Juldans och Julklappsshopping

Pratade precis med älsk, bläää vad jag saknar människan, men mer än halv tid har gått och snart kommer han hem igen, så han får vara min hemmafru + beskyddare!

Gårdagen var faktist fett mysig! Var dock sönderstressad, men kom i tid. Kredz till alla som höll i julavslutningskvällen. Vet inte riktigt vad man ska kalla den.
Det kanske inte var så superkul där, men det var ett fint tidsfördriv iallafall. Det bästa var buset med emmispemmis efteråt. Thank You baby! Du äg!
Idag blev det lite julklappsshopping, fick en superstress tid eftersom pappa ringde och meddelade att han skulle komma upp. Var tvungen att tvärstäda bort ALLT! det sög, men han såg inte så mycket stök, men tyckte ändå att det var stökigt.
Efter shoppingen så.. tro det eller ej.. åt vi middag på calles. Till och med pappa tyckte att hon den sura, nya brunhåriga tjejen var en fetta. Haha, hon heter Fia för den som vill veta!

Väl hemma så slog vi in en massa poket och fick främmande. Först av farmora som hade med sig sin nya vovve Betty, och senare kom Larsbeth och Peter med Alf.
så det blev en ganska lyckad dag idag, även fast segheten från nattens händelser bodde i mig.

Over!


Kommentarer
Av: =)Emmä

öpuss mylove

2008-12-19 @ 22:20:05

Åsikter og Tankar?

Namn:
Kom ihåg mig?

Kontakt:

Blogg:

Ut med språket:

Trackback
RSS 2.0