Ifall ni vill veta

I jöern!
Det suger egentligen, pappa tyckte att jag såg för moffad ut för att fara ut å  sladda. Swine! Jaja, vi chillar ist. Ser hockey och har oss. Det är skönt, inte ett dugg festpeppad. Det känns så dumt bara. Men det kommer nog, är väl bara inne i en liten nykterhetssvacka.

Baby kommer nog kanske hem snart igen. inget säkert än dock. Rep imorgon, och sedan är det dags för en ny skolvecka. Och på tal om det. Var det grisigt imorse??
Hursomhellst så är det synd om mig.. Eller nej, ni borde vara avis, bara för att jag har så mycket träningsvärk så jag vill dö. Underbart, världens bästa känsla kan jag tycka ibland. På fredag blir det mer! MUMS!

Sighmund hämtade mig imorse.. Eller ja. Pappa ringde och väckte mig klockan två så det var väl efter det nån gång. Vi körde cpvägen genom kåge, bara för att slippa pigsen. haha eggggd!

Fick världens finsaste julklapp av Lisa igår. FETHJÄRTA!

Om någon undrar så står det 4-1 till LCH i deras match mot modo! PUNG(T)?!?!?!

HÖHÖ FLUMMBAJS!

PeddoMathilda la ut en blid på sin blogg från trästocks isommras;

Jag stal den!


hej här är en uppdatering

Jag är hemskt trött!
jag vill hem å sova, ska ju trots allt till jörn imorgon. Med buss. Tidigt tror jag. Det suger. Jag vill hem å sova!!

Jag ber till languden

trött som as! Skol-lan.. eller vad man kan kalla det. Älsk ringde just, har har inte kunnat sova sen han for. Stacke älsk!

Trände i en timma idag, sen gick jag och Lisa w en jävla massa. Beach 2009 here we come!

nu ska jaf pussas eller nåt. haades!

Usäktande

-... för mitt dåliga bloggande de senaste veckorna. Men jag har mina anledningar jag också! Klas har varit hemma!=D=D=D *HAPPYFACE!!!*
Finns det skavsårsplåstef för framstjärten? hihihihi!! Nej!

Hursomhellst så var det tänkt med samboskap. Men krejjen är pappas risktänk, så det gick inte för sig, men jag har blivit tillsag att ändå occupera lägenheten. Städade där igår.

Bilder kommer sen. Rast nu!

kuken

Ja, efter ett litet blogguppehåll så skriver jag igen.. Men det kommer mer uppehåll. Palla lixom?!

Nej!
Veckan som varit då? Jo.. Klas fick stanna längre än väntat, vilket medför skavsår! HÖHÖ!

Har hunnit ha två spelningar. Dels på skolan, där Pär som skulle fixa stärkare helt plötsligt glömde bort det eller nåt. Han fuckade till det ordentligt iallafall, vilket medförde en förbannad Lina. (tror inte att jag någonsin varit så arg!)
En Shnel pojkes band lånade då ut krejjer till oss. Det var en fin gärning!
Spelningen i Övrigt gick bra, PLUS att vi fick bekräftat att Thoren verkligen är en snobbigbajsskola som måste sitta då det är konsert. DÖD!

Rockkarusellen kickade igång igår också. Kan inte påstå att jag var överpeppad på att spela då jag hade feber och hellst ville vara hemma i värmen å sova. Men vi gjorde det, och jag måste faktist säga att det gick väldigt bra. Allvarligt så skiter jag fullständigt om vi går vidare eller inte, det är bara gryt kul att spela och träffa folk. Nej, som sagt så tar jag det inte seriöst utan sr det mer som en kul grejj. Emma var en sötnos som kom och såg mig, trots sin feber, och sen åkte hon hem igen. Vilken quiinna!

My var förresten en shnel tjej och bjöd på milkshake efter spelningen. Det var fint!

Då jag kom hem så skulle Klas självklart måsta springa på macken och köpa glass. Jag ville ju sova, men han skulle ha med mig. En sån tur han har som har så shnel filkkvän som följer trots att hon är en febergnällig ragata.
Väl på macken så blev det en halv Calzone och en kaffe för mig och en korv, en halv Calzone och en hamburgare  för älsk, plus att han köpte päronsplit. Jag börjar fundera på om han är pregnant eller något?

Nu ska jag bli klar med denna skit!

Hadehej!

Vi lever nästan alla samma liv, tro det eller ej!

Alla, eller de flesta, har vi varit med om något trumatiskt någongång i våra liv, det är inget ovanligt. Det ovanliga är att berätta vad som hänt. Idag fick jag veta att alla människor i stort sett är samma. De som har varit med om något hemskt eller någonting som skakat deras uppväxt eller deras liv på något sätt har oftast två saker gemensamt; De har varit med om något traumatiskt och de har svårt att berätta om det.
Jag fick veta varför man oftast inte berättar om händelsen. Det är just därför att de tror att det är unikt, att ingen har varit med om samma sak, och då är det helt plötsligt "fult" att berätta vad som hänt och hur man känner.
Man ska tydligen inte vara rädd att berätta, för det finns alltid en eller annan i ens närhet som har varit med om något liknande.
  Ja, djupa Lina kom fram. Vet inte varför, men hade en väldigt givande diskussion nyss. Fick ett chockbesked också. Ja, det enda man kan är att atckla det på bästa sätt. Själv så tvättade jag som en djävul, och medans jag väntade så gick jag på en prommis i en timma. Grymt skönt!

porr på tv, måste springa!

Jag kritiserar alltså Ebba von Sydow i mitt skolarbete!

Och jag skiter i vilket! Jag gillar verkligen inte hennes blogg. Det är på tok för mycket mode och på tok för många ställen där det är punkter fast de inte ska vara på just det stället, och framförallt: Hon lyckas alltid komma åt fettext funktionen så ibland är det fet text och ibland inte. Jag skulle nästan vilja stoppa en kula genom dataskärmen!

Och jo! Jag är visst tvungen att läsa hennes blogg, tyvärr. Idag och aldrig mer!


Imorgon kommer älsk hem. (Nej inte från kåken som endel verkar tro.)



Jag och Världens bästa, bäst tillsammans, bäst på fest!!



Som vanligt stjäl jag bilder av Malin, bara för att ja inte orkar ladda upp mina egna.. Men tro mig, de kommer så småning om!

åh så kul kan man ha en torsdagkväll

Visst känns vargtänder vassare än hundtänder?

Hur som haver så komme emma på vad soyasås var.. kinessvett!!


åh shit... shit asså!!

Spå kul har vi ungefär!!!!!

pusspålivetlixom

Med Emmpemms! Vi har kul Punkt

slutade tidigt idag, najs med tölv på torsdagar, dock så vet man inte vad man ska göra då allt är klart lixom. OCH på tal om skolis... ja. Fick tydligen MVG i internationella relationer. Det var lite coolt.

Mer vet jag inte. Förutom att allt är BUS, och mer ska det bli!


Imorgon så kommer kanske mamma och ALFALFALF, ball!

På onsdag.. eller om det var torsdag, så ska jag knulla och älska min bejbi!! Usch vad jag saknar, tur då att jag har emmapemma!

KukKloning!

Fick precis reda på att en kär lärare läser min blogg! Haha, det känns egentligen dumt eftersom denna blogg inte är anpassad för tillexempel lärare, men vet ni vad? Jag skiter i vilket! Det är ju superduper najs! Då vet även abdegon att jag kan ha samlag med folk, wooohoo!

Hursomhellst så har jag precis köpt en liten pressent till älsk då han kommer hem, ja! En kukklonare! Glow in the dark tillochmed!

Resten av dagen består av gympateori och sedan blir det att täffa min älskade Trosa utanför skolan, det lär väl bli myspys, solning och sikkert en massa annat chill!

har förresten fått tillbaka min kamera, så jag lägger nog in dirverse nyårsbilder här senare, ha det !

Ibland måste man ju trots allt tänka efter.. Just det, tänka efter självaste handlingen, man ska leva ett impulsfüllt liv!

Jag behöver något..!

Somade väldigt tidigt idag, eller imorse, eller whatever. Försökte ändå ta mig upp, omen det var svårt! Efter några timmars znoosande så tog jag mig upp, tillagade kaffe & funderade på hur min städning går. Jag tror att jag har bestämt mig om den. Ja ska plocka lite grann till & från, nmär jag känner att det börjar bli jobbigt (som nu), sen.. då pussis får permis så blir det fetstädning (kan bara tänka mig hans min då han kliver in i min städade lägenhet, höhö!)

Igår var jag iallafal en dökktih thej! Jag tvättade & tvättade. Hade i stort sett glömt bort hur man gjorde, så jag tvättade min nya klänning i 60°, så den är förstörd nu, SUPERBRA! Fick dessutom brottom så jag fuskade och vred på ratten så att det skulle gå snabbare. Kan ju inte säga att det var det bästa jag gjort! Då jag öppnade luckan så var kläderna tunga av vattnet och vägde säkert TÖLV gånger sin vanliga vikt.
Då var ju Lina så smart att hon skulle stoppa in lite plagg i torktummlaren & hänga resten på tork. Inte smart! Medans jag hängde resterande tvätt på linan så hör jag hur torktummlaren skriker som en stucken gris så det var ju bara att öppna den, & jääävlar det luktade bränt!!!!!

Nej jag ska inte bli någon hemmafru! Jag ska bli forskare. Jag har nämligen kommit på att jorden faktist ÄR platt som en pannkaka, mer om det senare! Men jag kan avslöja ett det är en jääävlit bra teori!

Jag är på baby!


Nästa helg ska jag dricka en hel flaska JD, bli full som ett as, ha vildt sex med Klas, öppna julklapp & komma om & om igen!
Haha! Önsketänkande! Men ibland så får jag faktist som jag vill, & jag känner attt jag behöver allt detta, så kör hårt!

Snart kommer Emma, hoppas jag. Vi ska göra den saken som vi sett fram emot att göra nu i flera veckor (porr!!) Blir det inte så vill jag nog dö eller nåt!

Nu är det funderingar runt en film, & jag är ju nästan på funderingarna, så därför säger jag bye till detta ett tag!
Emma! Hör af dig då du kommer!

Min jävla dag!

Spenderar mina långdragna dagar med att planera vad
jag ska göra med min sötnos när han kommer hem.
Det enda vi vet är att det ska bli vin, men bara lite lite för att inte riskera något. Jag funderar fortfarande på om det är en smart idé, så det bästa vore nog att fortsätta fundera.

Idag ska jag myspysa, har kommit hem och jag ska vara helt för mig själv, bara mysa och ta hand om mig. (nej inte onani, men simpsons, pyjamas och dirverse filmer!)
och det bästa (NOT!) Jag har glömt mobilen i Jörn. Men den kommer hit kring fyra.
Nu blir det kanske en dusch. Sen m åste jag ju trots allt tvätta klockan fem!



Bjuder på en bild jag snodda av malin från nyårs, vet inte när den togs, men det var coolt iaf!





Knallast är ju som sagt ballast!

Den stora frågan!

Gårdagen var helt underbart fin! Jag grät! ahhahah! Jag är ägd!
Hursomhellst. Det började hemma hos mig. Emmapemma kom förbi och lagde mig mat, sötnosen! Currypasta med kyckling<3
Efter några långa timmars sminkande så sprang vi till Elin och förade med singstar och vågals, hihi kul!

Elin och Malin skulle sen vidare, så vi drog vi också. Till en lokal som en gammal vän till mig hade hyrt. Det var fakiskt ganska kul att träffa alla gamla kompisar som man umgicks med tidigare, men innan så var jag faktist nervös.

Summa af kvällen; Helt underbart! Firade tölvslaget med vänner och bekanta, helfint! Min kamera är försvunnen (kan tänka mig att den är hos Elin), min mobil är vattenskadad efter alla drinkar som hälldes över mig, är sårig och blå på benet efter ett fall i en isig trappa och jag är kärare än någonsin!
och inte glömma den stora frågan: Varför har jag en blåtira?!

Bilder från kvällen kommer väl då kameran är återfunnen!

RSS 2.0