otursdag

Klas..
Allt började med den sedvanliga duschningen efter jobbet. Passade på att slänga in lillan med honom, eftrsom hon bestämt ska äta själv, vilket brukar resultera i gnuggning av kök och barn.
Jag hade precis fått henne i mina armar då Klas sa "den bet mig" lite försiktigt. Det visade sig att han hade tappat en gran, som i detta fall var en rakhyvel av högsta klass!
jaja tänkte jag, torkade dottern och slängde på henne kläder.
Trodde Klas var klar samtidigt som Elsa, men då Elsa var påklädd så spolades fortfarande vatten. Och jag, nyfiken i en strut i förhoppning om att få se rumpa gick dit, vilket jag ångrar! Blodbad. . Efter ett tag tar han upp rakhyveln och visar en hudbit bortskuren från hans tå. Karln slutade aldrig blöda, så han fick ligga i sängen med benet i högläge - tokblodig.
passade än en gång på att slänga lillan på honom så hon fick vila en stund, och jag fick kirra lite käk.
Ropade att maten var klar, men Klas sov så jag väckte lillan, lät karln sova och slängde i mig själv lite föda. Efter ett tag vaknar han sådär lagom hungrig. Då han gick och hämtade mat lyckades han sparka in den avskalade tån i tröskeln. Väl nere i ätarställning så hade han en dotter hängade runt sig, intresserad av att kladda på, och när han lyfter över henne till mig säger det brak, pang och knaster. Elsa blev fångad och klas liggande. Ryggen sa ifrån, vänligt men bestämt. Stackare!

<3


Hur kunde jag glömma?!

Fastän få har hunnit undgå detta så tänkte jag bara berätta den viktigaste händelsen i helgen - Elsebubb har börjat promenera. Sakta med säkert. Inte så många steg åt gången, men några stycken iallafall. Flickan lyser av stolthet, och givetvis vi också. Stora tjejen!

Midsommar

Jag tänkte inte ens låtsas... nivet!
Midsommarhelgen passerade fort, men vi hann med rätt mycket ändå, eller snarare - det hände rätt mycket. Trädgårdsyatzy och bärs på torsdagen. Kände av halsont,  men inget kan väl stoppa mig!
Fredagen, passade på att mysa lite med grannens hästar, åkte in till stan och picknickade i gräset på hängnan och Elsebubb fick kika på smådjuren. Jättemysigt och perfekt väder! Åkte hem, drack mojito och grillade, bjöd in grannarna på middag, myste på. Ju längre kvällen gick, desto mer dissad blev jag. Min röst var nästan helt borta, och ni smo känner mig vet att jag gillar att prata, så det var lite halvtråkigt.
Lördagen blev ännu lamare från min sida, tanken var tivoli men hela gänget blev hemma, bara för att jag var nockad, jättetråkigt! Men solen lyste, så det gick ju vara ute iallafall.
Resten av kvällen låg jag inne och frös med förkylning och feber, medans de andra var ute och grillade burgare.
Det blev som sagt lite tråkigt på slutet av helgen, men jag ska inte klaga, det var trevligt ändå, och picknincks är ju verkligen underskattade!
Det blev inte många bilder, men jag bjussar på 2!

Djurisk lycka

Var på betessläpp idag, lyckan var gjord. Jag som älskar kor, det var så vackert!
Mer bilder kommer nog senare

RSS 2.0