hur knude jag glömma!!?

fortsättning på det andra inlägget!

i sommmar så blir det borlänge och SEX PISTOLS!!!
Är det verkligen någon som fattar hur jälva glaad jag r just nu?!=) åååh! =)

penis=)

en dag, ett ord

har just varit å repat.. det ick jättebra! och nu blire pepp på att spelningen på kåffein den 4/12 ska gå lika bra=)

ber om ursäkt för att jag inte har skrivt på länge, men jag har verkligen inte haft nåt å skriva om.. iallafall inte vad jag vet, och jag har nog inget å skriva om nu heller förutom förhoppningar på en lyckad helg, en vunnen match och helvetes goda kakor.. =)
Jag behöver nog sex! jag har varit sepe på länge nu.. det kanske är min sjukdom.. hahha får verkligen hoppas att det inte är det eftersom jag har bestömt mej för att aldrig ha mer sex... haha nä jag bara skoja.. men ändå ;)

Hemma igen, och tack så mkt!

Ska kanske börja med å be om ursäkt för mina "oskriverier", men saken är den att jag har vare i jörn hela helgen, och mammas intenet är paj, så d var som mest bara lugnt i helgen, saknade dock mina tötingar. men jag är säker på att dom hade roligt utan mej också=)

har vare å tage blodprov, det gick faktist bra, kanske för att jag fick ha emlaplåster, men ändå, jag vet att jag är världens mes, men satan! jag har blivit stucken i mina senor varje gång, och det gör så jävla ont!!
Men den här gången gick det bra.. jag tror nästan att det var för första gången.  så tack så mkt <3

Som belöning fick jag baka bullar åt min mamma.. sen fick hon ett il å bakade olika sorters kakor, det var roligt eftersom hon aldrig bakar.. och gått blev det också!
 anledningen till att jag inte följde med till Lisas stuga var för att jag mådde inte bra, kände mej nere, yr å jävlig. kan inte påstå att det är bättre nu.. men d är nåt jag måste överleva.

Pepp som fan på att ta igen det med flickorna till helgen i stället=)



ca ett år

Nu har det gått ca ett år sen.. har inte tänkt på det så mkt.. Började mer tänka på det imorse.. vet inte riktigt varför.. men man tänker ju så mkt när man är ute och går..  Men jag har dock lärt mej en sak om detta.. Vem som hellst kan göra vad som hellst, hur svinigt det än är!! Till och med en vän till familjen.

Som tur var/är så har jag mina kära vänner och min kära familj.. Jag måste säja tack.. och skänka hur många kilon kärlek som hellst till er!


Sen rep idag, de gick otrolit bra må jag säja! Hade skitskoj!.. vi drog igenom spelschema och rockade loss lite.. iih så pepp jag är för spelningen nu!

Hur som hellst så har jag gått min sista skoldag för veckan.. skönt som styk.. sen blir det långlov på hela fem dagar.. iih..  helgen är då planerad.. Imorgon blir det mys i Lisas stuga, Jag, Lisa, Emma och Patrick ska käka, sjunga singstar, käka godis och allt som hör till godis osv.. kommer ha fedt trevligt kan jag ju säja.. Lördagen blir det hockey med Elina, just nu är jag så jävla besvikenSkellefteAIK så ni kan inte fatta det! Dom har börjat förlora mer å mer nu.. ska d bli som alla andra år?! hoppas inte det!.
ska då försöka ta mej hem sen efter hockeyn.. umgås lite med familjen också.. Sen så måste jag ju stoppa i mej en nål.. längtar inte mkt till det faktist..

ajajaj

Jag är alltbra klantig! Efter utvecklingssamtalet i går, som för övrigt gick bra, så följde jag me pappa hem till jörn. Skolfotokatalogen har kommit, å d  e ju som roligt .. ja..
Hur som helst så fick jag veta av min mamma att jag skulle in å ta prover, iih, jag vill inte.. eller iaf inte i jörn, om är så sugit usla  där så man blir deprimerad, dom lyckas alltid träffa mina senor som jag har i armen å d känns vill jag lova!

Hur som hellst så ska jag då först t blodprov å kolla om jag har stuma, löser ju hår som en galning å kan inte sova så...
Sen sk jag vaccinera mej för Livmoderhalscancer. Det är ju inget farligt med vaccinering, det är jag inte ett dugg rädd för, men blodprov, ska försöka få dom att ta i fingret i stället.. hoppas hoppas..

Hade en disskution med min pappa i bilen om julen också. han är som söt och vill peppa mej inför julen. inget lyckat försök, men han är som söt. Kanske känn bättre om det bara är jag, han, simon, mamma och farmor.. Inte lika livat å så..

Det är tragiskt!

Det är så sorgligt å tragist hur ett liv kan sluta!
haha jag tror jag e dum i skallen egentligen, jag är helt jävla besatt av John Simon Ritchie aka Sid Vicious
Jag fick världens il igår och var tvunden å kolla på filmer på honom. Måste erkänna att jag var nära på att börja gråta, jag borde ju söka hjälp, detta är ju sjukt. Jag har redan bestämt att den 2:a Februari så ska sörja hela dagen. jag ska gråta å gråta å gråta!! jag har tänkt å göra det många gånger tidigare, men jag kommer aldrig ihåg, men nu har jag tilloch med sätllt larmet på min mobil, så, om nån undrar så vet ni vad jag gör då=)

Förresten, vet nån när sex pistols skiva kommer?? Jag läste att dom skulle släppa en skiva, (med den gamla basisten dock, vilket egentligen inte gör nåt eftersom sid inte kude spela men). nu år 2007, men den borde ju egentligen redan ha släppts?

se och gråt!!!


Det var bättre förr

Av nån konstig anledning så längtar jag tillbaka, till den tiden då man var liten, helt utan ansvar. speciellt tillbaka till sommaren 2006, jag vet inte riktigt varför, men den var så underbar! Vi var vi, med varandra, ute på madrassen till sen kvällar. Vi gjorde egentligen ingenting, men det var underbart, alla var vänner och vi fanns som bara där!
Nog för att det ändå var en ansvarsfull tid då, men det kändes inte så!
Sen så börjde jag snacka med Lina A nu, hur söta vi var när vi var små. Jag har filmer från det, och att man kan vara så lättroad när man är så liten, det förstår jag verkligen inte!

Hade det inte varit för vännerna, hur hade det gått då?
Och jag hade så tur nu när jag började på gymasiet, tack Lisa och Emma, ni förgyller min skoltid och min vardag!






I studion med TBTB

Repade idag, det gick skitbra!
Vi tränade mest inför våran spelning som vi snart ska ha, kom å kolla!
Gustav drack 2,8. det tyckte jag var jätteskoj. Men d var tydligen för att dom spelade in låtar i studion.
sen fick vi följa med å kolla och lyssna lite på låtar å så.. d va ganska najs faktist ;)
Nu hockey :D

härrrå

hej hopp din minisnopp

jag har väldigt tråkigt.. ska väl förhoppningsvis bli roligare sen med rep sen ikväll!=)
Kollade Emmas blogg idag, var ju sjävlklart tvungen att kopiera, det är nåt test eller nåt, det kan bli skoj=)

· Tryck neråt fem gånger.
· Öppna sms:et och läs.
· Detta är ditt svar på första frågan.
· Upprepa på nästa fråga, osv.


 -Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?
Go natt sötnöt! Nu var de dags att sova och falla in i drömmarnas värld där jag får vara med dej ostört! Jag tänker på dej hela tiden, och du är så vacker att det gör ont! Vill aldrig tappa kontaten med dej, du är det bästa som har hänt mej! Go natt puss;)
-Vad gillar folk bäst hos dig?
Mm, men då måste ju banken också låssas de!
 -Vilken raggningsreplik faller du för?
 Men mina minus 279 kr?
-Vad var det första du sa imorse?
Vilken dissare du är!;) haha puss
 -Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
 Sov gott ;)
-Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
 Lägger fram axeln varego ;)
 -Så vad säger du under förspel?
 Bara att säja till så får du låna en axel av mej:)
-Och efteråt?
Stryka i håret. Det är lugnt, du får gråta om du vill
 -Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord?
Stackarn :(
 -Nu är de tonåringar. Vad lär du dem?
Samma, funderar på att logga in på msn xP

-Och näst sista. Dina innersta tankar?
 Hehe, men vad görs?
 -Sista. Vad sjunger ditt favoritband om?
Haha allt är ju relativt ;)

Den där Elina <3

underbart roligt på msn nu! snacka med Elina och hon är ganska söt må jag säja! Jag är alltid bättre än henne på att stava (höhö!). sen blev jag sugen på ett fullkornschiabatta; men då skrev jag
"jag vill ha ett fullkorns-jagvetintehurmanstavardet-bröd"
å då rättade hon mej och sa att det stavades "chiabatta", nu är hon överlycklig=) det är bra att man kan glädja andra.

Ja! Hon är som söt den där Elina!

Snackar med Hasse också! måste säja att han har vekligen hjälpt mej att krossa alla fördommar mot rappare, han är ju som söt han också.. å jag ska va me han snart xD jaa!

haha


http://view.break.com/232276 - Watch more free videos


Haha, jag kan verkligen inte sluta skratta, så söööt snubbe!

...

 Var ju så som sagt till jörn igår, riktigt mysigt med en liten vovve som kommer farm och hälsar när man kommer hem! Loppan är verkligen  jättemysig, och hon använder tassarna väldigt mkt, om hon t.ex vill att man ska lyfta upp henne så klöser hon som med tassen, men inte hårt. Hon är så söt, men hon gav mej dock väldigt dåligt samvete igår när jag skulle sova..
Jag gick och la mej sist (som vanligt!) och det var tänkt att hon skulle sova i mitt rum. Men den lilla flickan vill ju sova i sängen, vilket hon inte fick. Hon hoppade upp i sängen och jag lyfte ner henne igen, då gnällde hon.. ååå d gör så ont i hjärtat när hon gnäller. Sen hoppade hon upp med framtassarna i i sängen och petade på mej med tassen.. nååå.. jag ville ju att hon skulle sova med mej, men hon fick inte det, så då vart hon sur och gick ner till mamma och störde henne ist..=)

Jag är tröööött! somnade kring halv ett och steg upp halv åtta för att hinna med bussen.. jävla swines som har komme på busstiderna.. jag blir ju ledsen! man ska ju inte behöva åka så att man är i stan 10:00 om man börjar 12:10! Inte för att som ska anpassa sej efter mej, men ändå.. :P som kan ju ha en buss som går kring 11:00 iaf! (å d tyckte jag även innan jag flyttade, så d är inte bara för att bussarna inte går efter mitt schema jag surar!)

Skolan snart.. åååh!

skoldagen

men först igår! var ju till lule då.. men det blev loppan vi fick ta ock inte hulda..  innan vi stack till lule så stack vi in på en mack i byske.. morsan skulle på toa, och jag skulle köpa en dricka. det roliga med det var, att när vi var påväg hem, typ 3 timmar senare så ringde dom från macken å sa att mamma hade glömt börsen på toa.. haha snyggt! lite senil hon börjar bli..
ååh snart hem till jörn å leka me loppan.. söööt=)

var på studiebesök på norran idag, inte så skoj faktist men men, skriver sen!
puss!

gomorgon!

Jag är sååå glad... stälde väckarn på halv sex så jag kunde snooza litegran i morse.. Jag vaknade direkt å var jättepigg.. å d var så skönt, men jag ville ändå somna om.. men det gick inte.. å d va så skönt.. somnade typ kring halv tolv också.. deta komme nog bli den turigaste dagen på väldigt väldigt länge=)
Nu äre hål till 12:10.. men jag far till lule klockan tolv så jag slippper mattn.. yeeey säjer jag bara=)

En vovve=)

Jag pratade just med min mamma (<3)
Eftersom min mamma är allergisk mot
hundar
så har jag aldrig ägt en hund.
Och jag älskar verkligen hundar!
Det har varit tal om att köpa en sån där
"allergi fri" hund, men då har det varken
 funnits pengar eller ork (eftresom mamma är skadad i nacken!)

Men nu när hon ringde så fick hon mitt
 hjärta att pumpa snabbare..
Min kusin ska ha barn och har sånnadär små äckelvalpar.. (typ terrier)
 och vi ska få låna hem Hulda på prov.. jaaa!
 jag är så lycklig! även fast det är sånadär som jag inte gillar så är jag sååå glaad=)
Så imorron kring tölv ska vi fara och hämta det lilla odjuet=)
eller om det skulle gå bra för min kusin då=P

Farsdag utan pappa..! jag som vill ha farsdags tårta=)
men jag har pratat med han å vi skulle ta det när n kom hem=)

Jag älskar allt.. glöm inte det!

me like

snart börjar hockeyn=)karlaja cup yeey=)

vill tacka Emma och Lisa för att dom kommenterede.. dom är som så söta att det inte går å beskriva, inte bara för att dom kommenterade, dom är alltid söta=)

jag längtar verkligen jättemkt efter att få se skellefte AIK spela igen, d känns som om d var åratal sen, och d känns inte bra in mitt hjärta..
men på lördag, då jävlar äre hemmamatch.. skellefte aik möter dif (krossa som faaan!!)
det låter som om Lisa ska följa med dit också.. och d är en ett underbart ljud som låter, så detta ska nog gå bra=)

Jag är så pigg så pigg.. jag ska nog kanske fara ut å springa snart, eller iallafall gå! (få se hur det blir med det:P)

kvällen i sej...

var alldeles, alldeles underbar! eller ja?!
hur som  hellst så vill jag nog börja med klagomål!
Jag har inte skrivit på väldigt länge.. inte en kommentar och bara åtta besökare.. vad är detta? mamma som alltid brukar kommentera!
-var är du?!


Kvällen då? Joo, först kom jag med bussen klockan 10 över fem.. sen kom Elina och mötte mej, stack på ica å köpte lite dricka å sen hem till mej för att snaska i oss taccos för första gången sen jag flytta, och d var jäääätttte gooott!=)
sen stack jag på busstation (igen) för att möta Emma, Lisa, Patrick, Mathilda och Torkel. (Elina skulle möta olov för att få datorn så vi möttes senare)
sen vidare på raj raj.. hade trevligt, men en viss person (inga namn nämnda) mådde inte så bra i slutet av kvällen.. sen for jag och Elina hem till Mikael (åström som ha heter, precis som far min) en kompis till henne, var inte där så värst länge, men vi fick då skjuts hem sen iaf.( d är ju huvudsaken, när d är så mörkt ute) nu sitter jag å chattar på apis.. liger på 8+ på mest aktiva (näst efter jonas då som ligger på 9)
naaajs!

lav lav..
ps... jag vill se mer kärlek i min blogg!

mamma <3

Nu har jag inte slrivit på ett taag.. men d gör väl knappas från eller till eftersom d så sällan är nån som läser min blogg.. eller? a just de ;)
Min dag har varit väldigt bra hittills.. min mamma kom hem från Ume, och henne har jag inte träffat på ca 2 veckor.. Jag kan nite påstå att jag har längtat jätte jätte mkt efter henne.. men d e klart att lite har man ju saknat henne :D
hon kom hit kring halv tre, tror jag.. sen Åkte vi till stigs konitori är fikade lite.. det var gott.. hade lngtat väldigt länge efter en ost och skinkmacka, och den var jättegoo :D
Igår var jag hos Elina.. det var trevligt, men jag var inte där så länge, men d är ju som sagt sällskapet som räknas =)

ikväll då?
jo då blire rep me bandet.. sen ska jag nog tjocka ner mej i soffan å kolla på..... mjuste.. karlaja cup :D jaaa.. gu så kul.. synd bara att Foppa inte ska vara med..
Men jag måste visa respekt åt Mathilda, om hon ska komma å hälsa på mej, eftersom hoon inte gillar hockey.. men d löser sej :D


smack så länge! =)

aktiv.. =S

Måste bara säja att jag har nått mitt mål nu.. Som jag hade förr,
att bli en av dom mest aktiva på apberget.. Nu är jag med på mest aktiva listan!
Hahah.. nu är det officiellt att jag inte har något liv och att jag är en riktig nörd :D

Sen så vill jag klaga lite på mina vänner.. Ni skriver aldrig i era blggar :( ja som vill läsa ju..
nog för att jag inte skrev i går men.

uppdatering senar.. slapp då prao idag iaf =)

såå trött, förresten så har jag varit i världens högsta trätorn idag=)

Jag har slagit mitt rekord nu för länge sen! Lina Åström har nu klarat sej 30 timmar utan nån sömn över huvudtaget. Inget fusk eller nåt.. jag har klarat mej länge nu.. bara tre och en halv timma kvar, sen så får jag äntligen lägga mej..
Jag vet, ni tänker säkert att jag får lägga mej när jag vill, och ja! men Hockeyn började för sju minuter sen, och jag ska följa den, och sen se hockeykväll.. sen ska jag sova..(<3)
Mitt knep efter 30 timmar? - Suug på  choklad.. sockerkickar lite då och då är bra att få.. men var sparsam Lina, den ska räcka tills hockeykväll är slut!

Dagen i sej då?
Jo.. första APU dagen, super trött gick jag ut till min hämtning
srdxtycfguvnihbjoklhfdunewjd (såg just att vi ligger under)
iallafall så gick resan till falmark flygplats ovanligt fort. Och jag tyckte synd om mina medpassagerare, eftersom jag talar om ufo:n halva vägen. (Jag trodde en gång, att jag såg ett ufo efter den vägen, blev då påmind igen efter att ha förträngt min mardrömssyn!)
Träffade en massa glada människor på flygplatsen.
Vi är nu med i ett projektarbete, kom till falmark"airport" när vi e klara, för det kommer att bli vackert! (om dom nu bryr sej om vad vi har att säja, men det känns då så!) Mer säjer jag nog inte.

Och vi fick gå upp i världens högsta trätorn.. cooolt va?! Det är ju ändå nåt å skryta över, att skellefteå har världens högsta torn i trä.. och ändå är det iunte så värst högt. Men det kändes som om det svajade =S Och hissen (förälskalse!) den var så fiin!

När vi var less på flyplatsen så skjutsade Lisas vänliga pappa oss in till stan (Lisa följde dock inte med oss ut på stan men =( ) Så jag och Emma gick då och hämtade Emmas älskade dator, sen stack vi på HM där jag fick köpa mej en tröja och en hatt! =) och senare på wayne´s, satt där ett bra tag och drog fram nåra nya idéer osv =) det var nog det längsta jag någonsin ha suttit där,.. men jag hade trevligt och jag trivdes med Emmas sällskap =)

Godnatt snart!!

natten är mysig =D

God morgon!
 Eller egentligen så ska det vara godnatt för mej, det känns då iaf så.. Jag har inte sovit en enda timma inatt, inte ens en minut. Det är som perfekt eftersom det är första APU dagen idag, och jag vill verkligen fara! Jag vet att om det hade varit en riktig skoldag så hade jag legat kvar och försöka sova, och sen sova bort hela dagen, medans jag had vetat, i mitt undermedvetna, skulle det bli samma procedur dagen efter.
Jag vet verkligen inte vad det är för fel på mej, jag har haft mina sovproblem länge nu, men jag brukar ändå kunna sova iaf 3-4 timmar per natt.
Därikring 2 inatt var jag jättepigg och ville bara ringa till nån och babbla i flera timmar, men som tur är så tog jag mitt förnuft till fånga och sket i det, så istället så följde jag ett av råden jag fått; ta nåt att äta, så jag åt lite macka och sen kröp jag ner igen, blundade och trodde jag skulle kunna somna, men 1 och en halv timma senare så insåg jag att det inte var nån idé. Så jag gick och tog en snabb varm dusch (pappa har sagt att det kan hjälpa) gick och la mej, kollade lite på tv och kände lite trötthet smyga på igen, så jag stängde av tv:n och försökte igen. Denna gång låg jag längre, blundade och koncentrerade mej på ett svart hål som jag brukar se när jag blundar (ser när jag blundar?!) det brukar faktist få mej att somna. Men icke!
Så jag vände mej åt andra hållet (som också brukar hjälpa, jag är väldigt känslig för magnetfält eller vad det nu är)och kastade av mej täcket och på med filten. blundade och låssades som om jag var jätterik, jag vet! jag är världens tönt.. men ibland kan det också hjälpa.. men inte det!

så efter ettbra tag av försök till att somna så sket jag i det hela. Steg upp klockan sex och började plocka runt här istället. Och nu sitter jag här och försöker bli hög på kaffe, ska dricka upp ALLT så jag blir pigg och glad!

Mörkret är så otroligt fint vid den här årstiden, allt är så fiint. Funderar på att gå ut å gå en halvtimma nu. Men jag kommer på mej själv med att det bara är vackert innifrån, när man går ut så fryser man arslet av sej, det är inte lika mysigt. En annan som är mysig är Sid, funderar på att ge honom lite kärlek nu innan jag gör nåt annat! fattar inte hur man kan älska en orm så otroligt mycket!


mmmys =)

Det känns som om jag fortfarande är nyvaken.. det ser nog förmodligen ut så också.. Jag har inte orkat stiga upp än, och jag har inte klätt mej än, även fast jag har vare vaken ett bra tag nu :D
Imorgon blir det APU på skellefteås/falmarks flygplats.. ser ändå fram emot det!
Lovet har varit så otroligt underbart, inte för att jag har gjort så mkt, men det är sknöt att få vila ut sej.

Igår så var jag då på hockey om nån undrar.. det var underbar stämmining! Att få dom på sittplats att skrika hejarramsor, gula Ballonger och långa gula band är gode mkt stämmning!

image64

Erik Forssell blev matchens lirare, och det förtjänar han så jävla mkt!
han gjorde två mål, dom två enda målen! Vi vann med 2-1 över Timrå!
Det är kul att Forssell får spela en så bra match! han har ju inte direkt visat så jättemkt av sej själv, och helt plötsligt igår så får han göra sAIK´s enda mål! Ett riktigt stort grattis till nr 20 Erik Forssell =)

image66
Andra Händelser igår på matchen var ju bland annat att Jimmie Ericsson hammnade i figth med timrås Sammy Lidström. Synd bara att Jimmie Ericsson Inte vet hur man använder knytnävarna.. Jimmie kan alltså inte slåss.. stackarn! Men hursomhellst Jimmie:
Starta aldrig ett slagsmål om du inte kan slåss, för då går det bara åt helvete!

Men det såg iallafall väldigt roligt ut, tycker jag! Ja, bedöm sj:



vad i helvete?!

vad är d som är fel?! jag börjar bli så sjukt irritrerad på detta!
Det gå inte att somna på nätterna.. det är helt omöjligt! det har varit så 3 nätter i rad nu och jag fattar det inte!
Jag som hade tänkt stiga upp tidigt imorse å sen ta bussen till jörn.. men ja har nog tänkt å skita i det, det finns ju 'ndå inge å göra där..
Btw så förlorade vi i sudden igår mot brynäs.. men d var en jämn match måste jag säja! fyfan... vi igger typ tio mil ner på listan just nu! Det känns inte så värst kul. För även om jag vet hur det brukar vara , att dom spelar jättebra i början, men sen så orkar dom inte bry sej längre! Jag fattar inte vad det beror på, förrutom att dom inte vill tillråckligt mkt..
Hur som hellst så blir jag ledsen!

En annan sak jag lir ledsen på är att jag snart har slut pengar på min telefon och sen att vissa av mina kompiasr vill utnyttja mej och min mobil, för att jag ska skicka ett sms till min kompis pojkväns mamma. Inte för att jag inte vill, hade jag haft pengar då, så hade jag ju antagligen gjort det, men det värst var, att det inte passade å snacka mer när jag sa att jag hade slut pengar !( wow Lina! känn dej utnyttjad till döds! -jo, tack!)

Jag har inte shoppat nå julkappar än! det känns som om d aldrig kommer att bli av.. på ett sätt är det som skönt eftersom att om jag inte köper nåt, så jag har pengar kvar :D men jag måste ju ändå ge nån nånting =)

utvik

sitter och kollar på insider just nu.. handlar om tjejer som har tagit utvikningsbilder på sej själv och sen sprids dom runt på internet.. Det är så jävla synd om dom kan jag säja, men måste ändå erkänna att dom måste ju vara ganska dumma eftersom dom flesta vet att internet är en stor plat, och det är jävligt lätt att bilderna sprids. Endel måste jag faktist säja att jag förstår eftersom det kan vara att dom skickar sina bilder till sina pojkvänner och sen när det tar slut så skickar pojkvännerna ut bilderna på nätet.. (som i Paris Hiltons fall)

Jag förstår inte ens hur man kan göra det.. jag skulle då aldrig vika ut mej, inte bara för att jag vet att det kan spridas, utan för att sex irl är sex, lite camsex osv 'r bara fake!

sleepless in skellefte

jag kan inte sooova! det är synd om mej! sitter och kollar på nattliv, det börjar bli ganska drygt vill jag säja..
kvällen då?
Jo jag hade bestämt att jag skulle vara med David för en gångs skull.. var väl kanske en månad sen sist, måste nästan erkänna att jag har längtat lite efter han... men bara lite lite lite, haha!
Hur som hellst så drog han med sej Jonas.. (som det var ännumer längesen jag träffade, plus att han är min största hjälte!(: )
Dom stannade inte så värst länge. Men det är ju faktist inte tiden som räknas, det är ju sällskapet! =)
vi såg då iallafall terror på elm street, för typ tusende gången i mitt liv. haha!
Ju mer man ser den filmen, desto mer overklig blir den.. men den är ju från typ 80-talet nån gång så det är inte så konstigt.

Imorgon ska jag försöka få tag på nån som vill shoppa lite med mej. Det ska bli julklappar åt folk å en tröja åt mej hade jag tänkt. Hoppas bara att nån vill offra sej till mej i några timmar =)

Nu ska jag spela lite, för att trötta ut mina ögon.. wish me luck!

godnatt folks!

RSS 2.0