Söndag

Idag borde jag få ett grattispris eller nåt!
Har varit med Klas hela helgen, eller ja vad ska man kalla det? Igår sov han till 17:00 medans jag vaknade 11. Blev då less och satte mig vid datorn. "Vaad göör duu?" Då vaknade han äntligen..halverst. Sen blev det middag på max, träffade Jeppe och nån bajspackare, drog på caféet, sen for vi vidare på partaj hos Jonas (om det var så han hette?) Hade väldigt intressanta disskusioner med Katarina, kändes bra, det var då trevligt iaf. Provade kosekenkorva för första gången.
hahhahahaha cooooolt!

Fick träffa Klas pappa också, ojojoj, nu har vi kommit långt, han åt lunch med min pappa idag också. Vad ska man säga?
Nu är jag i hamn med mina flikkers, vi ska busa med spicegrilsskivan, woohoo, pepp!


lördag morgon och alla ligger

nej usch, gårdagen var inte så bra som man hade hoppats på. ALLS! Emmis var ledsne och då var jag ledsne. Min älskade Emma!
Vår spelning gick bajs, Klas kom hit med förjävliga besked som fick mig att vilja gräva ner mig nånstans, men det gottgjorde han genom att ta mig på café med hans vänner. Känns spännande att träffa dem också, men om jag ska vara ärlig så var de bland de skönaste människor jag träffat!

Han ligger här och snarkar brevid mig i detta nu. Att man kan sova såhär länge?väcker jag honom inte snart så får Liseponken se honom naken. HIHI! Hon kommer med min börs, hon är så snäll=)

Pepp!

Idag är det fredag, det märks på atmosfären må jag säga! Känner mig mkt piggare idag än vad jag gjort någonting i veckan, har dåligt samvete över att det mesta gått ut över de jag tycker om. Men det åtgäldades en aning igår då jag och Emma körde på myskväll. Skulle egentligen kalla det tjejkväll, men Klas förstör alltid dem.
Emma var duktig å hoppade upp imorse eftersom hon skulle på möte, medans jag låg kvar och latade mig till sista sekund.. Typ.
Peppad är jag då på livet! Har upptänkt att man kan köpa 1,5 liters Ramlösa på hemköp för bara 3 spänn, det är lite lycka! Själv köpte jag 4 st igår, och mer ska det bli idag!
Men först så har vi spelning klockan 16:00. KOM! Efter spelninge blir det nog myspys med Klas. hihi!

6mån

det är den 24 idag. 3mån kvar  till julafton, 1 dag till löning och 6 mån kvar tills jag blir vuxen. Det känns inte så coolt alls. Hade kunnat jobba idag, de hörde av sig från hotellet, men jag gick skola.. fan, jag vill ha pengar, mkt pengar!

Kände mig väldigt nere igår, det var längesen det var såhär, men så kom en riddare i skinande rustning som tog hand om mig hela kvällen. Känns bra att veta vart man har folk.

Tillbaka till skolan idag då, känns bra att träffa flickorna so  rä superplushjärta!

snart väntar gympa, sen kommer pappa ¨å hämtar mig för lite umgänge. Känner att jag måste åtgälda mitt otrevliga humör i måndags, han slösade pengar på mig och jag kräktes nästan. stacke pappa,  plus att han köpt en ny jacka åt mig, hihi. det är fint!


Helgen kommer, helgen går

Måste lätt säga att denna vecka har gått så otroligt fort så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.
Tjejkvällen igår var supermys, stack dock därifrån då singstar kickade in, hade lovat att träffa Klas. Han drar nämligen till fjollträsk ikväll och kommer tillbaka på söndag nån gång, medans jag åker till Luleå. Jag ska alltså sova i en egen säng, helt själv, hela helgen, första gången på länge. Ojojoj. Men det är egentligen bra, vilt avskedssex är det bästa männskan någonsn har kommit på! SMASK*

Ikväll mina kära vänner så spelar vi i hamn! Kom å kolla! NoMotive på källarfestivalen ikväll då! HIhi, peppen!

Ojojoj

Försov mig en aning i morse, vaknade kring 9.. min lektion började 20 över 8 (ca). Så jag tänkte vänta här hemma tills det är dags för nästa lektion. Var så satans trött igår och imorse. Somnade medans Klas kollade på tv, och vaknade inte ens när han for imorse, har lite dåligt samvete. Ska gottgöras ikväll efter tjejkvällen, promise!
 
Är fvortfarande grymt trött, så nu 'är det dags att rycka upp sig å springa på skolan, träffa älskemma där.

Another Piece of My Heart

Oja!
Jobbig dag idag, men jag lever. Hann sova 10 minuter efter skolan. Somnade till American dad afsnittet som älskemma skickade idag, hihi Emma 'r en sötnos!
Hann träffa Klas på lunchen också, kom för att prata, gulle! Hur kan man inte tycka om den människan? "Jag tycker om dig jätte mycket, även om jag är jättedålig på att visa det, förlåt." Han visar det, tro mig! Hoppas han kommer ikväll.

Känner att jag snart borde städa, dammsuga osv. men jag orkar inte! Jag är ju naken, kan vara spännande att städa i ingenting. JO, det är precis vad jag ska göra nu.

Imorgon blire tjejkväl, peppad på att bara mysa med mina sötflikkor!
 
Janis Joplin - Piece of My Heart

I want you to come on, come on, come on, come on and take it,
Take another little piece of my heart now, baby,
Break another little bit of my heart now, darling, yeah.
Hey! Have another little piece of my heart now, baby, yeah.
You know you got it if it makes you feel good,
Oh yes indeed.

8bit

8bit forever!

Zombie

Känner mig verkligen som en zombie idag, Klas kom inte sent alls igår, vi drog på macken, drack en kaffe, gick hem å sexade. Det hann gå fort från macken till insomningen. Kom hem från statiol 21:30, vi somnade därikring 2. Vad fan hände?

Just nu sitter jag med världens bästa på skolan, alla är så söta. hihi sött sms!. Glad Lina!

tvärmys med Emma iafton, sen kanske  leka Klas.
Imorron - tjejkväll
Fredag- spelning i hamn, sen lule!

Emma är en gulleponke nu, hon för nämliogen över låtar från sin dator till min. Hihi sött!

Igår, idag och valfria dagar.

Typ.
Trött som ett djyr, men har ändå lyckats sova en timme efter att Klas lämnat mig iskall och frusen i sängen. Jävla jobb! Men han var duktig.
Min gårdag bestod av rep som gick relativt bra,en massa dumheter med mina bandmates som att krypa in i hål osv, en kärlekskrank klas, en gratis kaffedejt på macken (som var fail!!!), världens bästa sex, skratt, allvarligare konversationer och konstiga meddelanden lämnade på min telefon.

Skola strax, där väntar förhoppningsvis min Emmapemma, min älskling!

Nu mer låtar på mobilen!
PUSS  

Jag är så kär!

Livet leker. Jag är världens lyckligaste, och världens smutsigaste. Att vakna upp brevid en av de sötaste som finns, sen gå hem för att mötas av ännu en sötare, för myspys och middag, ja jag är så kär i livet. Pratade dessutom med Elina igår, undra om det ha förändrats det minsta eftersom vi tänkte på samma sak. Tror inte det =D.
Jag är lyckligaste i världen och jag nhar världens bästa människor att tacka!

Puss på livet och alla andra!

Gårdagen var speciell

Känner mig helt slut efter gårdagen. Egentligen var det inte speciellt jobbigt eftersom vi låg här hemma och latade oss ett bra tag innan vi drog iväg till Ian. Lagom fulla, lagom lada, lagom trötta. Vet inte riktigt vad som hände igår. Kändes som de flesta var ledsna, kändes inge bra alls, men jag älskar mina vänner!
Var då hursomhellst helt slut då vi kom hem till Klas, somnade kring tolv och vaknade av en ringade dörr. Låg sedan och myste till fyra, sen skildes vi åt för ett tag. Men inom bara ett fåtal minuter blir det myspys igen, jag längtar!

Trött, trött, trött. måste snart börja plocka bort alla tomburkar osv. JAG ORKAR INTE!
Funderar på vad vi egentligen ska orka göra ikväll. Jag hoppas på tjål! FNIZZ


På party hos Torkel i sommras

party, mys!

Godmorgon!
Hade en underbar kväll igå med en underbar flicka. det blev ingen lång kväll, såg idol, en film, sen somnade vi framför tvn. Men mysigt var det iaf, drack var choklad, åt mackor och tände ljus. Romantiken finns i luften=)
Jag är lycklig!
Emma for mitt på dagen nån gång, hon var sjuk och mådde inge bra alls, stakke lillan! Hoppas hon följer mina råd om tjocka täcken, te och tjocksockar!

Klas skulle ringa efter jobbet, han ska nämligen med på min klassfest, håller tummarna på att allt ska gå bra=)

har precis duschat, känner mig ren och lite fräschare, ska sätta mig ner och se desperata hemmafruar strax, ska bara tj¨ålasönder msn lite till=)

Lina - Parysugen/Myssugen!!

Ont i mitt hål

tjejkvällen började just. Kanske lite sent, men sötklas kom å uppehöll oss=)
Emma måste ju vara en av världens sötaste människor. Satt precis å kissade då hon kom in å tjoade, stängde sedan dörren och gick. Men jag var ju tvungen att visa mitt äckliga brännsår på benet så jag gnällde "Jag har ooont i mitt brännsååår" då tittade hon in men en obeskrivlig blick och sa "varför har du ont i framstjärten?"
hihi, älsklingssöting!
nu vidare!

Nu igen.

Tillbaka igen. Helt slut och vill bara sova. Kan bero på att jag var tvungen att slita upp en viss latmask klockan 5 i sex imorse? Men han va duktig, första morgonen i veckan som han inte försovt sig. Bra jobbat! Men sen blev det tomt, men fick nog med pussar så jag klarar mig till imorgon förhoppningsvis.  Annars har jag ju sötemma som tur är, henne nekar man ju inte en puss. hihi!

Nu.. en lektion kvar, som börjar 14:00, så jag har lite tid att döda. Sånt man får leva med. Sen kommer pappa, då drar jag, emma och han iväg å handlar, tror jag.. Ska väl förhoppningsvis käka ute också, sen filmkväll dä vad som hellst kan hända. jag är pepp!, och pank. Har köpt en ny hatt för mina sista pengar, men det var det värt!


L'gger upp mysbilder sen! PUSS!!PIJD

Hej årsredovisning!

Emma är en sötplutte, vi ska ha tjejkväll ikväll=) se film osv. No boys! hihihi
nu FEK hej då!

GE inte uppp!

.. Emma, hon får inget internet. stacke!
Jag är sjuk, har snott hennes laddare så nu är min dator igång igen.. lite iaf.
Folk som tror att jag hade magsjuka i måndags.. NEj! inget sånt, bara väldigt, väldigt sjuk. hihi, BUS!
 Har sovit så gott nu de senaste dagarna, har haft en liten gull som hållt om mig nästan hela nätterna, utom då han surar för att han ska upp å jobba, å sen har jag haft Emma här som sov med mig. Hur ska jag klra mig ensam nu? Det ska jag inte!
Försöker ta reda på mden där bigbang grejen nu.. spännande.. hihi det pirras i magen.
uppdaterar senare. Puss!

RSS 2.0