Intressant du!

Okej. Jag räknar inte med att detta inlägg kommer att bli långt. Tänkte bara berätta för er att jag lever, och mår underbart bra!
Har bara varit borta nu i ca en vecka, en liten semester sådär.
Drog till luleå i söndags, tatuerade mig i måndags, åkte ner till den underbara höga kusten (KLOCKAN 07:30) på tisdagen och var där till Fredag kväll. Lördag åkte vi ut till stugan.
Jag har alltså pillat med lite allt möjligt, och brun har jag blivit. En ny gitarr har jag också SCHECTER ffs!!

pösshej

pornografin lever!!!

Vi har alltså cirka 100 porrfilmer på hårdisken, det är ganska så sexuellt!!

Och såhär intresserad är jag av student

Det finns tre stycken liknande bilder, och jag ser lika illamående ut på alla. Full? Sjuk? eller totalt ointresserad? Bör dock tillägga att jag var, och är fortfarande fedt stolt över min pluttebrorsa. (mest över att han var udd och sket i studentmössan och körde på gips istället)

Hej hippiefan

Mewp!
Min man är på möte (duktig pojke!), själv har jag varit en duktig hemmafru &packat och haft mig. Packade till och med litegrann åt honom (toffelvarning, i know!)
Drar ut till Klas stuga, vet inte hur länge vi blir där. Det var tydligen på "obestämd tid". På måndag åker jag då iallafall till luleå och ska äntligen få den förbannade tatueringen klar! På Tisdag blir det Svanö för hela slanten, och där blir vi till fredag. Fredag-Söndag blir det packning och myspys. Åker nämligen till M-sel på måndag för jobb..typ resten av sommaren.

Tog farväl av min Brüd idag också, hon åker nämligen ner till sin alldeles egna man imorgon. (Lyckoönskningar)

PÖSS!

Changed

Större delen av min helg har varit helt fantastisk varenda jävla dag! Bortsett då från äckeljävlajättemycket ångest som kom sköjlande över mig som en 100-meters våg. Men eftersom det mesta var bra, så försöker jag fokusera på det

Fredag: Ja, jag var bakis, jag erkänner. Men Klas kom hem, så jag var lycklig, lyckligast!

Lördag: Upp äckeltidigt, åkte till Piteå, möttes upp av Ricke och Katta. Stack sedan hem till Kattas paranteser i lillpite för den stora fiskepremiären. Jag fick ingen fisk. Katta fick en regnbågslax på kroken, men den hoppade och flög av. Pojkarna Fiskade dock mindre, de satt mest bara å hinkade öl. (och av någon konstig anledning fick jag en öl i handen och Ricke sa "HALSA!". Har egentligen inte fått den uppfattningen av honom, men jag löd ändå, snäll som jag är.) Kom hem grymt sent, lade oss ännu senare och somnade efter några omgångar fyllesex och somnade till orden "jag vill gifta mig med dig!" (Jaa, smörigt, men jag är smörig och det känns underbart)

Söndag: Som sagt, en fedt sen kväll. Upp klockan åtta. Det sög, men det var fett värt! Katta arbetar nämligen med grisar. (Här snackar vi feta, stora, farliga grisar på ca 150 kg!!!) Jag kräktes inte, fest det var nära. Jag hatar lukter, och grisodörer är inte riktigt min favorit. Men det var fantastiskt ändå, för jag fick hålla gisbäbisar (på max 5kg!).
Efter våra äckliga men fantastiska grisäventyr åkte vi till en familj som Katta känner, de hade små valpisar på 4 veckor. Jag tingade nästan en liten favorittik som bara var min, min, min! (men klas kom in och sa "ajjabajja!").

Senare på Söndagen åkte vi in till Pite, shoppade, vandrade, duschade och åt (Dock inte jag, illamåendet av grisdofter och ångest tog över). Vi sov nog allihopa en stund efter middagen och sedan fick vi något cpryck och klippte mig.. KORT! (enligt mig) och då vi likaså var på G så färgade vi och slingade det också. Lite modig jag var!

Blev sent även söndag, och eftersom karlarna skulle jobba idag så blev det fucking upp tidigt imorse. 04:30 (TÖÖP?!) Var vi på utgång. Vad fan hände med mitt sommarlov?!

Hade med mig kameran, men inte en endas bild togs!

Gårkvällens fylleskit

Fan. Jag är bakis. Jag är bakis som ett jävla as.. Eller nja, jag var det tidigare, nu är jag bara trött och mår skumt. Inte heller vet jag vad som hände igår. Jag vet att jag fick veta saker som jag inte behövde veta. Jag vet att det var pusskalas. Jag vet att jag träffade Ian&Bente och även endel andra klasskompisar. jag ve att en fetbit av min tand är borta.

Fullt ös medvetslös med andra ord. Kul hade jag iallafall. Funderar på att trycka en pizza eller nåt.

så himla dumt

Läser boken igen, den är så fin.
Har varit yr hela dagen idag, lite som på.... Hursomhellst så har vi gått den sista skoldagen idag, bara avslutningen imorgon. Bruschaaaan tar studenten imorgon så bakandet är i full gång.

Nu åter till läsningen
Pöss!

På gång!

Saker och ting kommmer och då spelar det ingen roll om man vill det eller inte, speciellt inte då dodet rä är för sent.
Helgen har varit storslagen må jag säga!

Fredagen började med en roadtrip runt, runt runt i skellefteå och alla dess småbyar runt omkring,  vi hann nästan hela vägen till jörn! Sen blev det öl och film, eller Katta spelade dator, Klas var alkoholfri men jag och Ricke drack öl. Sedan hem för en lång natts sömn med en massa tokigheter.

Lördagen... Ja det var tänkt att vi skulle åka och titta på coolt nazipojkarsom om de vore ett zoo, men vi kände oss lite för gamla så vi åkte på loppis istället. Blev bara en fika där, och sen vidare in mot stan där vi lämnade våra karlar på gubbdagis medans vi storshoppade..... En ring och örhängen blev det för mig.
På kvällen hände det inte så mkt coolt. pizza. Åkte och köpte ett bilbatteri till saaben som snart är klar för mig. Tidig kväll.

Händelserik helg.. typ.
Dessutom har jag fått en högre smärttröskel än någonsin. ontontontont.

Hann förresten rösta idag!!!


Och jag är så grymt tölv!

hatetskärleksskit

Äöskling, jag hatar din kärlek, den värmer så mycket att jag får svårt att andas ibland. Jag är så lycklig med dig, du är ju trots allt en karl med hjärna, och jag ahr inte träffat många såna förr.

Ja! Igår var jag mänsklig och grät nästan hela kvällen. Så det märks att skolan snart är slut. Den inre stressen som legat och grott kom ut då jag slappnade av. Nu har jag ingenting kvar att göra på skolan, och det märktes.!
Jag  må säga att det var skönt, för allt kändes så bra sen.
Det var jobbigt att hålla borta Klas så jag fick sörja ifred, men han kom på mig, vilket gjorde det jobbigt. Men kärlek fick jag och det var underbart.

Så nu är jag en sån som gråter, skämmas bör jag!

Har precis varit å matat vicke också. Jag rä alltså en duktig slav!
HA! Bajs på oss också

Tack!

Ha!
Jag tror att både Richard och Klas skulle bli goda fäder. De  tjatar och tjatar om at jag ska mata min lilla pojke (Sid alltså). De borde nästan adoptera en liten knodd tillsammans, för jag tror att de i hemlighet är kära. När de är i garaget så gör de annat, precis som endel "gymmar" tillsammans.

Har gjort klart alla skolarbeten också. Känns fett bra, det betyder nästan sommarlov för min del.
Och Ians lilla kicka Bente gjorde ett grymt bra första intryck idag! Hon hälsade på sin kära och hon bjöd mig på glass. Lite kär blev jag i henne.=D

Och imorgon ska jag rösta!!! Tror jag. Vill inte skjuta upp på det mer, då blir det säkert inte av. Jag är sugen på att träna också, så vi får se vad morgondagen bjuder på, jag hoppas då på kanonväder för jag behöver solterapi.

Och Elin är förresten moderniserad! Hon har gått från att vara en väggfast telefon till en trådlös. Get well!!

Inte så mycket mer att bjuda på, tog en cykeltur med älsk tidigare, fick ovanlig god mat på Calles idag och led med Lisa.

Mer sen kanske.


meD

swenska charlek!

Och sååååhär full hade jag tänkt bli någon dag framöver

tjålameh

Alla visste vi att denna dag skulle suga, och det blir inte bättre. Gjorde absolut ingenting pöå affärskommunikationen, nu när FEKtiden är inne så ska vi inte helle göra någonting, kanske betygssnack.
Vet inte vad som händer på småföretagandet helle, men förhudligen ingenting eftersom vi är klar med alla uppgifter i den kursen också.

Nu borde vi göra någonting. Nåtgonting kul!!

Fuck

Idag mina vänner är allt bajs. Har haft så ont i kroppen så jag ville dö.
Sen så kommer jag på skolan imorgon lika gud förbannat bara för att Rex hade ramlat och skadat handen, så han ringde nyss. Jag ska flänna en stund.
puss

Bäbis

Jga älskar denne karl!




Pjäsen uppspelad idag, skön stämmning, alla var superduktiga och det var inte alls som jag trodde att det skulle vara, så det känns ju bra<!

Åter till alfapet!

Puss!

fältet måste fyllas i

Nu har jag varit vaken riktigt länge. Och det suger, för det finns fan inte mycket att göra.Jag lyssnar alltså på The Buzzdocks (ska dock byta nu) och är allmänt fucking töntig.
Steg hursom hellst upp med min sötnos imorse, kändes faktiskt mysigt att faktiskt stiga upp tidigt och ära frukost ihop, istället för att sova till åtta och rucha till skolan.

Det är mycket att göra, typ gympa, pjäsa, städa osv. Men allt kommer hinnas!

Har dessutom varit med om en hel del saker nu på morgonen också.

Och visst gör det ont när knoppar brister?! typ





INgen bra magkänsla, jag ska lägga mig igen! Sova föralltid och alltid, tills döden skiljer mig åt, amen!

hej jag är är

Min aldeles egna pusshäst ligger här intill och bara sover och sover. Tråkmåns! Men han fick ett tjackil och började tokstäda i köket medans jag satt med skolarbete. Ja, jag var klar, men Richard visste inte vad han skulle ge mig för betyg så jag var tvunden att göra en extrakrejj.
Det suger fetballe vill jag lova, för det är inte det enklaste att stressa ihop ett arbete på en kväll då man vill göra så mycket annat, samtidigt som man vill få det noga gjort.

Har förresten fixat min individuella studieplan. Baall!

Jaja, back to fucking work (fuckingfucktyp)
Bajsmongacpkalle!!!

Lyckliga gatan

Jag vandrar på den lyckliga gatan. Bah bajs!
Enegsla nu, en egen talkshow, fett ball.

Jag har framkallat 100 bilder, det är ganska coolt. Nu spelar jag Alfapety så det bara skriker om det. Hej hej hej då

RSS 2.0