Det är ju stek!

Om jag fick välja så skulle jag steka hela tiden, no skemt! Det är sommar, det är najs och jag har faktist kjol och högklackat idag, tro det eller ej, men jag känner mig faktist lite kvinnlig!

Jag vet att ALLA undrar vad jag gjorde igår?! Joo, ni förstår att jag hängde på nordanå med trevliga (nåra kanske var det) klasskamrater. Alla är så fina i deras sommarleenden. Och vårat lg vann faktist vollybollen! woohoo. Tror bestämt att det var tack vare en viss... (Jak er snel och nemner inga namn) som var så full att han inte riktigt brydde sig om det gjorde ont att kasta sönder sin kropp.
Drog sen till simon och kollade på de äckliga små fågelungarna. Dom var faktist lite söta måste jag säga.. Men mest äckliga.
Under min promenad från nordanå till simon så kände jag en väldigt bekant lukt, jag blev lycklig av lukten och lever på det än.. Marylin!

Snart kommer floristen och socialiserar med mig, sen ska vi fara och sola, sen kommer Emma och sedan kommer simon och för oss vidare till jörn sen pilträsk där vi ska vara overkill som as!

image161
YES!!!

Förstår ni att jag är lyckligast i världen!?

Kommentarer

Åsikter og Tankar?

Namn:
Kom ihåg mig?

Kontakt:

Blogg:

Ut med språket:

Trackback
RSS 2.0