MORGON!!

Vi överlevde ännu en natt i eländet. En skyddande arm om mig kan lätt leda till bekvämligheter ty maken försov sig imorse.

Det firar vi med Dropkick Murphys


Glad tjej

Hej evrysammans!
Jag är en glad tjej. Mami skickade ett sms igår morse och sa att om jag ville ha en ny kappa så skulle jag komma då. Så vi åkte till lule. Ny kappa, en jacka och en tröja fick jag allt som allt. Och dessutom fick jag träffa min efterlängtade mamma.

Igår ringde dessutom Klas vän som bor här, sa han och hans kompisskara kom förbi och sen åkte vi alla iväg för att bli 14 igen. Men kul var det!


OCH! I fredags träffade jag marre (&malin) och jag kände hur glad jag blev när jag såg henne. Den flickan är verkligen den sötaste jag vet! hihi

Titta bara så söt hon är!!=D


Utkast: Okt. 18, 2010

Hej hej!
Tänkte bara säga att i Lördags var jag i hamn och hade sjukt kul, drog med mig min lilla Fjällis på partaj och hade hur trevligt som helst!
Det känns faktiskt ganska bra att dricka så sällan som jag gör, jag tror att det får mig att uppskatta tillfällena mer.

Såhär glada var vi iallafall!

 



Rutiner??!

Det stör mig att man har bestämt att en grupp ska ha en speciell rutin, men det funkar absolut inte, folk väljer att skippa rutiner utan att säga nåt förrän man frågar. Sen blir det en massa skitsnack för att det inte funkar som det ska.  Det tycker jag är lågt. Fruktansvärt dålig stil.
Men ingen är perfekt, verkligen inte. Fast dåligt!

Ps. Igår hade jag sjukt kul. Tänkte lägga upp bilder från gårdagen senare.

Allt gott!

Bröllop + Praktik

Igår var det bröllop. Det var egentligen inte tänkt att vi skulle åka, men i sista minuten blev det ändrade planer och jag åkte själv.
Det var jättefint och supertrevligt, foton kommer senare.

Och idag är ju faktiskt dagen D. Sjukt skönt att börja göra saker på dagarna. Klockan 10:00 kör vi igång!

Bränd


Jag och FI!

"Förlåt älskling, men jag kan inte ta dig seriöst, inte så länge du har en snopp."

Jag tror nästan han höll med.

RSS 2.0