psykotiska sjukdommar

USch, både jag och Klas ligger hemma i feber. Klas ligger fortfarande och snarkar, Jag lyckades ta mig upp halv 10 trots mina förbannade "sen natt med Lina". Jag fattar det inte. Var så trött då jag gick och la mig, Klas sa nåt som lät som godnatt, och jag kunde inte sova. låg vaken till två och jag hatar det.'

Helgen har varit feberladdad också. Var barnvakt fredag. Lördag var Jag, Ida och Klas sjuka & söndag åkte vi & kollade på sängar, och soffor, och byråer. Vi köpte en klädhängare.

Jag tror att ALLA jag känner var ut i fredags. ALLLA!!!
Såhär i efterhand önskar jag dem lycka till, och akta er för snusktanter!

NÖRD

ZGod morgon typ. Detta inlägg kommer se förtäskigt ut för denna dator r liten ovch dum!

Snrt kommer min mormor och då ska jag nog pjama henne.
Klas sitter &smsar med sin älskarinna eller nåt, och jsg r barnvakt, det är töntigt!
 TYP SÅHÄR TÖNTIGT! Men den bjuder jsg på

huuuuuuuuuuuu

Hej hej äcklen!

Jag skulle ja bloggat för ett tag sedan men jag gör det nu istället. Har egentligen inte så mycket att skriva, allt är som vanligt förrutom att jag har blivit ett totalt psykfall!
Vem fasen tar en prommis på 1,5 mil, går sedan på skolan, hem, och sedan rep och vill gå MER, utan en hel måltid i magen?
Sover gör jag inte heller, har inte gjort det på nästan två veckorn nu. Då vi väl lyckade somna tidigt igår så vaknade jag ändå halv fem. Vilket betyder att ni är bajs! Men jag misströstar inte. Jag gillar att ligga vaken & lyssna på Klas mumsiga snarkningar.

Skulle kirra datorn idag också, men Göran hade inte tid, så min dator är tom utan anledning.

oturshelg!?

Jajje! Har haft en bra helg, dock var den väldigt otursdrabbad.
Fredag: Börjar bra, förrutom mardrömmar i sinne. Slutar tidigare & det blir stan och kaffe med Marre. Möter paps kring två. Och det som jag väntat på hela veckan, ny mobil!!1! Åker hem och möter upp Klas,laddar mobilen i några timmar i bilen. Då vi kommer hem och jag ska börja pilla in alla inställningar så slutar ljudet funka, som om en muteknapp är på. Javäl piss, det är fel på någon mjukvarainställning.. JAG åker på att steka hamburgare till resten av världen.
Jag känner AJ på foten och det har tydligen skvittrat stekmargarin på foten. = att jag har tvåbrännblåsor på foten nu. ajEaj.

Lördag: Sover hela dagen = dålig dag. Springer förbi farmor och blir där till halv fyra. Då vi kom hem var inte pappa hemma, likamed vi var hungriga eftersom vi levt på kaffe från middagen föregående dag. = Dåligt.
På aftonen kommer vi på att vi vill baka, Jippie! Jag tappar ner en Glasskål som såg dyr ut.= Glas fulla skåpet och golvet. Javisst.. klart att jag trampar i glaset!

Jag förlorade i kortspel båda dagarna dessutom!

Söndagnatt vaknade jag av att jag inte kunde andas, bara för att jag grät i min dröm. (Ni vet i filmer då någon drömmer en mardröm och vaknar med ett "OOOHJKÅÄM" (djup inandning!)) Det sög.

Men söndagen var väl helt ok. Sov lite ännu längre men fick kaffe direkt. Fick en ny mobil också. (Fett minus att den inte var lika röd och fin som min förra.)

Nu ska jag mysa innan kvällen är slut.

Jag hade inte tänkt blogga, men jag fann en fin låt

So dance while you still have feet
And smile while you still have teeth
There's nothing happening anymore
There's not a single living soul

Let's burn the whole city down
Burn the whole place down
Burn it to the ground


Hej vovven!

Hårfärgningslukten sprider sig i lägenheten. Jag är relativt nymatad och har småshoppat lite idag. Känns skönt. Jag gillar dessa strödagar, men samtidigt kännner jag att det vore skönt att få en ordentlig kom-i-gång-grej så jag får skriva uppsatser/göra tusen, tusen arbeten/valfritt.

Iquell är det lägenhetsvisning & jag dödslängtar. Fastän jag innerst inne vet att Klas sagt att vi inte ska ta första, böästa lägenhet så är jag aspeppad på att få flytta in och inreda och ha mig. Wiio!

Och vad jag glömt berätta!
Alf har fått syskon!

Och såhär såg Affe ut då han var 4veckor. (jag stal denna bild från kennelsidan http://www.oncesup.se/) Inte för att jag tror att Kristina skulle anmäla mig om jag postade den, men man SKA skriva källa!

hot stuff

Igår då Klas kom hem sa han att vi skulle gå på bio, så vi gjorde det! Inglorious bastards hette filmen och den var fin.
Jag har Verkligen fallit för Tarantino. Jag tycker nog om något i alla hans filmer!
Nu ska jag leka med Annika. adjö!

Där är en civil, kolla vilken stil nämen se goddag konstapeln

Sitter här, har precis druckit mitt efterlängtade morgonkaffe som alltid räddar min dag från att ha ont i skallen resten av dagen!
Funderar över hur jag ska spendera min dag idag. Måste på ungdomsmottagningen, men dom vill inte svara på min tidsbokning så jag måste kanske ringa och skrika AAHH AKUT! eller nåt.
Sen hoppas jag på att min papa kommer in så jag kan spana in teleföner. Det är också en sådan här akut krej som är überviktig, min telefon är väldigt suecidal & sjunger förmodligen på sista versen.

Och dessutom!!
Emma, jag satt och lyssnade på the killers (Ja! JAG gjorde det!) oc jag saknar dig!


För att inte glömma! Det blev sent igår tror jag! Kl 21:40 kom vi på att vi behövde handla en massa. ICA stänger ju klockan 22. Så vi bestämde oss för en kvällspromenad och hoppades på att ICA skulle vara öppet då vi kom fram, och det var det, vigick dit på 10 min.
Då vi kom hem fikade vi, och stördes av en massa konstiga röster & ett visst brus. Vi bah
"men ååh kollar man på tv vid den här tiden, och såå högt!"
Men vi tyckte väl att om de vill kolla på tv på hög volym och störa alla andra så fick de väl göra det.

Efter fikat så var det den självklara kvällsröken, då vi kom ut på balkongen så vart rösterna högre och en bil stod på tomgång. Det var tydligen polisen. Första tanken var ju självklart "Låt oss vara för en gångs skull".
men de stod och pratade med en svart man länge, högt och mycket.

Saken är den: Polisen gör sitt jobb och jag tycker att de är duktiga, men jag kände att det brann för mig då de pratade superhögt och dessutom hade bilen på tomgång i minst 30 min, då den rekomenderade tiden är 1 minut.
Jag tycker inte att det är okej att de först och frömst håller grannarna vakna med en surrande diselljud, och vadå miljön då liksom?!

Jaja, ja hojtade något om kolikbarn och miljö och konstaplar, men de sket i mig. De lämnade då både mig och den stackars mannen ifred efter många om och men. Men jag kände att jag ville vara en gnällkärring och det kändes bra!


adjö!

Årets Bitterfitta!

femtioåtta, femtionio, femtiotölv

Sjuker, fast ändå inte, men det känns skumt.

Helgen var lärorik.. jå. På fredagen satt jag och världens bästa bara hemma og slökikade på film. Inte ens en bra film, men det var ju tanken som räknades.
Lördag var vi bjudna på middag hos svärmor & svärfar. Klas tyckte från början attvi skulle tacka nej, men vi hade ändå inget bättre för oss så vi kikade förbi. Eftersom det var Peters sista dag i staden så kom nån dum jävel på att vi skulle ut. Och utgång blev det!
från Old williams till calles till olles. Hade trevligt till och från,  men jag hade nog klarat mig att stanna hemma.

Och attt man aldrig lär sig att om mankänner sig tveksam från början så ska man skita i det helt och hållet. Kvällen slutade då med att jag fick snopp, så lite fin var det ju!
Helgen avslutades med söndag, vilket innebar pizza, tvättstuga och sedan en långprommis innan det var sövadags!

Mer än så har jag nog inte att säga, nu ska jag kissa och sen äga i alla spel jag spelar.

Utkast: Nu är ...

Nu är det klart, snabba ryck osv. Fårn att tidigar haft drömmar om en annan lägenhet, till att diskutera det igår och sedan hux flux bokat en visning. det känns koolt!

Jag känner inte för att sova. Inte, aldrig mer ska jag.
Denna bild heter hö!

Kräka!

Ps!
Jag HATAR verkligen pasta, det är överskattat och grymt äckligt! Det enda som går an är bandspagetti, och det är bara ibland, tacka vet jag potatis..
jag och du håkansomisuneslillebror!

Mumsedig!

Klas blev übersnuttig igår, okej han är ofta snuttig, men lite extra.
Då han kom hem sa han att han ville ge mig massage.
Vi käkade middag, pussades, duschade, såg film och åt ost och kex.. Glömde helt bort massagen, dock kom han på det då det var dags att sovfa, så han knåsade min rygg, och hux flux kommer det ett "ska vi åka på spa-weekend? Jag tänkte att vi kunde åka på en sån, så betalar jag... som ettårspresent!"

Så idag har jag att stå i.. eller mja, jag ska ringa runt och höra vad det kostar iallafall.

Det finns coola utvikningsbilder på mig! Jag är nämligen en esåndär cool tjej som gillar att vara naken!
Nu käka, sen skola, slutan 16:25 (= INTE COOLT!)

OCH JAG SKA REPA IKVÄLL!

Khöss!

Winfrey

Jag har bestämt att jag ska se Oprah idag. Det är ju sådär småspännande då man väl har börjat se det, men jag kommer mig aldrig för att för att göra det. Men nu jäklar lixom!

http://tiffabee.files.wordpress.com/2008/12/oprah-winfrey.jpg

Hej Oprah! Du kan va söt!


Krogen en måndag? Allt går om man vill!

Yes. Nyvaken och så. Igår frågade Alle om jag skulle festa, och jag bah "öv what måndag, kanske ring sen!" typ. Klas for till garaget och bara lämnade mig, så jag sa bajs och stack ner till älven. Möttes av 4 öl och fem glada punkarslynor. Det visade sig att Alle blev en stor pojke (grattis!!) Mer folk anslöt till vår trupp, eller rättare sagt TVÅ!
VI bah "oh yes olles och the kristet!" så vi begav oss.
Det slutade med att endel blev beroendesjuka vid spelautomaterna medans vi andra drack öl. Jag och Alle gav varandra varsin födelsedags present och allt var frid och förjd.

På hemvägen ringde jag mamma och surrade. Kom på att peter var en Motherfucker ibland. De skrattade åt mig, vilket inte var snällt!!
Sen möttes jag av min stiliga man, som sa att han hade ringt och vart orolig då jag inte svarade. Aj lååv him!

Hursom hellst slutade kvällen fantastisk, tack allihopa!


Hello my name is Jimmy Pop and I'm a dumb white guy

... Lyssnar på sånadär låtar som man lyssnade på förr ibland. Typ fire water burn. En låt som aldrig blir för gammal.

Idag, en ny skolvecka. Eller ja, har två lektioner kvar denna vecka, så det är rätt så chill, vilket betyder fest iquelll! Eller, ost och kex iallafall, hoppas jag! Löftet var då så.
Det händer nog inte så mycket i mitt liv, är sugen på att åka bort, men det finns nog varken tid eller pengar till det, poch då är det bara att göra det bästa av situationen.

Nu ska jag baaajssaaa!

Moln

Jag tog mig till stan i sista sekund igår. Har lite dåligt samvete för att jag bara stack, men det kan inte hjälpas. Somnade sent, vaknade tidigt, så jag kommmer kanske i säng i tid inatt.
Min kärlek ringde precis, han ska bara handla och sen är han hemma. Och vad jag längtar!! tufft!

Nuuuska jag spela HEJD^Å

PANIK!

Jag blev så grymt partysugen. Eller var det redan då jag vakande. Men visste nada om party, inte förrän 6 min efter att bussen gått. Jag är väldigt döende och längtar hem till hemstaden, lägeheten och efter Klas. Men honom får jag ändå inte träffa förrän imorgon.
Jag har lite smått panik, villhem!!!

Så om någon har vägarna förbi Jörn och ska vidare mot skellefetet så hööör af er. Är villig att petala en summa pengar faktiskt!

Puss och Knull hj'ärtegull♥

Perty!?! Bil?! Vadsomhellst!?


När man måste lätta på sig lite

aaahhh! Jag har hört att man ska skriva ett brev till dem man känner sig besvikna på, det har jag gjort nu, för ja känner att jag blivit sviken. Jag känner inte att jag behöver skriva ut namn, vill inte peka ut någon av den enkla anledningen att jag kommer att ångra mig sen. Vi har pratat, men det finns endel förklaringar och endel rättelser jag bör göra och jag vill verkligen inte stråla min hjärna mer än vad jag gjort. '


Kära valfria kvinna
Jag vet att du förmodligen inte läser detta, du lovade då att du skulle sluta. Men jag känner ändå att jag måste få skriva av mig. Ordentligt!

Anledningen till att jag känner mig så besviken & sviken av dig är därför att det känns som att du ständigt måste väga upp allt det som är bra med dåliga saker. Det kan vara att jag vunnit en miljon på lotto och du säger "åh så kul, grattis!... Men du vet ju att det kommer att gå åt helvete då pengarna är slut?!" Jag förstår inte varför man inte kan se det fina.

Jag har alltid fått lära mig att jag ska göra saker som jag mår bra av, och alltid haft det svårt att just göra det. Men nu då jag faktiskt har kommit en bra bit påväg så börjar du snacka en massa om saker med folk som inte har någonting med saken att göra.
Om nu din oro tar livet av dig, så kan du väl pata med mig om det? Och inte gå bakom ryggen på mig.

Senatt du alltid fått mig att må dåligt, det är sant. Inte ständigt, men till och från under hela livet. Det är omedvetet från din sida, jag vet, men det gör ont ändå.
Ditt ointresse för saker jag gör. Egentligen skiter jag i det, men ibland känns det som om du kanske kunde låtsas, bara för att göra en god gärning och iallafall försöka. Men du markerar tydligt att det du inte är så värst intresserad av inte är värt att bry sig om, och då spelar det ingen roll vem det är. Så länge du har dina intressen så kan du ju alltid skylla på att du är upptagen, eller att du inte har råd eller liknande.

Och sist men inte minst så ska man inte tala om missbruk då man inte vet något om det själv. Inte då man kan se sina egna problem. JA min pojkvän är narkoman (Ren nu!!! och jag skiter i hur många som vet och vad folk tycker om det!) och du har mycket alkoholism i din närhet. Men att du inte själv kan se att du har ett problem. Trots att du kan sitta med yngre människor och visa tydligt att du inte kan visa dina känslor om du inte har druckit. Jag tycker att det låer som ett grovt problem. Trotsatt jag bad om att prata om någonting annat så skulle det ändå sluta i tårar för dig. Och sedan inte säga ett ord om det senare... PROBLEM!

Jag älskar dig, det gör jag! Och om du bara visste hur mycket fint du gjort, och hur många gånger du räddat mig. Men ibland känner jag verkligen att jag måste få lätta också. Jag måste få bli arg på dig, och jag måste få bli besviken på dig då jag känner att du svikit mig. Hoppas du förstår det!





Så! Nu har jag skrivit ett grymt gnälligt inlägg och jag mår grymt mycket bättre, dels för att jag fick skriva av mig och dels för att jag fick prata med min älskadeälskadeälskade klas! Utan dig hade jag nog legat medvetslös nu. Puss!



Jag gillar små penisar också!

Jag hittade en länk med Howard Stern;small penis contest, men allt fuckar sig så den får ni se nån annan gång.

Jag orkar inte prata om mitt Ikeabesök nu... Men det var fint.

Jag är ensamast i världen. Det suger! Klas är i stugan och jagar och jag ska sova sälv för första gången på evigheter. Jag var uppe05:50 imorse, och jag kan inte sova nu. JAG ÄR SÄMST! Jag som förespråkade om att vara självständig. Släng dig i väggen slyna!
Annika tyckte nog lite synd om mig som var ensam, så hon satt hör med mig och mös tills nyss!

Bajsbajsbajs

Imorgon blir det då sovmorgon. Projektarbete... Nån som vet om det verkligen blir nåt? Är det värt att fara? Hör af er!

Nu råkar det vara historia

Och vaarför lyssnar jag på Blondie?!?!?! Och varför är jag vaken?
-Jo jag ska nämligen på Ikea today. Blir väl kanske alko också. Tyvärr så är det ingen idé att ni skickar sms eller ringer för jag har ändå inte tänkt köpa extra, har inte råd. Förstår ni inte så kommer jag låtsas att min telefon är trasig. Ring gärna ändå, det vore snuttigt!

Jag har fortfarande inte fårr mina pengar som jag skulle få i tisdags. Det sög. Så lite senare idag tänkte jag ringa och skälla.

Hade goth! ♥

Hej sär nu ska jag kissa!

Jag vet inte... Men jag är sjukt sugen på en till tatuering. Men jag ska vänta ett tag till. Jag vet redan att det kommer bli en gitarr, men det ska vara en snygg jävel, och jag ska ha råd. plus att jag känner att man bör vara 10000% säker på den också.

Hur som haver. Har repat, flummat och stulit en matta. Det var ganska coolt. Jocke och Carro spelade på en ledsen pch puckad orgel. Jag dansade med en bongotrumma som det stod Lina på. Hot stuff!
Vi är cirka... lika cp som vanligt!

Imorgon ska jag och Annika våldsshoppa IKEA!

Ny design.

Sådär, nu får ni klara er med den här designen tills jag har lust att finjustera den. Nu ska jag till Annika och käka plättar, sen repa. Sticks der i ögonen av den nya designen så får ni antingen skita i att läsa eller bita ihop! Mi kvittar det.
PusseKram♥

Puss & Kram

Hej!
hej!

Igår firade jag och världens finaste pojke 1 år. "okej!" kanske ni tänker. "Och!?"
Helt ärligt så är det nog så. Men inte för mig. Man kan nog kalla det "rekord" i förhållande för mig. Jag är ingen kärlekstyp eller inte innan jag träffade Klas iallafall, allt som gällde då var att knulla runt och vara lycklig.
Men det här känns lite coolare. Och jag är så mycket lyckligare nu än någonsin. LIV!

Hursomhellst så vandrade jag och pappa runt en massa igår (var ju ledig ffs), klar var på jobbet och jag längtade ihjäl mig. Kom hem och lagade mat, riktig mat, såndär helgmat, åt min älskade. Tro det eller ej men det blev gott.
Det var iallafall kärleksfullt i luften. vi bah åååh älsk lixom!
Klas bakade tilloch med. (Han lagar inte ens mat!)


Hur som hellst så älskar jag dig!


Vi är nog världens fulaste, men det känns så bra ändå!


Nu ska jag nog göra er en tjänst och ändra lite bloggdesign


RSS 2.0