarsväng, runt runt i stan en stund och skulle sedan hem å lägga oss. "Hej Lina.." Vem väntar utanför mig? Jo, det blev knas och bängen trålade. Förstår inte hur de orkar stå utanför mig å vänta för at ha ett "behövligt samtal", men de var söta . Det var bara lite jobbigt att sitta i en bil med två snutar så länge. Jag var ju räääddd.

Haha vilket jävla pådrag det blev. 2 st pratade med mig, 1 med Peter och 2 st med Klas plus att den målade bilen kom smygande men vände då de såg att det redan fanns två bilar på plats. Minst sagt sjukt!

Drar på skolan efter lunch, fett!

Please allow me to introduce myself

Det är bättre idag. "sjukskriven" resten av veckan. Får träffa min klas ikväll. Har dessutom fått skriva ett underbart argt mail till LTU. Det kändes bättre då. Vad mer? Jo jag har femtifjorton möten på måndag, dels på skolan och dels på oden, föhoppningsvis så kommer vi på en cool lösning som gynnar oss alla.
Jag har börjat knarka sönder stones riktigt ordentligt nu, det känns bra, de är fina och jag känner mig gladare af dem.

Sen så ville jag bara säga att: Emma och Lisa! Jag älskar er, jag saknar er, jag avgudar er och jag hoppas att vi snart ses! Ni är i stort sett mitt allt!

Nu ska jag snart fara å kissa på lille Alfons.



Hej då!

Ps.

Grattis Elin som fyller år idag=D

No more will my green sea go turn a deeper blue

I see a line of cars and they're all painted black
With flowers and my love both never to come back
I see people turn their heads and quickly look away
 Like a new born baby it just happens every day



Det gör så ont att andas!



Jag hånar livet

lklMamma verkar mer positiv idag..

En låt att falla till

mår aningens bättre idag, fick tröst över telefonen igår. (Just därför kunde jag inte ringa Liseponken, sorry babe!) Saknar Emmis och Lisa så mkt så det gör ont nu. Saknar Klas så mycket att jag snart faller isär.


Crystal Castles - Love and Caring

visa dig stark

Jag har två val.. Att flänna ut allt här och detta blogginlägg blir långt, eller småförklara lite och det blir kort. Jag börjar och ser vart det leder.

Hela min kropp gör ont nu, det är svårt att andas och jag gråter mest bara hela tiden. Jag tror inte jag har mått liknande på länge.. Av många anldeningar. Är orolig över mina vänner, och det som gör ont är att jag inte kan vara där med dem och ta hand om dem då jag vet att de behöver det. Och till dem säger jag: Förlåt, jag älskar er!

Jag sitter här i Lule och gör fucking ingenting annat än att försöka få mamma att sluta flänna, sluta flänna själv och få fara hem till min Klas och till mina vänner, det jobbiga är den ständiga väntan på att få åka hem, imorgon åker ja mest troligt på beroendeenheten här för att prata med nån som kan hjälpa mig i mitt så kallaade medberoende, sedan blir det blodprover och föhoppningsvis kommer Klas hit så vi kan fundera ut en lösning på hur vi ska kunna få det att funka, dvs: Kunna leva tillsammans hemma i stan, samtidigt som mamma och pappa ska kunna lita på mig och ha kontroll.
Någon som har ett förslag på hur det ska gå till?

Larsbeth anser att jag ska vara här så hon har koll på mig och så HON ska må bra, men hon förstår inte att jag sakta men säkert bryts ner och blir mer och mer depp.
Just nu är allt skit och jag känner mig inte så värt pratglad alls.

Känns dock bättre nu när jag fått prata med Klas, han säger att han ska göra allt vad som står i hans makt för att det ska bli bra. Hoppas han förstår att han är bland det bästa som finns! Jag är så kär, ingen får ta det vi har ifrån mig nu,för då finns jag nog inte så mkt länge till.

Visst, självklart förstår jag att jag lever farligt, visst försår jag att mina föräldrar är oroliga och nog fan ve jag att drugs are bad, men just nu måste jag få åka hem...

usch

usch så trätt jag är, gårdagen blev egenligen förlång för att orka berätta. Jag känner redan nu hur fel allt kommer bli. Min bejbi ligger fortfarande å sover, tänkte låta bli att väck honom eftersom han behöver det. Vi gjorde hyss hela kvällen, sen dro vi på caféet, tärffade jeppe, jag spelade bildjar med nåt slämmo som klas inte riktigt uppskattade. Hur som hellst så hade vi tuyr och lyckade snåla till oss skjuts hem till jeppe. Där satt vi coola i hans soffa..........










fortsttning följer då jag är piggare

Vet inte vad jag ska känna!

Tror att det var ett tag sen jag skrev nu känner jag, tror jag iaf? har ingen koll alls. Vet knappt vad det är för dag längre. Det är jobbigt att vara hemma från skolan i feber, känns dock bättre då Klas är med mig, känns dock inte så bra att han inte mår bra heller. Egentligen hade vi nog klarat oss utan varandra dessa dagar. Eller hade vi det egentligen? Vi sover i stort sett hela tiden, men jag vill inte sova utan honom, inte nu, kanske inte någonsin? Speciellt inte efter vad som hänt nu senaste tiden.

Känner nästan att jag måste be om ursäkt för att jag blivit så tjejig på bloggen, men det kan inte hjälpas. Det pirras och kittlas hela tiden. Ta som bara igår när han frågade om vi skulle flytta ihop, jag frågade varför och han kom upp med en massa bra anledningar, den finaste var "då kan vi vara en familj, jag, du och Sid" Jag ville smälta. Men gott folk, tro inte att det är tjoff, plupp direkt. Nej vi vill inte skynda oss fram så mkt (inte då förrän han fixar en annan säng). Men nästa gång vi åker till Lule så skulle han prata med mamma (som förresten avgudar honom)

Har äntligen laddat ner desperate housewives season 2, det blir att se på det efter Klas kommer tillbaka från läkaren tror jag, miwhii, sen ska jag ha sex med hans penis!

PUSS!!

RSS 2.0