Sticks and stones may break my bones But chains and whips excite me

Nu ska det packas, duchas & mysas!


Jag önskar att jag fick sova

Inatt kunde jag inte sova, ont i hela kroppen och varmt som i en bastu. Inte hjälper det med att Klas tar upp hela sängen, och tomtuggar som en tuggummimaskin.
Ikväll åker vi nog till pappsen. Hör att det är bättre väder i norrland, här åskar det så att rutorna skallrar.


I övrigt är det huvudet ner och fötterna upp. Näst intill fixerad.

50 kvar

Börjar fundera på om jag har en febrig pojkvän. Men i det fallet så är det lite som "pojken & vargen", så fort han är lite trött så har han "feber".
Om ett par timmar så är han nog "frisk" igen, då kommer Leif med filmkväll!

Dessutom så måste vi välkommna min vän Marre till parvärlden då hon har blivit med karl hon också!


Shoes

Fötterna börjar ta stryk av att vandra omkring i 3 år gamla skor, så jag tänkte att jag kunde passa på igår. Två par nya blev det iallafall. Ingen av dem är speciellt snygga som ni ser.

Fantastiskt sköna promenadskor!

Hade ett par likadana för ett par år sedan och det var ta mig tusan de skönaste skor jag någonsin ägt så varför inte liksom?


23 Dagar kvar

Insåg att det bara är 23 dagar kvar innan hemfärd. Gissa om jag längtar?

,

Varför går vi och lägger oss så förbaskat sent? Måste bero på vädret.


Grannar..

oj vad här görs. Var i gävle hos Titti hela dagen igår.

Tvättar idag, så jag tänkte passa på med lite dammsugning då det likaså plockas tvätt från golven här  hemma. Hann ett rum och sen sa både rygg och övrig kropp stopp.

Och på tal om tvätt. Jag har hört att de flesta våldsbrott sker i tvättstugan, och jag kan verkligen förstå varför. Tvättiden här är 2h, torktiden är 2h efter tvättiden. Vi hade tid mellan 17-19. (Tork 19-21). Då vi kom till tvättsutgan var det tvätt i alla maskiner. Vi väntade 15 min, men ingen kom, så vi lastade ur maskinerna och körde igång våra. Då det var vår tur att torka 19:00 så var det 40 min kvar på deras program, så vi väntade snällt, men ingen kom, så vi lastade ut det också, helblött. Körde igång vår torktid.
Jag blev så irriterad att jag ville kräkas på deras kläder, men jag jag var så dumsnäll att jag lastade upp det fint i korgarna, nu har jag så ont i ryggen att jag knappt kan gå. Tack kära grannar!


Snabba korta.

-Jag "vann" över halebop. Dom återkallade allt som hade med inkasso att göra. Jag kände mig som en gnällkärring.
-Jag lyckades punktera framdäcket på bilen igår. Lite grinigt sådär då vi precis köpt nya.
-Min pojkvän följde med till stranden idag  och pressade. Inget konstigt må tyckas, men det är faktiskt första gången han har solat för att bli brun!


Bilder kommer väl sen..

Hallå allihop!

Hade en helt fantastisk helg hemma i Ske-å/Luleå! Brände mig på axlarna och lyckades få lite färg också!
En av höjdpunkterna var Marre, fina fina Marre!

I Luleå kidnappade vi flickorna och åkte till leos. Sjukt kul! Dock var jag fruktansvärt trött eftersom jag hade två snarkpellar i sängen. Ida sov mella oss och var dessutom som en annan fotbollsspelare, men det var jättemysigt!
Och lilla alf......
Plus i kanten att jag fick träffa min söta mamma också!

nu ska jag försöka äta lite.

Puss

Goddag

Ganska skönt ändå.. "hemma". Hemma i vitsjön, äntligen. Kom hit inatt någon gång och kände direkt ron i sinnet. Helt sjukt ändå, då jag vaknade imorse kände jag mig lycklig. Inte glad, eller lugn, utan lycklig och tillfreds. Att Klas var tvungen att putta upp mig ur i sängen imorse gjorde egentligen inte så mycket.
REDO. Ordet jag söker är redo.

Jag är redo!

regnmusik

Vet inte vad ni har för väder uppe i norr? Här är det då halvregnigt till helt...  lite mysmusik och kaffe är att rekomendera! Ni som har kamin får gäna tända en brasa också!



chåkissss HALEBOP ÄR SKIT!

Nu har jag äntligen sagt tack och hej åt helebop. Ett företag som skickar en betald räkning till inkasso blev helt enkelt droppen. Eller nej förresten. Droppen drippade eftersom dom inte går att får tag i via telefon, endast via mail.
Anledningen till detta är att vara en sådan kostnadseffektiv tjänst som möjligt. (fast det är inte billigare med halebop än andra operatörer).
Då jag tillslut fick svaret "det får du ta med någon annan" på frågan "är det rimligt att jag ska betala inkasso på en faktura som är betald". Bad att någon faktureringsansvarig kontakta mig via telefon och fick svaret:

"Hej

Vi har tyvärr ingen möjlighet att ringa upp dig.

Halebop eftersträvar att vara en modern och kostnadseffektiv operatör. Vi gör allt vi kan för att flertalet av våra kunder ska tycka att Halebop totalt sett ger mer värde för pengarna än våra konkurrenter. Därför har vi ingen kostnadskrävande telefonsupport som kan drabbas av långa köer."


Kostnadseffektiv?!?! Snarare servicebefriat pengatugg utan ansvariga...



Jag skulle egentligen skriva nåt kul här.. men det sket sig, får ta det någon annan gång.


RSS 2.0