Resultat

Här kommer gårdagens resultat!
Det syns ju i allafall, jag är rätt nöjd ändå!

solen

Det vackra vädret fortsätter, det gör även vi!
Fick besök av Annika och lille Alexander, tog en långprommis broarna runt och då de små äntligen slocknat (då det var ca 10 min kvar hem) så satte vi oss och gassade sol. Man kan då se att jag blivit färgad iallafall, inte mycjet mer än så.
Kaffe på det och dagen var helt plötsligt slut. Helbra dag!
Imorgon bär det av mot leos.
So long

Vilken härlig dag!

Wünderbart väder dagen bjöd på. Jag och Monstret har suttit ute större delen av dagen, då pappan kom hem sprang vi en vända på stan. Shoppade presenter till lilla svärmor. Mjukglasspremiär dessutom, och givetvis fick hon smaka, skeptisk till en början men skulle absolut ha mer.
En bra dag, träningsvärk i nyporna och biceps men det är bara härligt!
-Aprilbild-

kiss och bajsåldern

Jag hade skrivit ett långt inlägg om en massauppdateringar, men det är klart att det inte sparades, och inte fasen orkar jag skriva om det. Det var lite om Elsa, lite om helgen och lite om allmänheten.'
Jag tror att jag gör det senare. Kan dock berätta att ibland hör man folk berätta om sina barn och deras bajshistorier. Såsom "h*n kletade bajs everyallt". Har alltid tänkt att det är ju äckligt, föräldrarna måste ha mer koll, så kommer aldrig mina barn göra.
Min fågelunge bajsade på golvet, kröp därifrån och sen tillbaka igen för att känna lite, jag skyndade mig dit för att tvätta henne, men det var bajs everyallt! även på mig, så vi fick ställa oss i duschen, ingen pappa  hemma och inga handukar. Det fetsög! Men det löste sig.

Och på tal om bajs. Ganska kul detdär egentligen! Tror att de flesta föräldrar kan hålla med mig om att det är det mesta man pratar om då man just fått barn. Konsistens, lukt och mängd, dock brukar det växa bort efter ett par månader, men jag tyckte att denna panikartade incident var värd att ta upp.
The kkk took my baby away


Välkommen våren!

Har välkommnat våren, majbrasan är avklarad, köpt regnställ åt lillan och lite shopping åt mig själv blir det nog av senare i veckan. Solen lyser till och från, det är varmt ute och allt känns wünderful!

RSS 2.0