Mitt tjoller

Fick en broshyr efter vi fått Elsa där det stod "Välkommen till ditt snabbaste år". Vi hinner tänkte jag. Nu har jag börjat tänka om. Hon ska ju snart börja dagis. 5 månader känns  långt bort, men av erfarenhet så förstår jag att det inte är så hemskt långt bort. Och hur jobbigt kommer det inte vara att lämna henne på dagis? Tycker att det är nog jobbigt att åka till jobbet varannan helg... Oj vad här funderas. Men det är sånna tankar som snurrar i mitt lilla mammahuvud just för stunden.
Har förövrigt försökt få ryggen som den bör vara. Var på ryggakuten och fick bara höra orättvisa saker. Absolut ingen stretching eftersom jag är överrörlig, inte balansera på ett ben och enbart sitta ner då jag klär på och av mig. Känns hemskt att höra sånna saker då man fortfarande är ung, men jag kan ju bara följa diriktiv. Har köpt en pilatesboll, så nu ska jag träna som fan, jag har sagt att jag ger det 3 mån, annars får vi hitta något annat!
Nu är det sovdags. Ny dag imorgon!

8 månader

Idag blir min lillkicka 8(!) månader, hemskheter så tiden går fort! Stoltheten växer mer och mer för varje dag! Hittade min gamla dockvagn som Ida fått låna, och mycket riktigt Monstret spatserade efter den som om hon aldrig gjort annat.

Nu är påsken slut för iår, har haft jättetrevligt! Dessutom har Klas haft långledigt så det blev en riktig familjepåsk med grillning och vart ute nästan hela dagarna.

Grand finale

Och i år igen blir det smfinal för käraste Skellhell! Värt att noteras, minst sagt!

Påsken är här! Den firar vi i Sjulsmark, igår hade vi finaste Malin och Berit här,  promenad, grillpremiär och mys följt av tårta och mera mys.




Precis i ögonblicket som bilden togs så ramlade Elsa ur sin stol, därav min vackra baksida.

Idag var vi ute hela dagen,
grillade mer, och Elsa fick för första gången äta grillad korv med ketchup. Det gillades minst sagt!


 


Förresten!

Jag är helt inkörd på tecken! Djur tillexempel - Djur och barnafödande hör nog ihop.  Jag har hört någon historia tidigare om att någon såg någonting ovanligt i djurväg, strax därefter födde någon den kände barn. Som i vårt fall:
Vi var beräknade söndagen 7/8, dock var lulekalaset den helgen, så vi tänkte åka dir och käka lite langos, sagt och gjort, åkte hem på söndagen och tänkte svänga in i vitsjön en snabbis, sagt och gjort, efter en stund kändes något konstigt och jag kikade ut och fann detta:
4 st älgtjurar som bara väntade på att slita oss i stycken..
Denna bild är tagen ca 22:00 Mitt vatten gick enligt min klocka prick 03:00. Men det är en annan historia, tror inte att någon är så peppad på att läsa förlossningsberättelser.

På G

Igår gnällde jag över att denna vecka gick så otroligt lågsamt, idag iser jag att det är torsdag imorgon, skärtorsdag! Vilket innebär att Klas bara jobbar imorgon och sen blir det långhelg. NAJS!
Det händer grejer här ska ni veta! Jag har äntligen lyckats kirra jobb! För närvarande varannan helg, men det blir mer sen, galet skönt! Mindre intressant att börja jobba 05:00.
Har lyckats få bukt på fotoskrivaren som jag fick i julklapp också, så nu pryds snart vårt hem av egenproducerade bilder, fattas bara vackra fotoramar.'
Bevittnade shoplifting igår, galet så dumma människor kan vara, och så pinsamt sen! 

RSS 2.0